"Twilight"/"Здрач"- тема 3 (предимно за фенове)

• 33 630
  • 390
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Ето и две снимки на бащата и майката,май от същото видео.

Тук

# 287
Има един филм, с който със сигурност Крис Уайц се е справил много добре като режисьор (заедно с брат си) - на български е "Маркъс"; ето и линк:

http://www.imdb.com/title/tt0276751/

Филмчето не е претенциозно, но е добро Simple Smile Това ми дава надежда и за "Новолуние"  Whistling  Laughing

# 288
Това хубаво момче що не вземе да си оправи прическата.... Rolling Eyes
Що така се загрозява умишлено????

# 289
  • Враца
Чета сега форума към сайта в подписа на kiki29 за грешките във филма.
Вие забелязали ли сте такива?

# 290
Грешки нямах време да забележа, само 1 съм го гледала, но забелязах много дребни разлики с книгата, ама наистина дребни.
Например в книгата бащата ан Бела й беше сложил вериги за сняг на камиона през ноща бед да й каже, а във филма и ги показа дори.

# 291
Когато Едуард каца на капака на колата на Бела и след това се вижда лъскавото му сребристо волво, пък и той в края на сцената се качва и си го подкарва. Изключително ми е нелогична тази сцена, не знам дали е грешка, ама ме подразни Whistling Иначе самото му появяване ми хареса, ама за какво я бяха сложили тая кола там Thinking

# 292
Например в книгата бащата ан Бела й беше сложил вериги за сняг на камиона през ноща бед да й каже, а във филма и ги показа дори.
Във филма й е сложил нови гуми, а не вериги.
Има доста разлики, но не съществени...

# 293
Да много са леки разминаванията, но книгата ми беше прясна и ги забелязах.
Единственото съществено разминаване бяха убийствата, които се случваха в околността.
Много се радвах, че не се променяли особено.

# 294
  • Враца
Нямах предвид разлика книгата-филма, а точно разни неточности.
преди да прочета горния форум на няколко места забелязах бузите на Едуард -  бяха порозовели Simple Smile
И това с Волвото, тя сакаш се стресна, че го вижда, а колата му беше там, или по-скоро се стресна от нечовешкото му държание. Thinking

# 295
wa wa, разбрах те, и отбелязах, че грешки и неточности не съм забелязала, НО съм забелязала еди какво си..

# 296
Снимки и видео от май спейс интервюто

http://www.robsessedpattinson.com/2009/03/artist-on-artist-robert-pattinson.html

Егати косата..............

И в Инстайл (пуснах линк сутринта директно към сайта на ин стайл, но може да го свалят, а това са снимки)

http://www.robsessedpattinson.com/2009/03/robs-style-in-instyle.html

Тази снимка от Ванкувър не знам дали е пускана

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:43 от Dеничка

# 297
  • Враца
Много ми харесва косата на този човек, небрежен, много добре изглежда  Embarassed
wa wa, разбрах те, и отбелязах, че грешки и неточности не съм забелязала, НО съм забелязала еди какво си..
извинявай, помислих, че аз не съм се изразила правилно  Embarassed Embarassed

# 298
Много ми харесва косата на този човек, небрежен, много добре изглежда  Embarassed

Стига бе! На мен ми прилича на нахлупено гнездо Grinning! И с тази лимбичка отпред все едно е бил на ролки hahaha

# 299
С тая прическа наистина е много зле ........ ! Във филма косата му изглежда най-добре ! Според мен разбира се ........   Hug Hug Hug Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт