МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 55 001
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
Та така,сега ви почвам всички наред.Ще ви правя дебели...  bouquet
Пикасо,съгласна съм с Радето,че трябва да си смениш ника.Моето предложение е за Слънце-много ни топлиш и ни караш да се усмихваме всички.Ти да не би да имаш нива с жен-шен,от къде тая памет,това оросяване,тази подвижност на крайниците-визирам горните такива де.Горката ти клавиатура.Пращиш от енергия,от ентусиазъм,от позитивизъм и аз естествено ти завиждам,но не благородно Mr. Green.Срам за набора съм аз,срам... Embarassed
Кабо Алма,предадох на мъжа ми твоите почитания,въпреки че не ми се искаше много,да не му вдигам акциите де,не за друго Mr. GreenКато те чета,хич не ми се иска децата ми да пораснат толкова бързо и да имат все по-малка нужда от мен.А пък в същото време желанието ми е да са самостоятелни,да могат да решават сами,да не ме ядосват с мързел по отношение на ученето.Споделям тия неща с теб,защото ти си с повечко опит.Аз често се чувствам объркана по отношение на възпитанието,и безпомощна.С големия синковец се държа приятелски,но той понякога злоупотребява с това,и ми държи тон като на съученичка.Кви вафли,бе мен,пак се вкарваш във филми и нещо от сорта.Пубертетът така го е разтресъл,че понякога ме плаши и имам усещането,че губя контрол.Не му се учи,родителските срещи започват и свършват с неговото име #Cussing outВкъщи е на моменти,сменява си настроението като мартенски  климат.Уф...имаше отвратителен навик,като се преоблича да хвърля дрехите на куп пред пералнята,обърнати наопаки,точно до панера за мръсните,не в него ThinkingКолко пъти му правех забележки и не ще да чуе,само едно извинявай,забравих и...И на мен ми дойде до гуша,та оня ден му обърнах всички дрехи наопаки  и му ги наредих в този вид в гардероба.Но вместо да се почувствам като победител,се почувствах тъпо като го видях на сутринта,облечен с дрехите така както ги е заварил.Нарочно се беше облякъл така,за да ме разсмее естествено.Като го видях,щях да припадна и с цялото си нахалство ми казва:Мамо,аз да не съм обратен,та така си ми обърнала дрехите. Thinking Идеше ми значи...
sweetkids_mama,разгледах някои твои снимки.Видях само баткото и бебата,много фешън прическа има. Grinning И на теб също ти завиждам,искам и аз момичееееееее,да му правя прически,да купувам роклички,дантелки.Много искам,нали? newsm78Миналата коледа купихме на Денис кукла,хвана ме мерака като гледах по магазините и си викам-хайде докато е още шматка,да се сдобия и аз с една такава играчка вкъщи.Денката много се зарадва на бебето,но...като го раздърпа малко,какво да видя-пак момче. Mr. Green
maminkavania,и ти като мен си имаш Даниел Hug а като гледам в подписа ти и вашите празници са през няколко дни,юруш,юруш и после мир и тишина.И ние сме така-17.10 рожден ден на таткото,22.10-рожден ден на Митко и моя също,26.10-Димитровден.Купон след купон,за да не губим тренинг.Съпругът ми се майтапи,че през октомври не може да изтрезнее от празници. Mr. Green[/b]
radetok,и на теб също ти благодаря за думите.Аз също като теб мисля,че времето,сърцето и обстоятелствата ще ми подскажат верния път.Защото вече се уморих да подържам дипломатически отношения,не искам такива.Скоро чух,че премълчаните неща са като ненужни боклуци в килера ти и колкото повече ги трупаш,толкова по-тясно и трудно ти става да си намериш онова,което ти е нужно.Та доста често си почиствам моето килерче,ей така да ми е леко и уютно. Hug  На снимката ми приличате на аристократично семейство EmbarassedМоже би костюмът на половинката ти ми навява такива асоциации newsm78
Та докъде стигнах newsm78...яхнала ме е склерозата вече...ще се сетя де...
Емко,мила,видя ли че всичко е наред.Всичко ще се нареди,всяко нещо ще си дойде на мястото.При всички е така,има приливи и отливи,имане и нямане на пари,възходи и падения.Един мъдрец помогнал така на човек,на който хич не му вървяло.Като отишъл при него за съвет,той му казал,да напише с големи букви някъде-НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА и често да си го прочита на глас.И когато на човека му провървяло,отишъл да се отблагодари на мъдреца и го попитал какво да направи,че да му се отплати.Бил вече заможен,успял,щастлив и доволен.Мъдрецът тогава го попитал къде му е листчето с вълшебните думички.-Ами,хвърлих го,вече не ми трябва,сега съм добре. NaughtyНапиши си ги пак и не спирай да ги четеш.-бил отговора на мъдреца.Тази приказка пак я знам от моята баба и дори съм я разказвала на децата,едва ли са я разбрали,но все пак...
Татянке,Татянке,щастливка си ти.Много красота в твоя дом,много чудо.Жените,които имат дъщери са благословени от Бога,знаеш ли?
 Нека само от радост те разплакват,и от умиление и от гордост.Моите разбойници не са много романтични,но днес ми сложиха криле.Опитвам се да ги уча да са мили,иска ми се да са чувствителни,а не грубияни,кво като са мъже,да споделят с мен,но пък баща им предпочита да са силни,решителни,смели.Не знам...трудна работа е това с възпитанието.
victress,изобщо да не те боли сърцето за такива глупости.Докато са малки,ще им обличаме каквото ние си искаме,а пък и много бързо умаляват дрешките,защо да не си ги износват едно от друго.Сега не си и помислям да купя нещо на баткото без негово присъствие Crossing ArmsПретенции,претенции колкото искаш,та затуй на Дани и Дени много не им се церемоня.Не ми се купуват скъпи дрехи,особено сега Денис в градините става на прасе-менюто за целия ден го има върху блузата му #Cussing out
dream-wish,добре дошла в отбора.Тук сме само победители и горди родители.Бре и рима стана.Леко и приятно бременеене и всичко да мине като по вода с бебчето. Praynig
тедивас,и аз те прегръщам  Hugправа си за това,което ми каза.Оправяйте се по-скоро Praynig
Пролетна фейо,честит ви празник.Много здраве на малката сладуранка и на всички вас  bouquetИскам такава торта с ягоди,ама истинска EmbarassedМали,напоследък много сладко ям Mr. Green
Пиги,следващия път да пишеш,че новините са много добри.С всички вас Praynig
Наталче,ти хубав пост си спретнала,ама що не ме спретна и мен никъде,а newsm78Забрави ли ме?Бързо да се редактираш,една китка поне ми прати,ако не друго #Cussing outАйде,да не се караме днес,на тоя хубав празник.
gal4w,не се плаши HugВиж ни нас,какви сме-малко луди,но пък много щастливи.Ще се справиш и още как,защото няма да имаш друг избор,така си е Mr. GreenЛесна бременност и щастлив край ти желая от все сърце.Ти пък чак микробус hahaha JoyКупете си рейс.
Прегръдки на всички-Цоци нещо я отнема,Пешеходката също ми се губи. Hug
Добре,май това беше.Ще има да се редактирам после,кой знае колко правописни грешки съм направила Embarassed
 newsm78Забравих да пратя  newsm51 на Margi-M,Тъщичка 3,JuliS-таз година кламерче,догодина-верига из цялата страна от кламерчета,видях те и теб на снимките,reni_mats,lariva,Наслуки,ani69-правиш страхотни неща със снимките,де да можех и аз така Sad,ElenaF една голяма и силна прегръдка за всички вас.Щастлива съм,че ви открих и се надявам да се запозная с всички лично.
Това вече е последната ми редакция. Sick
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356376 Изправих си косата.  mrstraetzЩе правя романтична изненада на любимия...Няма ме вече.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 18:51 от лилиана

# 196
И друго да пшопитам софийските мами - искам препоръки за детски парти център.Нали имам рожденичка другия месец и от сега съм го замислила.А то в София такив центрове с лопата да ги ринеш - разногледа станах -  #Crazy

Ето снимки на моите девойки,вкл. и снимки от списанието -   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342090&pid=11251774

Аз избрах за рождения ден на Поли ето това клубче: http://www.bunny-bg.com  Ходихме да го видим на място, говорихме с персонала - чистичко, кокетно, "каките" са много симпатични, а цените не са прекалено високи.

Снимките ти са чудесни, да намачкаш фотомоделките от мен.

# 197
Досега ви четох Mr. Green HugМа много дълги и напоителни постове....
За съжаление..слад тях вече за писане време няма!
Много Ви обичам и мисля за вас!!! Hug Като ме пусне лудата вълна и ще пиша даже Joy Засега обаче съм върл кандидат за Карлуково. Mr. Green Mr. Green
Луднала съм - 1000 работи мисля и съм започнала...а време баш за работа пак не намирам. То една глава за всичко не стига!
Честит Ви празник накрая. Да ви е донесъл поне по една блага вест.
Татянке -бърборанке - немога да се въздържа и да не кажа че Аничка е прекрасна!!!! Hug

# 198
  • София
емко, чудесна новина! Само здраве да имате, другото ще се оправи! Hug

Танче, с удоволствие се любувах на снимките на твоите красавици! Тази потопена в пяната прелест е приказна! А как само хитро и чаровно се смее на корицата на списанието! Simple Smile
Впечатлена съм и от гимнастичката ти.  Simple Smile

лилиана ето я и нашата кака Зори,   тук също Blush.

gal4w, добре дошла! Преди малко повече от година и аз бях така стъписана и притеснена пред перспективата да станем многодетно семейство. Стъпка по стъпка всичко се нареди. Ние решихме проблема с леглата, като купихме двуетажно легло на големите деца и поразместихме разпределението по стаите. Колко голям е апартаментът ви? Пиши подробности за децата ти! Simple Smile

Относно ваканцията на сина ни- в крайна сметка решихме да го изпратим при свекърва ми, защото на него му се ходеше.  Simple Smile

Мога да препоръчам моята гинеколожка- д-р Дафинка Власова, преглежда в МЦ "Св.Пантелеймон". Ходя само при нея вече десет години. Родих сина ми и дъщеря ми при нея, тя ми следеше бременностите. Невероятно мил човек и страхотен специалист.  Peace

# 199
Здравейте,момичета Hug Hug Hug
Човек да не се разболее малко и не може да ви насмогне после LaughingПролет дойде(ама аз си стоя със зимните гуми,че знам ли newsm78,женски месец сме още),това е любимият ми сезон LaughingСтига вече болести и проблеми,надявам се,че с пролетното слънчице ще настъпят и хубави пролетни промени в ежедневието ни Praynig GrinningУж не беше сурова зимата при нас,но..много ни се увидя тоя път Mr. GreenДецата оздравяха,мързела ни не е оздравял,ама там се искало повече време и търпение JoyМомчетата все така с празните обещания и невиждащи погледи Mr. GreenКаката се старае да ме радва с добри оценки и всеки ден ме изненадва с дребни подаръчета и рисунки Laughing,клюкари братята си за всичко и те направо подлудяват Close Мъника вече се опитва да тича,мъчи се да повтаря думички,но любимите са "кака"и "бапа" за бати,мама и тати на работа(дано все така я има в изобилие) Praynig Praynig
Пикасо, мама е в Гърция,там си е от...13-14 год.Там си живеят,1-2 пъти годишно ако могат те си идват да ни видят,ако можем ние ходим,но всичко е свързано с дълъг път и разходи.Моите родители си имат техни си семейства и отдавна с най-големия ми брат сме записани в графата"те са женени и се оправят"...
Емко,радвам се за хубавите новини,само такива да има занапред Hug
maminkavania, и аз на опашката за рокля за малката ми принцеса и за голямата искам,но тя не ще и да чуе за рокли Mr. Green
ElenaF,включвай се по често при нас,недей взема пример от мен-от време навреме(все се оправдавам,че времето не ми стига) Embarassed
Наслуки,бързо оздравяване на Билянка-сладуранка Hug
Лилиана,не може да не му се признае на мъжа ти,колко са му верни мислите Peace,моите мъже ме лудват отвсякъде,така,че ако имаш изпитана пуберска рецепта давай насам HugВерно имам си и момиченца,но...каката мъжкарана за 2 момчета,а малката хвърля отсега куклите и взема колите на сестра си Mr. GreenА за брат ти...вярно,че е между чука и наковалнята,но...няма право да се държи така,аз си държа за правдата Naughty
Тук едни кафета,капучино,торти....и аз искам,примирих се,че килограмите от раз няма да ги смъкна тоя път,така,че няма да се ограничавам,аз и без това диети не мога да спазвам,трябвало воля за тях Joy
Бърборанке,ама такава мила и умна щерка...на майка си се е метнала сигурно  bouquet,а снимките са много сладурски Hug,но тези с пяната ме разбиха #Crazyкак стои кротко и ококорена Hug Hug
Добре дошли на dream-wish и gal4w Hug Hug,ама какво се тревожите,още е рано за бус,колата е 4+1,а пък леглата са още по лесни-нашите са 3 легла на 2 етажа,имат си и гардеробчета,чекмеджета и 3 бюра има в стаята,която е 3,50 на 3,50,варианти винаги има,само да искате Peace
Много здраве,усмихнати дни,щастливи мигове желая на всички празнуващи  bouquet Hug  bouquet Hug
За всички мами,които неволно не съм споменала Hug Hug Hug
Така е,като лицето Пикасо не иска да каже какви хапчета взема за памет..... newsm78.все някого ще пропусна  bouquet

# 200
Пешеходката,Мама Ц.,Танчето,Юлето..............Лили,Натали,Вечерница,Емко,Кабо........ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedЛеле аз вече съм в ефир.......тъкмо преглеждах тук,последните си записки и  Embarassed Embarassed и се опитвах да си припомня кой какво,кой къща,кой проблем с ученик,кой с канал,кой с роднини....ама ме хванахте....ами да водя си записки,то като го нарочат човек,че много пише и  ooooh!почнах да се притеснявам,пак почнах да влача единя пръст по клавиатурата....само да не направя много грешки,че отново да ме порицаят...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ха сега в духа на вече отминалия празник,да се възползвам от вашата трибуна и да честитя на всички пишещи и не пишещи майки,на просто четящите или просто минаващите от тук!Да са пълни къщите ви,да са здрави семействата ви,да сте по-често усмихнати и да се радвате на живота........а не да изплувате от мъгли ,или да се потапяте в дупки!Идва пролет ,майчета,грейнете като слънцето навън/какво слънце,бе..... ooooh!/
Днес порчетох,че трябвало всяка жена да премете дома си,и да запали огън,е аз преметох,ама огън не посмях да пална Laughing Laughing Laughing
Ей ,ама каква салатка зелена хапнах,но пък риба не ядох...нищо аз и без това не постя...що да се напъвам...... WinkНо зелената салатка си беше добре...хванах се за зелено.....Виж още не ме е закуквала кукувица,но аз джобове нямам,камо ли пари в тях... Laughing
Сега....да преминем към дневния ред,Натали,душко,недей...моля те недей така Praynig Praynig PraynigОт теб точно не го очакваш,да ми кажеш,че не чета,айде" и ти ли Бруте...",оня ден Танчето,че не пиша ,а телеграфно съм го давала/аз Shocked/,сега пък ти ,че не чета...... ShockedАма как не чета,прочетох,че си имала гости и ти е било весело,но не си говорила ,а си слушала повече,защото не си като едно време-просто си се променила....ама душко,[b]как изкараха момчетата
,[/i]как се чувства Джо и батко му,ти ,че си се променила,ами това е нормално...никой не остава не засегнат от мен,след като ме познаваш/дори и виртуално,само.../,това ,че си променена не трябва да те очудва.. Joy Joy JoyХайде и утре,те чакам с двойно капучино,а какво още двойно ще поискам....ще разбереш ...в другия епизод..... HugМоже пък "свински муцунки"... Whistling
Лиле,Лиле......ама защо се учудваш,че те е пропуснала Натали,тя е пропуснала да разкаже за рожденния ден,да представи снимки,ти се оплакваш,че те е пропуснала в поста си Mr. GreenАми нормално........да бе,да......Лиленце,слънчице не съм винаги,да ме видиш,като сложа маската на буреносен облак #Crazy...да няма хора на пътя..... Mr. Green Браво хубав пост си спретнала,айде и аз да си имам какво да чета...че то много няма...пустеете.... TiredАма този твоя малък мъж,направо ме разби с обърнатите дрехи и как си ги е облякъл най-спокойно.... hahaha...Браво,чудя се на кого се е метнал..... LaughingА,мойта клавиатура,просто я сменям по-често....това е ,а за хапчетата ,вече казах какво рецепта са.... Joy
Теди,бързо оздравяване и дано да е по-леко...и ние така я карахме ,номер едно с 10 пъпки на кръст,а номер две/беше на 6 месеца.../...нямаше място без пъпка.... ooooh!Да ти кажа и аз ги мажех с Фенистил,поне моментно ги успокоява....  bouquet
Пролетна феичке,да ти е жива и здрава именничката...на патерици...за което се извинявам...ама незнаех,че и Аделините имат имен ден днес... EmbarassedИ благодаря за почерпката,капучиното ми дойде добре... Laughing
Кабо ,като те слушам ooooh! Сигурно е трудно с големи деца и трябва постоянно да лавираш и сърфираш ,за да си "на гребена на вълната" и.....дано и аз да успея ...някога.....  bouquet
Емко[/b],[/u] Hug Hug Hug това са прегръдки от "голямото семейство"!Много се радвам за тези ,така наречени "образувания",които тормозиха и теб и нас почти една седмица,всичко е ОК.И не се притеснявай за финансите........така е ....ама то колкото и да имаш,все няма да стигат...както каза Вик[/b,парите са пропорционални на броя на децата,но обратно пропорционални Mr. Green... Joy.....Първо бяха деца,после се скри в река/ама готин пейзаж.../ и после пак деца/ама готини Wink....[b]конспирация.... [/i] newsm78.[/b]това е друга тема,питай ДИП......
Пешеходке,къде изчезна,какви бяха тези канали бе човек...то верно ,че все едни препарати ти предложиха тук... Sick....ама пък ,чак да изчезнеш.....има нещо...пак ще кажа[i]...конспирация.....
[/u] ThinkingА по въпроса с препаратите,то Натали ти беше пуснала снимчица,ама аз като я погледнах/от любопитство разбира се Blush../какво да ти кажа,какви са тия препарати ,хем отровни,хем като изтипосали една мацка отпред по бельо,да се чуди човек,да го вземе ли,да не го ли вземе #Crazyявно са решили да заложат,на добър външен вид на опаковката... Joy Joy Joy
Мама Цоцоланка,и теб нещо не те виждам,дано поне четеш,което ми напомня,че на Маминка Ваня май децата не са вписани отпред.... newsm78 Струва ми се ,че не ги видях.....,добре,че оня ден каза ",че отива да надува балони,за...".Дали да не и ходатайствам,да ги впишнеш и тях... LaughingПък може и да има за рокличка,като се има в предвид,как те изнудва в публичното пространство.... Mr. Green/няма пък на нея да и готвиш,като идваш на гости,на мен....на мен........ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil/
Маминка Ваня,сега пък моренце....браво, браво...Бургас...обичам го този град......незнам защо точно newsm78...много го харесвам......и за пътя няма да се притесняваш....да направиш много снимки.....и да се похвалиш после,ама много да се хвалиш..... Hug
Пиги,...не искам да те убивам...искам просто да те накарам да се усмихнеш...поне за миг.... PeaceДобре,че операцията ви се размина,не че ставните инжекции не са гадни сами по себе си,но пред ножа са по-добре....защо ми се струва,че ти не си искала тя да ходи на този мач? newsm78 или бъркам..... Sunglasses
Танче,стига мила ...не се измъчвай,не била домакиня,не можела да пише,да готви също. Whistling...е ,ама я какви деца имаш и къща въртиш/видях аз снимките......чисто,подредено ,спретнато ,пък и цветя едни .... Wink...мойте ако ги снимам,сигурно на всяко по един увехнал лист,ще намериш...най-малко......ама той мъжа ми си казва/защото аз постоянно си взимам саксии и те умират,някой хубав ден... Joy/,та той ми казва"Ама ,защо ги взимаш,като ще ги умориш?",а аз му отговарям..."Ами казват,че първата стъпка било да си вземеш цвете,после да си вземеш куче или друг домашен любимец,и ако и той отцелее/след цветето разбира се/,тогава е ред на семейство и деца... Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАма то аз деца имам,ама цветя не....не ме бива...имам още няколко заложника....ще видим до кога...
