"Twilight"/"Здрач"- тема 3 (предимно за фенове)

• 33 632
  • 390
  •   1
Отговори
# 300
Ашли Грийн (Алис) разкрива, че Едуард ще се появява под формата на flittering images, така че фенките по нейните думи "ще си получат дозата", също по нейните думи след като вижда Тейлър (Джейкъб) гол до кръста "ще изглежда като филма 300".

http://www.newmoonmovie.org/2009/03/robert-pattinson-appears-as- … ages-in-new-moon/аят

Ето и лист на актьорите, които ще изиграят the wolf pack:

* Taylor Lautner: Jacob Black
    * Chaske Spencer: Sam Uley
    * Tyson Houseman: Quil Ateara
    * Alex Meraz: Paul
    * Kiowa Gordon: Embry Call
    * Bronson Pelletier: Jared
    * Tinsel Korey: Emily

http://www.newmoonmovie.org/2009/03/new-moon-wolf-pack-casting-list-revealed/

# 301
Аз се сещам за едно недоглеждане във филма. Когато Бела беше с Едуард в Порт Анджелис и влизаха в ресторанта-тя носеше чанта, а после като спряха на връщане в града да видят какво е станало тя не си носеше вече чантата Simple Smile)
Не че е голям пропуск ама Simple Smile))
Имаше и други май , но трябва да прегледам пак филма за да се сетя.

# 302
Чудя се как съм живяла без книгите преди!!Прочетох първата на един дъх,сега чета и втората.Сайта с българския превод обаче нещо не ми се отваря,някой да знае защо? Confused

# 303
Аз съм в средата на Breaking dawn (или както там се пише). Чета като зомбирана. Ей съсипахте ми бизнеса с този филм. Ако не го бях гледала нямаше така да се пристрастя по книгите. Да съм тийн - простено да ми е, а то!

# 304
  • Сливен
Аз съм в средата на Breaking dawn (или както там се пише). Чета като зомбирана. Ей съсипахте ми бизнеса с този филм. Ако не го бях гледала нямаше така да се пристрастя по книгите. Да съм тийн - простено да ми е, а то!
Аз вече спрях да разсъждавам по въпроса.
Просто си взимам ежедневната доза и толкоз Wink

# 305
Аз вече спрях да разсъждавам по въпроса.
Просто си взимам ежедневната доза и толкоз Wink
Ама моята доза е като на наркоман в криза. Чета диагонално напред, за да видя какво става и после се връщам, за да прочета всичко внимателно и подробно. Днес от 10 до 17 нон стоп. Очите ми изтекоха. . И още нещо - отношенията между вампирите са толкова съвършени и добронамерени,  чак да ти се прииска да си вампир.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 21:53 от Бабилия

# 306
Бабилия, bouquet

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 21:58 от Dеничка

# 307
 Embarassed изтрих го. Дано никой не го е прочел. Извинявайте, не се усетих.

# 308
Бабилия ,и аз бях така покрай книгите.
Сега чакам да ми поспадне интереса към филмите(кога ли ще стане Wink) да започвам д ги чета наново.
Тъй като съм запалена отскоро не бях гледала снимки от премиерата на "Twilight" в Лос Анжелес  17 ноември 2008.
Ако на някой му е интересно ето снимки(38 страници)

Aко не беше Aquariel да покаже снимки на семейството на Фасинелли,нямаше да видя ,че  жена му е Джени Гард. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 22:15 от муцка

# 309
  • Сливен
Ама моята доза е като на наркоман в криза. Чета диагонално напред, за да видя какво става и после се връщам, за да прочета всичко внимателно и подробно. Днес от 10 до 17 нон стоп. Очите ми изтекоха. . И още нещо - отношенията между вампирите са толкова съвършени и добронамерени,  чак да ти се прииска да си вампир.
Ох, то да беше само заради отношенията  Mr. Green
Така ми се иска да мога да цепя момента Wink
Или пък да нямам нужда от сън - тъкмо ще си подредя приоритетите  Laughing

# 310
  • София
Ако на някой му е интересно ето снимки(38 страници)

Мерси, не бях ги гледала    bouquet
Е как може всичките да са със сини очи /освен Тейлър, де/  ooooh!
Направо умирам за сини очи  Crazy
Както казва една приятелка - цял живот си мечтая да се събудя една сутрин слаба, със сини очи и да знам перфектно английски  Grinning

# 311
Amidala разсмя ме! Laughing
Само на очи го докарвам,за другите две неща и аз съм от мечтаещите. Wink
Айде за приспиване една малка доза.....

# 312
  • София/Горна Оряховица
Приспиване или по-скоро въртене до 3часа през нощта с въпрос в главата "Що съм на край света и не мога го имам ?"  Joy . Не мога да се позная, никога не съм била запалена по нещо толкова, скоро ще си мина рекорда на прочитания на една и съща книга (за сега е Пипи с 9, но имам време!). Ужас, трябва да се забрани тая поредица, или да бъда вкарана в лудница по-скоро, иначе ще почна да изпадам в абстиненции  Laughing.

# 313
  • E-CLM & CH-VD
A аз колкото пъти гледам филма, толкова пъти се чудя как спънатата в краката Бела не падна от дървото, когато се качиха двамата след гостуването й при семейството му.... newsm78 Thinking Laughing

# 314
bobz ,целия живот е пред теб.  Heart Eyes
Като нищо може да се озовете на едно място по едно и също време. Peace

Bec права си! Grinning
Аз пък се чудя как го заснеха?Направо ти спира дъха! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт