94 лалета в САЩ

• 16 436
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Блажка, вчера водих децата на "Грозното патенце" в библиотеката и асоциативно си те представих в някоя от ролите.  Simple Smile Играеш ли в сценки?  Simple Smile

Вчера точно се "жалвах", че докато доизгледам някой филм, почета, преди лягане и вече е около 1 след полунощ. И аз чета по 2-3 книги паралелно и предпочитам бавно. Ако е от типа булеварден роман, обаче, не му отделям много време.
Анет се похвали преди време с книга на площадката. Усещам го, още малко и на мен ще ми се случи, пу-пу  Laughing

# 241
Да миз, точно в ситуацията, която си описала не обичам да ме прекъсват. Аз пък обичам да си смесвам социалния живот с детето, и ако мога го водя с мен. Имам много хубави спомени от гостита с родителите и децата - на всички беше забавно. Аз обикновено обръщам малко внимание, после пак при възрастните се връщам. Дори един път казах "Не мога сега да дойда, чакай да си изпия виното."  Laughing Усетих се, че не е много възпитателно, ама пък не е центъра на вселената моето дете, ако има други хора наоколо.

Чета средно, обаче ако имам няколко книги накуп, нищо не приключвам, затова по-добре една по една. Ако е набързо нищо не запомням и после ме е яд, затова предпочитам да чета бавно и да вниквам повече в текста. В резултат, чета по-малко книги, отколкото би ми се искало, но пък поне чета рецензии редовно  Laughing.

# 242
Блажка, вчера водих децата на "Грозното патенце" в библиотеката и асоциативно си те представих в някоя от ролите.  Simple Smile Играеш ли в сценки?  Simple Smile

Не, Кейси, аз работя с възрастни. Веднъж само съм замествала в програмата за бебета за около 3-4 месеца, но това беше преди 2 години, докато се назначи нова детска библиотекарка - едва издържах.  Stop Това да занимавам организирано деца не е за мене.

# 243
откакто се помня чета като кон - много бързо, до 150 стр/ч по сесии, помня краткосрочно, минимум отворени прозорци на мой комп - 6-7, и много мразя някой да ме прекъсва или да ми взима книгата!

при такава компилация от събкултури какъв е обединяващият фактор и норматив за поведение в обществото  newsm78

Джи, мерси мила  Hug на нейната възраст и А.К. имаше една много хубава ухилена снимка... някъде около първото му подстригване. Как е най-усмихнатият пич в ам отбора?

# 244
  • Boston, MA
И аз съм от бързите читатели, ще свършвам втората вампирска книга вече.  Laughing Чета по много книги едновременно, в зависимост от настроение... е, понякога минава толкова време, че почвам отначало.

За училище беше супер удобно, но ако е нещо, което много ми харесва, се връщам и си го препрочитам, да усетя езика.

Кейс, аз ходя с книга на площадка, ако е оградена отвсякъде, става. Ще мога и още малко, докато малкия Морков спи повечко. Не се чете много добре, де, раздвоява ми се вниманието.

# 245
Чета според книгата- ако е интересна бързо, ако не бавно  Simple Smile
....
И един въпрос от мен. Опитвам се да се отърва от тази мисъл напоследък и трудно ми се отдава.
Преди 2 дена ме сюрпризираха с клюки по мой адрес от Бг. И то пуснати от хора, които не съм виждала от години. Нито ме вълнува какво правят, нито знам нещо за техния живот. При това - клюки- предположения.
Много ми стана неприятно. Ако искам да кажа нещо- направо го казвам, ако не искам мълча. Трудно ли е да се проумее? Когато ми казват лична информация я пазя за себе си. Ако човека, споделил е решил да го каже и на целия свят си е негова работа. Що така се получава???
Случвало ли ви се е и как реагирате?

# 246
Ники, не знам за какво става въпрос, но по въпроса за клюките баба ми беше спец, или поне ми харесваше как реагира. Много й беше клюкарско селото, та имаше поле за действие.
Просто ги оставяше да си заминават покрай нея, и се забавляваше, и си правеше майтап с клюкарите.
Спомням си как се беше разнесла веднъж клюката, че майка ми има бебе, защото баба ми се беше позаседяла по-дълго на гости от допустимото за представите на селото. Трябваше им някакво обяснение на хората, не може така, измислиха си го.  Simple Smile
Баба ми не се занимаваше да отрича. На един казваше, че майка ми има момиче, на друг - момче, на трети - близнаци, в крайна сметка те сами се заплетоха в различните версии, че се отказаха да се занимават с нашия семеен случай, даже се примириха с липсата на бебе.
Ако не ти зависи хляба от това, не се връзвай.  Simple Smile

# 247
Аммми, зависи- дръжки.
Май ще трябва и аз като баба ти  Laughing
Просто това вглеждане и изследване на всяко мое действие ми дойде в повечко. Нямам обяснение защо се прави от хора, с които не поддържаме връзка.

# 248
  • USA
С книгите и аз съм от бързите, но ако много ми харесва по-бавно задържам. И аз като Лени имах проблем с разказвателните  Laughing. Лени, много се радвам, че пак си тук. Да пишеш по-често.

Ники, има хора, които обичат да се занимават с живота на другите. Наистина, неприятно е, но не трябва да те засяга. Така или иначе, не може да промениш нещата.

Агент, много е сладка Ангелина в подписа. Много хубава снимка. Не мога да повярвам колко е пораснала.

# 249
Чета бързо, затова и не понасям лирически отклонения като описания на пейзажа или 3 страници въздишки по нечия хубост.
--
На клюки по мой адрес главно се забавлявам. Баба ми адски много се дразни на това, че не се връзвам Thinking. Не можело така пък хич да не се интересувам какво мислят хората за мен  Crazy (особено когато хората = съседката Иванова от 4 етаж, която не ме е виждала толкова отдавна, че ако ме срещне на улицата, няма да ме познае).

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 19:53 от Juturna

# 250
Ники не се ядосвай, хора без работа са явно, трябва им някакво развлечение. Simple Smile

Аз ли съм само от бавночетящите? Ако е книга обичам да я изживявам, чета, мисля, пак чета, абе изобщо процес е.  Sunglasses Но много си ги избирам книгите и ужасно се дразня, ако не е добре написана, направо зарязвам. За работа и училище съм още по-зле, чета ужасно бавно, като задължително си водя бележки в полето. Но пък години след това си спомням какво и къде съм чела, до съответната страница даже.  #Crazy Само на ПСто май не мога да се съсредоточа и прехвърлям отгоре отгоре.

# 251
Малкото Агентче, много хубаво бе / пу-пу/
Джи наистина кажи какво прави усмихнатото момче
Аз последно време май хич не чета , ако не се налага де  Embarassed
Ники, не им се връзвай, какво ли не съм чувала за себе си , ама баща ми как ги " мята по върбите" просто не е за вярване   Laughing. Важното е да сме живи и здрави и хората които ни обичат да са до нас
Лени,  Hug липсваше бе момиче
това е отмен засега , до скоро
  bouquet

# 252
Ауу, 4ета бързо, нямам търпение да разбера какво става, преска4ам редове, понякога карам страници по диагоналната...резултат половината от книгите не си спомням за какво са. И преди като 4етях по няколко паралелно пак така, докато объркам кое действие и кой герой от коя книга са.
Мъжа ми 4ете каквато и книга да е все едно е ероглифско писмо, бавно, търси допълнителна литература, ако нещо му е направило впе4атление...и помни като слон.

Ники, не се ядосвай и не обръщай внимание на такива хора. Те не заслужават от нашето време и нерви. Никога няма да можем да им затворим устата, та ако ще да сме майка Тереза.

Бубс, те вампирските по други при4ини се 4етат бързо Wink Препоръ4вам да про4етеш и половината на първата книга разказана от Едуард в сайта на авторката. На мен ми харесва пове4е.

# 253
Антъни К. е разкошен, прави ме щастлива, че съм негова майка, нямам забележки по отношение на психичното, умственото и физическото му развитие, благодаря за интереса. Simple Smile Все така нахилен е, но и леко всериозен, от висотата на стабилната възраст от 2 (тук се показват двата показалеца на двете ръце) години. Wink

Чета ужасно бавно, но много обичам да чета специализирана литература, а то си е направо учебник и затова върви бавно. Романчета прочитам за едно-две денонощия, може по няколко наведнъж, но там не внимавам особено.

миз, а ти бързо или бавно шредваш, силно ме вълнува този въпрос в момента?

# 254
  • WA, USA
Бях доста бърз четец навремето, ама сега поради език ли, възраст ли, не знам ама станах ужасно бавна и то точно сега когато имам толкова много за четене и толкова малко време. Ще си остана от глупавите май...

Дребнави хора се намират винаги, аз затова и не питам кой какво казал, пък и нашите не намират за нужно да ме осведомяват, че ме знаят как се паля. Всеки да си гледа в канчето, хич не понасям някой да ми държи сметка и да говори небивалици.

Аз си взех два дни да чета уж, но като са преброени минават толкова бързо а нищо не съм свършила...

Общи условия

Активация на акаунт