Танче,страхотна е малкота принцеса...да я намачкаш по бутчетата сладки,щото и аз обичам деца нали знаеш.... HugА,каката ти е супер и като гледам на снимките,много прилича на нашата кака.......грижовна към бебка.... FlutterСамо баткото не го видях,или не съм гледала хубаво  newsm78 А,предстоящата рожденничка,направо ми е слабост,прилича на моя номер две...много ви харесвам..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Суит,като гледам свекървата,реши проблема от раз  Laughing,нищо сигурна съм,че на баткото ще му се отрази добре.... Peace
Dream wish,браво на Пиги,че те е прибутала при нас.....Радвам се,че ще чакаме бебчо,заедно/ако нямаш нищо против... Blush/,за сега лека бременност и кога ти е термина,това април,дето е на картинката отдолу ли е. Thinking....Да пратиш снимки на семейството и да ни разкажеш повече за вас,че после няма да имаш толкова време..... Peace
Което ме подсеща,Лени,къде изчезна,добре ли си? newsm78
gal4w,не се притеснявай,ще се радвам и ти да пишеш...нормално е ...но си помисли,ти и за първото си се притеснявала,и за второто.....а сега си майка с опит.....споко страховете ще отминат.....  bouquet
Къде е Здравчето?
Елена,как са госпожиците и ...господина де..... Peace
Марги.....[b]За добър гинеколог-[/i]доц.Струканска,много подробна,но...досто описателна и малко мудна...но пък нищо не и убягва,просто супер....да ви кажа аз при нея ходих по-скоро за женски работи,а не за раждания и бременности,щото ме изнервяше,като ми разказва"ето сега това е ръчичката му,това са петте му пръстчета,ти сигурно си виждала това вече,но това е нов индивид,да го разгледаме хубаво...и сега ох, какви бедра, и дълги пръсти....."направо Tired Tired TiredТа за това я отсвирих,но я препоръчвам горещо.....
Юле,като тръгнеш за Карлуково,свиркай....може пък и компания да се заформим,но повярвай ми,бързо ще ни ритнат и от там,така ,че давай,планирай,мисли,гледай,действай,....сега ти е паднало...аз съм с теб.... Hug Hug Hug....пък дори и да не ти се иска.... Mr. Green
Габи,изчезна....Вечерница,също[i]....Олимпия.....[/i]аз ще си ги викам...докато не им писне и не драснат по някой ред..... LaughingО ,и [i]Сиванова[/b][/i] ,нещо се губи и Ларива/[/i]ай,ларива,ларива.....Бамба ла бамба...бамба ла бамба....извинете леко отклонение Embarassed
Радето,благодаря ти за предложението,да си сменя ника,но....така поне мога да подлъжа някой да ме прочете,а иначе само като види и ще бяга,...като знае ,че го очаква "тайфуна Пикасо"....
И сега ,за ...стоп...Галя,липсва,адашката...съвсем я няма?
Вик,ти за ваша детска градина ли говориш,ваша,ваша.... newsm78
И сега ,за всички които волно или неволно съм пропуснала/да свирка някой,ако се почувства не поздравен... Wink/ newsm51
И честито на рожденниците!
Чао ,отивам да спя!
ЕЕЕЕЕЕ[i],Ларива,
[/u]здравей,ти си спомни за нас,видях,че си ме изпреварила ,за малко/за ню-ню,както казваше дядо ми,но да не се отплесвам,че отивах да спя,съня е здраве..... Laughing/Значи разбрах аз за майка ти.....и за теб и твоята графа.......но не ми се меси при[/i] капучиното Close,знаеш ли с колко труд си го издействах двойно,тази Натали трудно дава.......ееее,добре де ,може,може,ама да знаеш само заради песента/Ла Бамба....ай,Ларива ,ларива..... ooooh! пак се отплеснах... Grinning/ Hug Hug Hug[/b]

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 03:45 от picaso

# 201
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета  Hug Благодаря Ви за топлия прием в вашия отбор  newsm10 newsm51
ПИКАСО - какво да кажа за себе си ..... преди време останах  млада вдовица с 2 деца ....мислех си че това е края докато не срещнах един човек , който ме накара да повярвам , че живота продължава . Praynig Сега аз съм на почти 35 а той  три  дни преди мен ще направи 27 . Whistling Доста по голяма съм и бая се борих срещу тази връзка , но такъв ми бил късмета . Сега съм по щастлива от всякога ( е поне за сега .... Wink) и резултата е  preggoбебчето което чакаме да се появи с термин 14.04 , но май ще е съвсем скоро и няма да дочакаме тая дата   ylinfantЩе се казва Габриела и таткото много се надява в най скоро време тя да си има и още едно братче  #Crazyмен май никой не ме пита  newsm78  hahaha , но лубовта прави чудеса а и на мен май ми е отредено да бъда майка цял живот . Ще кача снимки обещавам само да изнамеря някой по така , че аз не съм много много за гледане  Party Обещавам и да пиша по често стига само малко да се почувствам по добре , че цялата бременост мина в болки и мъки  и треперения и сега бебчо е нещо много дребен ( 2 кила само ) и трябва да го задържа възможно най - дълго .....а пък си имам едни чудни контракцийки ,но днес спирам хапчетата пък да видим  fingerscrossed Пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички   love001

# 202
Цитат
Танче,стига мила ...не се измъчвай,не била домакиня,не можела да пише,да готви също. Whistling...е ,ама я какви деца имаш и къща въртиш/видях аз снимките......чисто,подредено ,спретнато ,пък и цветя едни .
Rolling EyesФотошоп, Пикасо,фотошоп. Rolling Eyes

Дрийм уиш,добре дошла и от мен!Както си разбрала много обичаме бебета и много им се радваме.И с майката раждаме .....С теб сме! HugИзбери си една от нас за щъркел,вземаш й телефонния номер  ,за да има на кого да пуснеш смс след раждането,че сън няма да ни хване.Пък ако имаш лаптоп и ...wireless в болницата може направо да пишеш - какво ,как и къде?Ние сме едни Марчета всички,ох,аз съм Пена КОнкретната ... bowuu

Кога имате време за дълги постове - незнам! newsm78

# 203
Здравейте мами,

Да ви пожелая весел и слънчев ден.

Ние сме добре. По-голямата дъщеря водих на зъболекар  и тя беше герой, за разлика от другите 2ма които много ги е страх.

Добре дошла на новата мама.
 Hug

# 204

Кога имате време за дълги постове - незнам! newsm78

Запис. Mr. Green

# 205
Разписах се в началото на темата, да се разпиша и в края. Laughing

dream-wish , желая ти лека бременност до края, лежи много и си почивай, само това му е майката на контракциите. Hug

Елена, и нашата кака е голям герой при зъболекарите, докато баткото - само като му казахме, че трябва да отиде без нищо да му правят, че му се беше подула бузата, леле като ревна онова ти магаре на 14г., седя до главата му и му държа ръката, а той реве и зъболекарката не може да му отвори устата.

Момичета, страхотни постове пускате, аз не мога, пък и нямам време. Hug

Емко, радвам се, че всичко е наред.   bouquet

Танче , наистина са много сладки момите ти. Heart Eyes И твоите май ще си ги сложа на скрийн сървъра, като снимката на /кого беше/ едно момиченце на столче сред зелена полянка. Обожавам снимането и съм натрупала сумати снимки за вадене, някои ги извадих, обаче още не съм им купила албуми. Въобще голяма страст ми е това. Дано някой ден успея да сложа всички снимки в ред. Ама кога ли ще е? newsm78

Днес в детската градина на моята Вики ще правят представление с народни песни и носии. И сутринта е станала в 7ч., облякла се е / обикновено става в 8 и аз викам по нея, за да се облече/. Взехме едно цвете за косата и е много развълнувана. То и аз съм така де - заредих се и с камера и фотоапарат, и съм се развълнувала как да кажа на шефа, че трябва да си тръгна два часа по-рано заради тържество. Даже го сънувах тоя момент.Mr. Green

Целувки на всички!
Hug

# 206
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 ooooh! ама вие нямате изчитане, отказвам се да пиша  Crossing Arms  първо ще чета, после по някое време мужду чистене,готвене и т.н ще се разпиша
Юле, небой се...ще ти спусна и аз 2-3 задачки още..спешни Mr. Greenиначе и аз съм за Карлуково...ще си правим компания  Flutter

# 207
Здравейте,аз ще се разпиша и тази сутрин,защото правя бойкот на всякакви домакински задачи и ....деца....сега са на самоконтрол Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дрийм /нали мога да ти викам така Blush/,направо ти завиждам на късмета,но благородно.....браво на таткото/нищо че е на 27..../ PeaceИ да му кажеш,че аз лично ,ще те агитирам за още едно.... Laughing LaughingЗа контракциите ,не се притеснямай,не вярвам някоя от нас да не ги е имала....но все пак ,ако можеш повечко си седи на д....,и почивай/не ,че е много възможно...но опитай/ WinkДа устискаш до термина,мойта третата,с хапчета и постоянни контракции....и даже още два дни "спа",така ,че нищо не се знае..... Hug Hug HugЩе се радвам да пишеш по-често..... FlutterА,Габриела е страхотно име...ама ти му кажип и друго име да мисли  Joy Joy Joy
Пена Конкретната,не е само фотошоп....ама ти толкова скромна ли си  newsm78...не предполагах...... HugА дългите постове,ами...в три презноща... Laughing
Еленче,то жените винаги сме били по-силни...поне пред зъболекаря.... Mr. Green
Лили,поне едно капучино ,де....ако искаш да минеш с този запис Wink Как мина вечерята...романтично,комично или прлосто ядохте кекс...... Whistling
Наденце,дано да успееш да обясниш достатъчно добре  на шефа/пък и да не е добре.... Thinking/,да снимаш,това ще е интересно ....народни песни,аз много ги обичам,и хорце играя...вечер,като ме хванат дивите......Моляте Наде ,не и ти-нямала време,не можела....можеш,можеш,и време ще намериш...стига да искаш.... WhistlingАма дойде ли края на тази тема...май много дълги постове съм писала...това да не е намек,Наде... Laughing
Дидке,не се отказвай,моля те ,просто пиши....и аз искам да чета......айде де поне за мен...
 Heart EyesГледам и ти за пишеш в списъка за Карлуково ....казах аз ,че ще станем повече... Laughing Laughing
Айде лек ден,на всички които отговарят и не отговарят на мойте постове..... Crossing Arms
Лек ден ,майчета!Усмивки!

# 208
E не е истина! Човек трябва да зареже ВСИЧКО и да седне да чете, да чете, да чете....

То че Пикасо е ПИСАТЕЛ вече е сигурно!!!, но и постовете хем дълги, хем НОЩНИ... Пикасо, ти кво праиш по тия малки часове сека ношт Mr. Green

Аз просто не мога да ви изчета, нека поздравя новите мами - тук ще ви хареса.

Аз днес се подвизавам в Народната библиотека - чета, пиша, бриша... Голям кеф! (така си обичах студентските години, когато само книжките ми бяха отговорност...), а сега... Но днес съм пак само с книжките. Вярно, нека съм честна, че съм станала в 5 сутринта, да изпълня поръчките на децата към "Маминия ресторант", както и, че ще се прибера към 18ч., защото тез деца все някой трябва и да ги гледа... Joy
За интерсуващите се от кулинарните ми изяви да споделя, че от 5 до 7 заранска сколасах за супа топчета, огретен и компот от ябълки. Аааа, да кажа, че и закуска направих - сандивчи на скарата с туй-онуй отгоре... После размятах децата по образователните заведения, подходящи за възрастта, и беж - в библиотеката...

Сега съм на кайве и на задочен лаф с вас, нооо.... всяко хубаво нещо свършва.... Идва още по-хубаво Laughing Laughing Laughing

Хайде, хубав ден и дописане  bouquet

# 209
Експресно и транзитно минавам,за да ви се похваля,че днес официално само една пета от нашето население вкъщи ще остане неграмотна,демек Денис.
Първолачето на мама ще остави буквара и ще вземе читанката на най-вълнуващия празник-Празника на буквите.Ще има да цивря пак на тържеството,много съм емоционална  и сантиментална:oops:
Даниел обаче отказва да облече костюм,с мотива,че не е младоженец Mr. Green и ще си ходи най-обикновено облечен.
Поръчах питка с буквички-А,Б,В,сега ще ида да купя книжка на Дани и нещо символично за госпожата.Доста се чудих какво да и напиша в картичката и измъдрих ето това:Всичко,което искам да Ви кажа се побира само в една думичка-Благодаря!
Ми...това е,довечера ще пусна снимки и още ще се фукам smile3534

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 14:22 от лилиана

Общи условия

Активация на акаунт