94 лалета в САЩ

• 16 450
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Бубс, мом4е!  Simple Smile

Ники, а вие? Flutter

Агент, не и давай да спи след 3-4пм.  Ще е кисела сигурно за ден-два, но ще свикне. Може би да я извеждаш следобед навън да се измори.

мен друго ме мъ4и Simple Smile-
Казвайте какви дайпери използвате, ЕйДж се буди напишкан 4-5 пъти на седмица, памперс до коленете пълен. Писна ми да пера и матрака ве4е на нищо не прили4а. Използваме Памперс-крузърс, също и на Кастко, смених с по-голям номер, но не помага много. мерси!

# 106
Ние още не знаем Бенс. Само с една джаджа засякоха тоновете на бебето и другите рутинни процедури Simple Smile Ехограф ще имаме другия месец Simple Smile

# 107
  • Добрич
Агентче, подкрепям Бенс за неспането след 4 пм и всичко ще си дойде на мястото.  Wink
Бенс, преди сън /вечерен имам предвид/, не му давай да пие много течности и мисля, че ще сте ОК.  Simple Smile

# 108
Бенс, имахме подобен проблем, купувах различни типове овърнайт дайпери, но най голям успех имах с тия на Хъгис- с мики маус и лепки... Пак потичаха, обаче...
Забелязах, че всъщност сутрин докато си пие млякото в леглото и е със снощен дайпер става проблема, та започнах първо да сменям нощното дайпи и после да връчвам млякото.
И изобщо, видя ли го сутрин буден, веднага сменям. Горе долу веднъж в месеца имаме и среднощно омокряне, предплогам от много течности преди лягане, но го слагам в графа случайни събития.

П.С. От известно време насам, минахме на най- обикновени дайпери таргетска марка, от които съм много доволна, мекички са, не се подсича дребния, и ако спазвам гореописаното няма и течове, а най хубавото е, че са буквално двойно по- евтини от хъгис и памперс... да се бях усетила по рано, не ми се смята колко щях да спестя  Sunglasses Laughing. Скоро смятам да пробвам и малката с дженерик дайпи...

# 109
ихааа, бубка, радвам се за добрите новини  Simple Smile

да се похваля  Grinning от днес съм самостоятелен шофьор (след почти година тренировки)! не знам кой е по-доволен аз или съпруга, сега няма да стъпи в магазин или парк  Laughing. се радвам, че живеем на село и целият изпит се проведе в резиденшъл ериа с ограничение на скоростта 20 и нито един светофар, паралелното ми паркиране беше зад един автомобил, поради липса на два спрени автомобила в едно платно  Laughing.

видяхте ли новата мис българия? потресена съм, не от външния и вид, а от това: http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2009/03/20/693049_mis_bulgari … ia_s_bogati_muje/

# 110
  • Чикаго / София
Бубка, стискам палци всичко да е наред.  Супер, момче, момиче, важното е да са живи и здрави! Hug

Стела, ха сега те чакам на гости! И няма хрън-мрън. Crossing Arms Честито, безаварийно шофиране! Simple Smile

Новата мис България е неотразима в липсата си на чар! Laughing  То какво да се коментира, без думи остава човек като я види и прочете! Mr. Green

# 111
Бубка, да си мъжка майка е голяма работа!!! Да му е честито братчето на Дани  Heart Eyes!!!!

Стела, тази "мис" е квинтесенция на простотията и всичко, дето не мога да понасям, та ще се въздържа от мнение... в този постинг... на тази страница... Stop
Браво за изпита!!!  Peace

# 112
Бубче, честито момченце. Всичко ще е наред с амниото, пази се тези дни.

Агентката, не я оставяй да спи през деня повече от два часа, и не след 3 - 3.30.

# 113
Аз съм от злите със спането-до днес будя ако спят след 8.30 сутрин,в кола хич и да не са посмели-пея с цяло гърло,и умрелите стават,после нап 2-4 (който иска спи,който не-кротува,че аз спя),по леглата м-у 8 и 8.30 вечер.Това им е режима след 18м,няма отметки и неразбрали,никога не сме имали проблем с недоспиване,мрънкане и пр,но и компромиси няма-планирам винаги около режима им,ако не може-викам ситер или отказвам занимания.А до 12 часа би ми било невъзможно да съм будна,аз си лягам в 9 и след туй ако ме бъзикат- хапя Laughing
*
Дайпери от самс или костко.
*
Омръзна ми да готвя,ма много!Нямам избор,но да си кажа-пи-сна-ми,12 манджи,все полезни,все дете-приемливи,все разнообразни..напоследък и за закуска искат засукани неща,де бреееееее,предвам се..

# 114
Анет, точно ти ли се предаваш да готвиш, нИдей така, убиваш ни стимула  Laughing
Ама много милитари го даваш със съня, аз пък го пропускам понякога в името на добре прекарано време някъде си, път с кола и пр. Агент ще ѝ мине, и у нас е имало такива моменти, само дето бяха свързани с ранно ставане, не късно заспиване. Ама то е едно и също зло. И просто си отмина, както всичко останало явно. дано по-бързо го зауча това, че да престана да се нервя за глупости

Бубка, йей! Стела, честито! Миската ме разсмя искренно   Laughing

Дайперите - не знам, според мен ограничаване на течности преди лягане и НЕхранене в леглото би помогнало. У нас месец вече са съвсем Г-О-Н! Ура, смъкнах един разход!

# 115
Биз,само мрънкам бре,инак пак готвя,ей сега правих пак списък..грррр..да,по тема сън съм абсол.безкомпромисна,имам много да кажа и защо,но сми няма,всеки си знае Grinning

# 116
Ние сме всички по леглата в 10ч  - не мога аз да стоя до късните часове ( от поспаливите съм  Mr. Green )
 Малкия става към 9-9.30ч , после от 2-5 спи и в 10 е отново в леглото .
Бенс  за памперсите и ние сме така , но той започна да се пробужда 2-3 пъти нощем да пие вода ( при положение че до година и 4м не я близваше). Сложила съм му едно тънко одеяло - до матрака не е стигнало още . То даже и одеялото не е мокро .
 Дида беше същата , но тя пиеше много вода (250мл поне) . Сменяла съм памперсите , номерата - нищо не помага. Единственото решение е да не приемат много течности.
 Биз още малко остане , не се изнервяй излишно ( как ми е познато това чувство ...)
Стела честита книжка . Мъж ми да го хвана да ме заведе до мола е по скоро чудо. Една година карах само с пермит ( обаче бях много по внимателна , отколкото с книжка  Laughing) .
 Не ми се готви и на мен , да оставим на страна че и идеи нямам . Все ми се казва "ами каквото ти се яде , това сготви" - е да де , но на мен пък нищо не ми се прияжда .
Клеър, Зора къде се изгубиха ?

# 117
  • usa
Аз се върнах, че забравих да спомена умното чедо на Миз и колко се радвам за тормоза, който налага на майка си с тези избори! Браво, Албена, браво момиче хубаво и умно!

благодаря, агенте! да ти се връща многократно! тормоза да ти се връща, ако не си разбрала какво точно имам предвид Crossing Arms...
спи и ти през деня, вечер купонясвайте заедно. моите и трите са нощни птици, обикновено лягат след мен... то има разлика, щото са по-стари от твоята ангелина, но и като бяха малки най-  бяха доволни като ги оставя да дивеят вечер.

анет, съчуствам и се присъединявам!

бубка, много е хубаво за децата с малка разлика да са от един пол Simple Smile. стискам палци всичко да е наред с резултатите от амниото!

# 118
kъде сте виждали пъзели на
http://www.ravensburger.com/usa/products/children_s_puzzles/300_ … index.html?page=1
освен в мола по празниците?изтрепах се 1 седмица,няма и няма,мол-тойзръс-таргет-майер-уолмарт.Ще съм много благодарна,инак ще трябва да пазарувам онлайн че се е образувала една шумна драма  за феи пусти у дома..

# 119
  • usa
kъде сте виждали пъзели на
http://www.ravensburger.com/usa/products/children_s_puzzles/300_ … index.html?page=1
освен в мола по празниците?изтрепах се 1 седмица,няма и няма,мол-тойзръс-таргет-майер-уолмарт.Ще съм много благодарна,инак ще трябва да пазарувам онлайн че се е образувала една шумна драма  за феи пусти у дома..

пъзели на ravensburger купувам от местен магазин за учебни материали - learning palace. потърси подобни магазини при вас, може и те да ги имат.

Общи условия

Активация на акаунт