МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 54 980
  • 314
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,момичета Hug Hug Hug
Да се похваля и ние се възползвахме от хубавото време днес newsm41 smile3540Ходихме на 30км извън града  bowuu(малко тесни пътища и завои,около километър черен път с дупки тук таме),аз нали съм страхлива да карам извън града сама,но...на принципа със зъболекарката пред децата не мога да покажа страха си Grinning Мъжо все е на работа,а днес бяхме решили,че сме по разходки,брат ми се бяха събрали с техни приятели сред природата и ми вика"Вземай децата и идвай"А те докато ги питам и готови за хайманосване JoyПрекарахме чудесно,децата бесняха на воля,големите се катериха по скалите(с брат ми за водач),после из гората,малката се радва на тревата и клечките(досега не беше стъпвала на полянка),вечерта си тръгнахме по тъмно,като децата искаха да останем там JoyНа връщане крояха планове как ще отидем пак,но с приспиване,обясняваха ми как са си помагали един да друг докато са се изкачвали... Laughing Нямам думи да опиша колко съм доволна,че отидохме PeaceДано тепърва да има повече такива възможности и все така добре да се отразяват Praynig Да си похваля и гарджето на мама bowuu ,момчетата нали са решили да ме подлудят напоследък(ако има място пишете и мен за Карлуково)карахме се,виках,говорих,молих се,промяна никаква от тяхна страна и накрая се отказах и на следващия ден отидох в магазина да им купя якета.Единия не искаше,но другия ме молеше доста време да му взема ново,че неговото била надраскана кожата на 1-2 места и било грозно така #CrazyВчера ги водих на цирк,но този който искаше якето твърдо отказа да дойде с нас.Аз съответно си помислих,че не иска за да не го види някой съученик и да не се изложи,че излиза с мен Sad,но гледам да свиквам с това,но той милия не дошъл с нас,защото му било съвестно,да плащам билет и за него,при положение,че съм му купила яке,а не заслужава #CrazyЧак не повярвах като ми каза и ми стана много мило Grinning Айде стига съм се хвалила,чакайте да си поплюя децата пу,пу,пу,все така добрички да ми бъдат и да си помагат взаимно Laughing
И на вас пожелавам усмихнати и щастливи дни Hug Hug Hug

# 241
Добро утро!
Много обичам сутрини,когато всички спят и аз на воля мога да чета и да пиша.
Татянке и аз така преди време отказах цигарите,след мъдра забележка на сина ми,който беше на 6г.Засрамих се и се отказах от лошия навик.Често децата ни помагат да се усъвершенстваме.И ние на опашка за снахата. Heart Eyes
Велина,нещо съм пропуснала новината за малкото.Не знаех.Останах с впечатление че дъщеря  ще има бебе.Честито   bouquet.И съжалявам за раздялата.Ще се оправиш Hug.А издръжката можеш да я увеличиш.
Пеши,не ни мъчи,а сподели за хобито.Пуснах глас  Peace
magi mei и аз така се пеня от време на време като дядото.Големите батковци все спорят за нещо и аз ако се намеся и се почва,ама той...,той така... и няма край.Все единия се чувства ощетен.А ако ги оставя сами да си решават проблеми,те ги решават със сила. boxАз в детството си също много налагах братчетата си  Embarassed,обаче сега много се обичаме.Надявам се и при големите да е така.
Дидке,по-многодетна от тебе няма.
Още чакам фуклата  atwork
Хубав ден на всички!  bouquet

# 242
Ето ме и мен,хубавици! newsm03

Цитат
Сладка мама,вЕрно са ти много сладки дечицата,не мога да им се нагледам на сините очи на госпожиците,как пък поне едно не успях да родя синеоко
Пиги,Пиги,аз таткото смених и пак нямам синеоко,а кажи сега на какво прилича това?Ох,поне внуци може да имам синеоки.
Цитат
Каква тишина е в къщи. Бяхме на разходка и такава игра падна, че сега геройте спят ли спят.
Елена, кеф,а?
Диде,пиши взели изпита?А и за свекървата - така де "Тя ,Дидка знае какво да прави!",що да "тормози" детето,нали къщица има за него! #Crazy
Интересна оферта за Арбанаси ,много бух искала да дойда с преспиване,но ще ми еитрудно придвижването от Търново до Арбанаси - то са маршрутки ,колички,аз ще съм сама с децата,дори незнам дали Магарийка да идва с мен  newsm78

Дано и днес времето да е слънчево.И да хукваме!Разходки,разходки....

Наталка
Цитат
Татянке и аз така преди време отказах цигарите,след мъдра забележка на сина ми,който беше на 6г.Засрамих се и се отказах от лошия навик.Често децата ни помагат да се усъвершенстваме.И ние на опашка за снахата
Вярно е,че децата понякога са по трезвомислещи от нас.А и снахите - редете се ,редете се..... smile3521
Лилеее,къде сииии?Докога ще чакаме фукането?  Hands Clap
Зимна приказка,знам,че вече сме пролет,но това не пречи да се вясваш и за по-дълго при нас! Hug

# 243
Дидке, кога смогваш бе, жена? Как се оправяш? Аз, право да ти кажа, вече се обърках колко деца имаш в момента. Че няма по-многодетна от тебе, няма. Жива и здрава да си, че толкова народ на тебе чака!
А Павчо е пораснал много и е възмъжал... А как прилича на тебе! Hug

# 244
  • Пазарджик
Здравейте и от мен Hug
Не мога да разбера от къде тая сила в Дидето, newsm78,Възхитена съм от нея. smile3501
Къде се изгуби Лилето?
Аз преди години пушех като комин,но един ден си мисля,че това е отрова.Хем парите си давам за дим,хем пък и се тровя и ги отказах.Беше ми много трудно,но удържах. smile3521
Ние вчера цял ден бяхме навън.Но днес вали Confused
Лек ден от мен на всички ви Hug

# 245
Момичета, признавам си, не съм чела нищо, само видях Дидка какво е писала,че тя скоро не се бе разписвала и ми стана интересно.......Диде, да ти кажа....Моята баба, която е болна и която все ме изпраща думите дали ще ме види още един път, я оперираха от рак на дебелото черво. Уточни и се най-накрая диагнозата, и сега я кара на една мъкааааа.........

Ох...не ми се отваря тема за наследници и гледане, че страшно става тогава.......

Кабо и тя е писала, и както пише искам да я попитам - Извинявай, друже, ама за нас каква Нобелова награда остави? Че гледам у вашата къща са всичките newsm78 newsm78Ще си създадем награда само за нас, ще видите вие...няма само жалки и бедни да ви гледаме вас как обирате награда след награда......

За нас какво да ви кажа...Четвъртото ми дете, най-голямото, дето и по принцип най-не слуша бе болен 3 дни......Леле...това е ужас мъж да е болен....Веднага светът се срутва, цяла нощ не ме остави да спя, мънкаше за всяко лекарство и за всяко разтриване, въобще...нещо страшно бе в нашата къща. Добре,че не ми се работи и от егоистична гледна точка го вдигнах на крака,че днес трябва да е на работа...Иначе мен щеше да ме сполети това щастие...Та живо и здраво да е момчето , и осъзнах, че без него не мога въобще, много си го обичкам......

Велинка, гледам и ти си се разписала...Пратиха ми поздрави от теб и се чувствам гузна,че вече толкова време не съм ти се обаждала...Изивнявай!

Подписах петицията още вчера!

Май трябва по-често да пиша,че да обхвана всички ви!

Извинете ме, че така много телеграфно! Вчера времето бе хубаво, макар и духащо, бяхме навън...но днес дъжд + вятър и си седим на топличко......

Обещавам да пиша по-често!

# 246
Малко кадри и от нас от вчерашния хубав ден.
Чета ви редовно, но нещо не съм в писателско настроение в последно време.
Малкия е хремав и кашля, а само след два дни ще ги пращам на ски лагер, та сега само го преследвам със сиропи и капки. И аз чакам вече почивката с 4 очи. Надявам се тогава да мога повечко да пиша. Цоци бързо да оздравява твойто момче Peace, наистина е тегаво като са болни.

# 247
Мами, търся работещи или живущи в ройона на Халите... Обещах на Натали да и свърша една работа, обаче ще пътуваме за ваканцията и няма да мога. Има ли някой, който би отишъл до един магазин там, да купи едни платове и да и ги изпрати? Тя може да изпрати веднагически паричките! Моля, помагайте. Веднага обяснявам къде е магазина, а тя ще каже какво и трябва точно...

# 248
най-после стигам до компютъра и бързам да пиша на ЕМКО колко се радвам че е добре;

ЗА Мargi_M И ВСИЧКИ КОИТО СЕ ИНТЕРРЕСУВАТ - АКО НЕ Е КЪСНИЧКО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ МОЯТА ЛЕКАРКА -Д-Р бАРБОВА, :мц пОЛИМЕД;НО МАМОЛОГА В ПОЛИМЕД НЕ Е ДОБРА - ПО-ДОБРЕ ОТИДИ В ПОЛИКЛИНИКАТА ДО ОБЩИНАТА НА МЛАДОСТ 3;ВСИЧКИ ОПИСАНИ РАБОТЯТ СЪС ЗДРЕАВНАТА КАСА;ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО - НА ЛИЧНИ

PICASO - ДА,ОТ ЕДНА ГОДИНА СЕ ОПИТВАМ ДА ОТКРИЯ МОЯ СИ ДЕТСКА ГРАДИНА НО ЗА МОМЕНТА ВСЕ ОЩЕ НЕ УСПЯВАМЕ ДА ОТВОРИМ;АКО УСПЕЕМ ЗА СЕПТЕМВРИ ЩЕ ВДИГАМ НАЗДРАВИЦИ newsm78 ooooh!

НАДЕ - ЧАКАМЕ ОТЗИВИ ОТ ТЪРЖЕСТВОТО:)) АЗ НЕ ОТВАРЯМ СНИМКИ ОБИКНОВЕННО ЧЕ ИНТЕРНЕТА НИ Е МОБИЛЕН И СЪОТВЕТНО ЛИМИТИРАН НО НА ВСЕКИ 27МИ СЕ НУЛИРА БРОЯЧА И ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ МАЛКО ЛУКС ДА ПОЗЯПАМ ЧЕ СМЕ В НАЧАЛОТО ОЩЕ  bouquet

MAGO_MEI - ДОБРЕ ДОШЛА  bouquet  bouquet  bouquet

ДРИЙМЧЕ- ХИЧ НЕ ТИ Е ЛЕСНО!!КАК УСПЯВАШ... Hug

ПЕШИ - А ВИКАЛА ЛИ СИ В И К ЕКСПЕРТ - ТОЕСТ ВОДОПРОВОДЧИК?;ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ ЧАК МЛАДОСТ 4 И НЕ МОГА ДА ПОМОГНА..

ВЕЛИ - ГОРЕ ГЛАВАТА,ЩЕ ИМА И ПО-ДОБРИ ДНИ!!С ТЕБ СМЕ!

ДИДКА - ХИЧ НЕ ТИ Е ЛЕСНО..

ЦОЦИ - ДА ОЗДРАВЯВАРВ СКОРО!!

НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПО-БЪРЗО ИДВАНЕ НА РАБОТНИТЕ ДНИ ЗА ДА СИ ПОЧИНЕМ МАЛКО:))))))))))))))

# 249

ПЕШИ - А ВИКАЛА ЛИ СИ В И К ЕКСПЕРТ - ТОЕСТ ВОДОПРОВОДЧИК?;ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ ЧАК МЛАДОСТ 4 И НЕ МОГА ДА ПОМОГНА..

Ми, това беше последната възможност, но май вече опряхме и до нея - след ръчкането с тел за канали вчера се запуши още повече и в понеделник ще се разправям с търсене на майстори...

# 250
victress благодаря за подкрепата но аз винаги казвам че съм много благодарна на мамите от този форум да взема едно важно решение в моя объркан живот преди година ,благодарение на вашата подкрепа сега този красавец нямаше да е при мен http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0159523/img_159523_1256785_r.jpg

# 251
велина_70 - да ти е жив и здрав а също и другите дечица!!!мисля че е невероятно храбро това което правиш!!възхищавам ти се и ако мога да помогна някой път с нещо - на линия съм!! bouquet  bouquet  bouquet

сега като чета какво съм постнала преди малко (много набързо, покрай поредният обелен картоф и кашата на малкия) ми се иска да го поредактирам ooooh!

цитата "ХИЧ НЕ ТИ Е ЛЕСНО" към дриймчето и дидка го сменям на - "обичам ви и ви се възхищавам"  bouquet  bouquet Heart Eyes
"обичам ви и ви се възхищавам" звучи много по оптимистично, целеустремено и подкрепящо както и беше първоначалният замисъл Heart Eyes

доста честичко като чета какво съм написала се ужасявам колко двустранноо и многостранно може да се тълкува!!но разчитам на вашата благосклонност!! Blush Rolling Eyes

даже дописвам към пеши че исках да кажа преди малко че не живея до Халите и не мога да напазарувам както питаше по-рано, а не че съм сведуща по въпроса за отпушване на канали;вметката е по  съвет на мъжа ми който току що, като хвърли един поглед на отворения компютър, се ококори и обяви че имам прекалено високо мнение за себе си щом предлагам да отпушвам и канали;даже прояви и желание да наблюдава процеса... #Cussing out Joy Joy

# 252
фук,фук,фук, newsm47
Нито съм ви забравила,нито съм се изгубила,тук съм си.Седя на скамейката на четящите и непишещите.

даже дописвам към пеши че исках да кажа преди малко че не живея до Халите и не мога да напазарувам както питаше по-рано, а не че съм сведуща по въпроса за отпушване на канали;вметката е по  съвет на мъжа ми който току що, като хвърли един поглед на отворения компютър, се ококори и обяви че имам прекалено високо мнение за себе си щом предлагам да отпушвам и канали;даже прояви и желание да наблюдава процеса... #Cussing out Joy Joy

Забравих всичко,за което щях да пиша.Не мога да спра да се смея. hahaha Joy
victress,  bouquet

# 253
  • София
  За запушения канал само един последен съвет да дам ако не сте опитали. Ние се сблъскахме с подобен проблем преди време, след като ръчкахме с тел, изсипахме всякакви препарати и полза никаква, почнахме да ровим за цени за водопроводчици и косата ми се изправи. Успяхме да не повярвате да се справим с отпушването благодарение на две незнам как се наричат обикновенни гумени неща на пръчка с които са помпи нагоре надолу, две защото беше в банята и има два оттичащи се канала, всъщност аз държах да не влиза въздух едното, а мъжът ми действаше на другото. В един момент се чу пук и нещата се оправиха  Simple Smile

# 254
Велина,радвам се за решението,което си взела и сега гушкаш малкия перинц!ПОздравявам те с тази песен - http://www.youtube.com/watch?v=vUqwIjYUifU&feature=channel_page
Еййц,Лили ,много сте важни - цЪ цЪ!

МНого ми е мързеливо и поспаливо днес newsm46.Не ми се пише.Ще ме извините!

Общи условия

Активация на акаунт