"Twilight"/"Здрач"- тема 3 (предимно за фенове)

• 33 642
  • 390
  •   1
Отговори
# 270
Nadia79 ,не знам.
Аз сменях кодеците заради звука на ДВД рип-а.

# 271
Нина е братовчедка на гаджето ми.
Ех защо и Робърт не е Whistling Mr. Green?!

# 272
И неговите ще издирим smile3530

# 273
Dеничка ,е и това си е за завиждане.Ще ни снабдяваш с новини. Hug
А и скоро Робърт ще отскочи до любимия си Лондон. Grinning

# 274
# 275
Малко радост за тийм Джекъб.
Наистина е налял мускули.

И едно симпатично интервю за " I'm Not Obsessed" с няколко снимки.

Интервю

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:04 от муцка

# 276
Това е баща и.  Laughing
Не можех да не ви го покажа.

Онзи ден гледах видео как Робърт го докара майка му за снимки,Кристен е придружена винаги от някой от семейството.
Ние говорим за тях като за секс символи и мечта на много хора,но те са си още деца. Heart Eyes

# 277
Нещо не останах много очарована че продуцента на Новолуние Chris Weitz е правил Американски пай 1 и 2, незнам тия леки, тийнейджърски комедии, които далеч не са чак толкова лоши ама  като стил дано не наложи и в Новолуние, но както се казва... Поживьом повидим  Thinking

ето невампирското семейството на Карлайл  Crazy Женa му е много красива  а децата им са великолепни   bouquet

http://www.people.com/people/archive/article/0,,20160980,00.html

# 278
Сигурно защото Кристен е непълнолетна, затова трябва да я придружава някой.
Миналата година, когато е навършила 18 г.е получила разрешение да снима до късно през нощта, защото в Холивуд е забранено за лица под тази възраст.
А къде си го гледала това видео, където Робърт го докарва майка му?

# 279
За Крис - но е снимал и Златният Компас (бил е и режисьор и сценарист мисля - director and writer), което е от една страна адаптация на книга (което е плюс), от друга страна има много специални ефекти (а точно те куцаха в Здрач), а от 3та страна в interviеw-то, което пуснах сутринта с Кристен (от МТВ) тя говори много хубави неща за него - как е взел много присърце работата си.
А също така той е бил продуцент на Пайовете, има разлика с режисиране..

# 280
За Крис - а но е снимал и Златният Компас (бил е и режисьор и сценарист мисля - director and writer), което е от една страна адаптация на книга, от друга страна има мнго специални ефекти (а точно те куцаха в Здрач), а от 3та страна в interviеw-то, което пуснах сутринта с Кристен (от МТВ) тя говори много хубави неща за него - как е взел много присърце работата си.
А също така той е бил продуцент на Пайовете, има разлика с режисиране..
а дано дано. Да вярно че и на Златия компас, който си е добре направен откъм ефекти, но историята малко се губеше, както и да е, надявам се наистина да се справи добре, защото в ръцете му попада едва ли не "златна мина"- продължението на касов хит е много трудна задача, но да се надяваме че ще се справи човека Simple Smile

А на тези снимки с баща си Кристен има страхотен цвят на косата  Laughing

# 281
  • Разпиляна във въображението
Да си кажа и аз мнението.

Не съм чела още книгата. Филма ми дойде малко муден. Най-смешно ми беше със сцените, където Едуард скачаше от дърво на дърво, катереше планини и т.н. НО... Филма, според мен, е красиво издържан - имаше много нежни моменти, страхотна визия.

# 282
ava ,ще потърся видеото,че то какво ли не гледах тези  дни.
Вижда се се само как Роберт слиза от един черен джип и отива към една сграда,но се казваше че го вози майка му.Тя не се вижда,де.

# 283
Муцка, ОК и това ми стига, просто ми беше интересно да видя майка му. Wink

# 284
  • Враца
http://www.youtube.com/watch?v=EFDPDT4CY_A
от 0:52 дават майка му и баща му как танцуват в публиката.
И интервюто е добро.
Много харесвам Елън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт