Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява автомобилната вакса?
Как се прилага вакса за кола?
Какви са ползите от използването на вакса за кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява автомобилната вакса?
-
Как се прилага вакса за кола?
Прилагането на вакса за кола включва няколко стъпки. Първо, колата трябва да бъде старателно измита и изсушена. След това ваксата се нанася внимателно върху лаковото покритие с помощта на подходящи апликатори или кърпи. Оставя се да изсъхне за определен период от време, след което се полира с мека и чиста кърпа, за да се постигне желаният блясък.
-
Какви са ползите от използването на вакса за кола?
-
Какво е холестаза по време на бременност и какви са нейните симптоми?
-
Какво е културен шок?
Успех!
. Добре че съм омъжена за възрастен човек, а не за петгодишно, което не може да събере трохите след себе си
.
. спомняш ли си как пусна коментара за ярко червените и зелени стени, точно когато тя си ги избра за нейната стая? и сега става точно така - точно в петък не бяха на училище и аз получих обаждане от нея по телефона - "mommy, i have the strong feeling you are gonna say 'no', but amy and mei said to ask you anyway. may the three of us to take the bus and go to the movies?". имайки предвид, че никога дори не се е возила на местен автобус и най-вероятно ейми и маи също, силното и предчуствие се оказа вярно, но в последствие се замислих, че на 11 аз не само обикалях града с автобус сама, ами и ходех до съседните... та може би и е време да придобие това умение.

...