МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 54 990
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
Велина - разказвай и за хубавите и за лошите неща!

Пешеходка,настръхнах от клипа и нмакрая се просълзих !

# 226
Ами от къде да започна,Супер Любо вече е на 9,450кг,някъде около 68 см.от вчера имаме зъб, научил се е като е гладен да вика амммммммм ,яде почти всичко голям щурец е и най важното винаги е усмихнат .Баткото ходи на градина къде със желание къде без.Кака порасна тресея любовна треска,бащата на юнаците се отказа от тях тотално но все още не сме минали процедурите,държавата го осъди да заплаща по 40 лв на дете ,срам и позор но нищо ще издържим,аз на този етап се държа но няма на къде заради децата трябва да се живее.Моите родители ми помагат е и с изключение на още един човек който се появи във животът ни  който също ни помага .Това е в общи линии ,ще се постарая да кача малко снимки 

# 227
# 228
Благодаря на всички ви за вашето "добре дошла" и за окуражаването!

На lariva -  убедена съм че е от училището, преподавателите са мотивирани децата ни да ходят на частни уроци. Има  все още училища, където не е толкова зле , но незнам дали местенето е добър избор.
На dream wish -знам за какво говориш. В някакъв период от живота мислим, че по-дълбоко няма накъде; после идва нечакано нещо,  събужда пролетта , изумяваш се и му се даваш; мисля дори има цикличност , стига да си вътрешно позитивен.

Пешеходка, хубав клип, ще го изпратя на приятелите си -учители.

Хайде на почивните дни!

# 229
само да се похваля - докато ходих да си реализирам мечтите за новото хоби налетях на Зимна приказка с най малкото приказче. Та, приказно се отнесохме до една градинка и прикаааазвахме (предимно аз де - то от мен може ли да се земе думата Laughing). Изчела съм и конско - обеща да се поправи...

# 230
Здравейте и от мен! Днес се редуват хубави с лоши неща при мен. Докато се зарадвам и пак нещо ме "попари". Големият батко си дойде от училище с 6 по английски, което за него е  чудесно постижение, а и за усилията на майка му да го накара да понаучи нещо. После отидох да взема кухнята на малкия и ме изненадаха с поредната идиотщина-от 01.04 купоните се вдигат с 0.30 лв, защото порциите щели да се продават в някакви буркани за еднократна употреба. Пак ще напълним гушата на някого. Така купоните за най-големите стават 1.60. Малкият батко ходи на стол, където купонът е 1.50. Днес е имало супа сирене, пиле с доматен сос( смятайте го кокали) и по 1 киви. Сигурно не е необходимо, но да поясня-може да се каже, че е  изял само кивито.Като събера двете суми, спокойно мога да наготвя за всички ни. Май и двамата от другата седмица ще се хранят вкъщи. Малко ще ми е трудно с намирането на време за толкова готвене, но от инат ще се справя. Яд ме е да ме крадат толкова нагло!
След много приятната слънчева разходка с най-големия и най-малкия, моят мъж ми поднесе новината, че утре пак няма да пътува. Още се чудя как ще платя тока. А единият батко е пропищял за кецове с колелца. Ох, с тези мъже... Гледам, че се събираме все повече мъжки мами. Не знам къде ще си търсим снахи. Joy

# 231
За снахите ще наддавате - снахи ли са ,а?Все Убавици! Laughing
Цитат
После отидох да взема кухнята на малкия и ме изненадаха с поредната идиотщина-от 01.04 купоните се вдигат с 0.30 лв, защото порциите щели да се продават в някакви буркани за еднократна употреба.
Чудех се кога ли в Търново ще го направят - има изисквания и няма как да се размине.В София отдавна са така.

Маратонки с колелца и моята как си поръча за РД.Ще търсим от сега.Няма как!Заслужава ги детето.

Излизахме за час и стана голям студ.Като се скри слънчо и ни замръзнаха шушоните от вятъра.

Пеши,кажи какво е това хоби,че сън няма да ме хване?

# 232
само да се похваля - докато ходих да си реализирам мечтите за новото хоби налетях на Зимна приказка с най малкото приказче. Та, приказно се отнесохме до една градинка и прикаааазвахме (предимно аз де - то от мен може ли да се земе думата Laughing). Изчела съм и конско - обеща да се поправи...

Embarassed Embarassed Embarassed

Е, и аз успях да кажа два-три лафа  Mr. Green

Момичета, не съм ви забравила! Hug Hug Hug  Но малкото приказче вече изобщо не ми дава да седна на компютъра.... Ще види то септември като го приемат в някоя ясла .... Naughty

Пеши, стискам  Hands Thumbsup  за пералнята!

Обещавам да чета по-редовно, а понякога и да пиша  love001

# 233
Девойки, мили, сладки, моля да пуснете по едно (поне) гласче за тази петиция...http://bgpetition.com/Detski-sanatorium-Bankia/index.html

# 234
  • Пазарджик
Добро утроооо
навън е супер врееменце.
  едно кафенце,двойно
и нещо сладичко да започнем деня с добро настроение

Дива ирландска пешеходка петициятя има един подпис от мен Hug
момичета лек,слънчев и успешен ден

# 235
  • софия
Добро утро .Тази сутрин тръгвайки за работа дадох задача на синчетата ми да разкопаят градинката в двора ни "2м" дълга и познайте след 20мин се почна едно звънене по телефона"Ама мамо той не работи колкото мен, другият взел по-хубавата лопата,дядо им с пяна на уста ми обясняваше кой е крив и кой е прав.Абе мъжка работа,няма ли кой да ги държи под око за 2стотинки работа немогат да свършат.Снощи докато ги водех на тренировка мойте и племенницата и още едно съседче,толкова ме бяха изкарали извън релси ,че мислех да слезна на сфетофара и да си тръгна пеша.Удържах стоически крясъците им плюс тренировката и като се прибрах гушнах най-малкият на спалнята и сме заспали и двамата в 21ч вечерта.Предстои ми на най-малкият да му резнат юздичката на устната и малко ме е шубе,правилили са на някое от вашите слънчица подобна процедура за да ми каже за колко време зараства раничката?

# 236
  • През девет земи в десета
ooooh! ама вие нямате изчитане, отказвам се да пиша  Crossing Arms  първо ще чета, после по някое време мужду чистене,готвене и т.н ще се разпиша
Юле, небой се...ще ти спусна и аз 2-3 задачки още..спешни Mr. Greenиначе и аз съм за Карлуково...ще си правим компания  Flutter
  Диде,това все едно аз съм го писала. Юле и мене бройте за Карлуково.

Сладка мама,вЕрно са ти много сладки дечицата,не мога да им се нагледам на сините очи на госпожиците,как пък поне едно не успях да родя синеоко Crossing Arms

Дрийм,аз имам тийнове на сходна възраст,но не мога да дам съвет,моите слушат засега,щото нали съм много зла,чхнала метлата,зла гад и други подобни Mr. Green

Пикасо,Пикасо,винаги когато те чета се усмихвам Hug А за голямата  правилно си ме разбрала и не,че има начин да не ходи на мача,защото няма как да не отиде,но да не хвърля толкова енергия и сили там,където няма смисъл Wink

Много прегръдки на всички мами,отивам да караме колела с мъжО и дребното Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 237
Каква тишина е в къщи. Бяхме на разходка и такава игра падна, че сега геройте спят ли спят.
 Hug smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 238
Цитат
.Предстои ми на най-малкият да му резнат юздичката на устната и малко ме е шубе,правилили са на някое от вашите слънчица подобна процедура за да ми каже за колко време зараства раничката?
На устната или под езика?
 Нас ни рязаха под езика.Не си спомням да имало раничка.Резват те,тръгваш си и толкова.Беше на 6,сега на 18,нямаме спомени и двамата да е било болезнено.Не се бой. Hug

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дойде и моето време за писанееее! Честно да си кажа не съм ви изчела всичко, просто нямах никакво време, то нестига че съм претрупана с работа и безброй задачки,ами и моята свекърва се разболя в четвъртъка и от омразна и т.н. снаха станах Дидка и без мене неможе.Имаше проблем с дебелото черво, мъки ..зор, накрая излезе каквото излезе , после и се изтърва  Mr. Green познайте кой я ми в банята-лошата и долна,омразна снаха-Дидка, същата оная дето беше изгонена от свекървичката преди 7 години и нещо защото дръзна да си махне спиралата и да забременее от синът и..и то след като си продаде дом и покъщина във Варна и тръгна за нелюбимата Г.Оряховица след мъжът си...просто защото така беше редно....но не,ултиматумът беше  Naughty или аборт или на квартира  Sick и вече осма година сме на свободен наем тука Stop та сега и двекъра е безпомощен със склероза и неможе вече да се обслужва и движи и въобще ....ама къщата си я дариха на внучката си дето живее във варна ...на нас студена вода! Да се върна на проблемната вечер, лекарката която дойде ми препоръча да я види лекар в болницата и да и се направи изследване със съмнение за рак на дебелото черво.Отидохме си вечерта , а на сутринта разбрахме, че цяла нощ от ануса е излизала съмо кръв...много.Повика си по телефона наследничката, та я изчакахме да пристигне с влака за да викам Бърза помощ за да вземат свекито, и ето ти пак изненада - с мене иска да отива в спешното...не не  #Crazyискам с Дидка,тя ще дойде с мене , че знае как да се оправя  newsm78 Излязох на цена видите ли  Whistling заминахме с линейката, там система кръвоспираща,изследвания,снимки,настаняване в стаята и ние / защото и Петю дойде/ си тръгнахме. Днес го пратих с дъщеря му да идат Тя да купи памперси и да занесе на баба си и до тук.Тя да си поема ангажимента към тях...нали чака къщата да се продава..наследничката с условие за гледане...само дето ги гледа потелефона вече година ooooh! Тя като пристигна и видя безпомощното състояние на дядо си,мръсотията и мизерията,пълният памперс на баба си и се ужаси...о ужас.... Naughtyо не ..викам и аз..ужаса не си го усетила още...обаче е за тебе ...
Иначе децата къде слушат,къде не слушат, добре че стана топло да ги пускам вън да изразходват енергията си, че тя пък е в пъти в излишък  ooooh! Ходя напред - назад с Грациелка да уреждаме документите..то много бюрократщина...страшна работа, новото ми Ванче се учи добре,старае се детето! Павчо имаше празник в детската градина - групата им се казва Мики Маус и навърши 10 години от създаването си с това име...стана хубав празник-децата щастливи ...много щастливи.Преди това пък гаджето ни стана 7 години, тя е с 20-тина дни по-голяма , ама не им пречи от 2 годишни да се обичат и да са неразделни. Заедно сме ги записали и в първи клас. Sick аз цял живот ще съм ученичка....минах основното  и средното с двамата големи,сега с ваня,вече и с Иванка и Дамян, предстои с Павел...какво ли ми готви още живота...а и моето следване,което ме подсеща, че в събота съм на изпит  Laughing
Момичетаааааа, ако знаете за къде чакам отговор дали ще стане срещата + спането , пу пу дано стане - става дума за Арбанаси при много добри условия за нас. В понеделник ще знам  Praynig
Сега ще ви пусна малко снимчици, направо новото албумче, да не ги цъкате една по една
ииииииии ще отива да спя, че ще ставам в 6ч да направя една баница на децата,пък ние в 7 и нещо отиваме на служба-нали е неделя-дългът ни зове.
Да не пропусна да поздравя с   bouquet с Добре дошли новите мами, радост за очите ми  сте вие... Flutter особено като видях , че има още една мама от Варна.... Mr. Green
сигурно е имало много непоздравени рожденници........обичам ви , нали знаете  Hug
 newsm78 сега се сещам....от мене по-многодетна тука има ли  Rolling Eyes май не....4 + 3+още 3 bowuu
ето и снимките цък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356222

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 00:26 от Дидка

Общи условия

Активация на акаунт