Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 392
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, на едни близки приятели им се роди преди минути, бебе Станимир  newsm44 Много съм щастлива, много го чакахме  Heart Eyes Не знам още никаква информация, но не се стърпях да се похваля.

# 121
Поли, да не би Дари да е проявила алергична реакция към някоя от съставките на ваксината? На указанията по тях пише, че може и да има такава реакция.
Знам ли, слагахме Пентаксим. Четох в Интернет, не видях такава реакция, но педиатъра каза, че от всичко можело да е. Иначе, и аз много добре знам, че меда е алерген, но незнам защо реших, че от малко нищо няма да стане...Вчера докато чакахме да я прегледат в поликлиниката, между 15 поне кихащи и кашлящи хора, явно е лепнала нещо, защото от сутринта е със хрема...
Толкова се радвам, че взе да се оправя времето, че въпреки, че тоя месец ми е ужасен направо, това ми оправя настроението.
Четох даже, че през април се чакали летни температури. newsm44 newsm44 newsm44
Страчи, да им е живо и здраво детенцето.
Марта, браво за гипса. И безаварийно оттук нататък!

# 122
Страчи, честито им бебе!!!

Поли, и на мен днес ми е пролетно, слънчево и въпреки ужасното много работа - нищо не е в състояние да ми развали настроението! Баща ти как е? възстановява ли се?

аз пък съм се отдала на чистене - полудяхме с апартамента в центъра - ще ми идват гости от чужбина - искам да ги посрещна достойно, но едва смогвам с времето да пооправя и прочистя.

# 123
Забравих да ви кажа, че вчера видях 2 щъркела!!! Значи пролетта наистина е дошла. Сега търся плодно дръвче да си вържа мартеничката.
Поли, и на мен днес ми е пролетно, слънчево и въпреки ужасното много работа - нищо не е в състояние да ми развали настроението! Баща ти как е? възстановява ли се?
Вчера го изписаха, по-зле е в сравнение с миналия път, може би защото за 6 месеца му се събраха 2 операции.

# 124
Пожелавам му бързо възстановяване, Поли!

Отдавна започнах някакъв хранителен режим и явно днес ми е било особено гладно, щом съчиних това:
Омете три кюфтета през нощта.
А после спа, сънувайки пържоли.
Една филия с лютеница сутринта,
Две-три сърми и малко равиоли.

Следобедна закуска с мечо Пух –
Медец, масло, суджук, лъжичка сладко.
Да не забрави малко зеленчук!
И здравословно да го хапне.

Ах, колко време мина вече?
Коремецът реве, гъргори.
Глава чернее, че не може вече
да чака за едни пържоли...

Най-после! Тази вечер ще похапне
хайвер и риба – скромно, диетично!
В стомахчето на топло ще притихнат
Джолан, кюфте и банички със сирене.

И сигурно ще става през нощта...
За шоколад, кюфтета и банан.
За да е свежа пък на сутринта,
Филия ще намаже, със салам.

Дано се посмяхте  Laughing

# 125
Милата ни Ламя! Трудно ще да е да се изхранят тез' три глави!  Joy
Поли, дано бързо се възстанови татко ти!
Страчка, честит дочакан Станимир! Да носи само радост! Simple Smile
МАРТА, никакви аварии повече! И внимавайте около празници, че явно Ели обича тогава да ви създава специални емоции! Peace
Ето го и Александър през март: http://irinama.multiply.com/photos/album/28/28

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:10 от marini

# 126
Здравейте,минавам само набързо,защото съм смазана от умора-днес ходихме до Солун по работа,така че после ще чета...
Така....в понеделик сутринта рано заминаваме,тримата ще имаме прекачване ,ще пристигнем в Швеция и от там ще ни закарат приятели с кола до Норвегия и съм ужасена от пътуването с малко дете.Толкова ме е страх да не я болят ушите при полета....Заминаваме условно за 2 месеца,но има вариянт да останем после  още около месец в Швеция и имаме сериозен проблем с багажа....естествено, няма как да поберем всичко,отделно от там ще има да връщаме на Вальо машините, които са около 10 кг. и хич незнам как ще се справим.Такава лудница ми е,незнам какви и колко дрехи да й взимам,страх ме е да не забравя нещо важно...
Ще ви бъда благодарна, ако някой се сеща от какво важно бих имала нужда да ми каже...може би лекарства някакви....?

# 127
  • Варна
emily_ska лекарствата са задължителни просто. Вземи си нещо за Т и  задължително някакъв противоалергичен сироп. И разни други  - да имаш. Ти си познаваш най-добре детето и знаеш какво може да ви потрябва евентуално. Аз ви желая само да ги разходите до там и да ги върнете неупотребявани.  Peace Ох, вече не мога да мисля, ако се сетя още нещо важно пак ще пиша.

Страчи, да е жив и здрав малкия Станимир!

POLLY дано татко ти се възстанови барзо.

# 128
  • София
Хей, момичета, благодарности на всички за поздравите за ЧРД! Много мило ми стана като прочетох - празника ми се удължи Mr. Green!
Ето почерпка по повода - произведението ми за гостите вкъщи

Сега наистина ще опитам да прочета темата, че направо ви изпуснах.... Embarassed
Утре по-адекватно ще се включа

# 129
Ара,поздравления и за рождения ден и за чудната торта!Страшна е ! newsm10

# 130
Ламичке, облякла си в рима и моите бленувания по храна... Напълно се слях с произведението ти. Поздравления!

Ара, страхотна торта!

Емили, за полета можеш да дадеш на Алито Кокулин; много е вкусен и предполагам, че няма да го откаже. Иначе дъвки в неограничени количества. При Боян много се котират. Като ходихме миналото лято в чужбина за операцията на Бобо, най - много ми липсваха храните във вида, в който си ги знаем. НО, Боян е много злояд. Напр.закусва само бисквитена каша; нашата от Б-я свърши още на 4-тия ден, обиколихме цяла Белгия и не можахме да намерим. Но Аля сигурно вече си похапва всичко...така че този проблем сигурно ще отпадне. Всичко олстанало освен лекарствата, можеш да си го набавиш от там, така че не се притеснявай! Желая Ви лек полет и безаварийно пътуване с кола! Пиши ни при първа възможност как сте!

Иринче, и наш Боян рядко ме "мамосва". Най - интересното е, че когато говори за мен на другите, съм "мама", но се обръща към мен само по име ("Тетле"). Смешковци!

# 131
Емили, кога пътувате? стискам палци всичко да бъде ОК!!! Лекарствата наистина са задължителни - освен стандартен препарат против температура, можеш да вземеш и течен аналгин или нещо подобно - в случай на спешност. Аз бих взела и широкоспектърен антибиотик, йодасепт, нещо против подсичане, противоалергично сиропче... само не се шашкай предварително - така рискът да забравиш нещо се увеличава! успех!

Светле, такъв глад ме тресеше вчера, че просто си написах мислите... не мога да съм на диети! голямо страдание ме обзема - виж, поезия започнах да пиша...

# 132
  • София
Спасунакис, поетична сестро мила,
тая сутрин влязох тук и онемях,
тоз голям талант къде ли си го крила
сигур' зад кюфтета или свинско с грах!?

Вярвай, щом надуша рими вкусни
литвам на метлата и съм там
и не можеш после ме откъсна
ни със рози, ни със блян.

Долу блудкавите строфи
за цветя, любов и май
дайте тука цели кофи
с наденица, крем и пай!

По дяволите без храница как
могат да се пишат сладки рими,
ако няма баничка или спанак
как да ги творя, кажи ми!

Мен ми трябва диня и суфле,
и ризото, песто, мармалад,
два калкана с кетчуп за мезе,
после и стафидки с шоколад.

Искам всичко вкусно да опиша
всеки дюнер, торта и салам
сладоледи, пасти и сладкиши,
а подир писането да ги ям!

Joy

Ламска, как тъй пързалка с кош за Кралимарка? Аз тъкмо мислех да ви харижа нашата за лятото. Joy

Емили, топли дрехи вземи, все пак е доста по-севрно от нас. Peace

# 133
Добър апетит! Илитка  Joy hahaha Joy Аз се вдъхнових от вашата пързалка и затова се сдобихме с наша. Нищо, после ще правим детски парти клуб в квартала, или детска градина - като не си намерим места в държавните . хихи михи

# 134
Лелееееее,какви вкусни строфи сте сготвили!Къде сте крили досега тези таланти!?! Joy
Четох и преглъщах...... Confused Не мога да пазя диети,става ми нервно,уморявам се бързо и не се стои край мен.... А имам два ката шкембе за смъкване и съм се отчаяла,че някога вече ще си върна старата форма от 47 кг. Сега съм 59  Cry
Емили,момичетата вече са ти дали ценни съвети.Имаш време да се сетиш за всичко необходимо и да не пропуснеш нещо.За полета не се тревожи.Моята братовчедка живее в Щатите и дъщеря и е от 8-месечна по самолетите,не е казвала да са я боляли ушенцата.Моят съвет е да и вземеш любима играчка за по време на полета,за да не се шашка детето.Желая ви лек път и много прекрасни преживявания и на трима ви! Hug Hug Hug
Ара,овации за тортата,блестящо изпълнение!  chef

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:56 от larsen

Общи условия

Активация на акаунт