Малко закъснели пожелания за рождените дни,но от сърце!
Ара,честит рожден ден!Желаем ти здраве,любов и много усмивки да изпълват дните ти!

Честито и на порасналите Вики,Елизара и Валентин!Да сте здрави,мили дечица, и да се радвате на щастливо детство!

Честит рожден ден на Виктория на мама ani4ka!Весел празник днес!

Честита настъпила пролет!Макар,че на мен никак не ми е ведро и пролетно...

Знаете,че преди време ви се оплаках за прекратеното ми майчинство от "прекрасната" ни директорка.Вече дойде време да си потърся нова работа и очаквам от няколко места да ме зарадват с договор.Пуснах автобиография и на няколко обяви в jobs . bg за детегледачка и частен учител.
Та....тази сутрин ми се обаждат и след няколко суперлативи от тяхна страна по повод стажа ми като учител и възпитател ,опита ми и на родител и т.н. и т.н. ми казват,че предлагат работа на 8 -часов работен ден като от мен се искало да водя и прибирам дете на 7 год. от училище ,а през останалото време да им пазарувам и готвя
Аз естествено отговорих,че не съм кулинар,а учител и ако желаят да им уча и подготвям детето да се обадят,но отказвам да им слугувам. 
Извинявам се,че ви занимавам с моите проблеми,но исках да си изкажа възмущението и пред вас.
Хубавото е, че става и за двора - та поне лятото няма да ми се пречка вътре...

И понеже все още си говори само с по една сричка, сега е решил, че вода е "ги", но в каква връзка не мога да разбера!
!

оказа се, че хубавите неща не идват сами и се налага и други работи да се подменят....на път съм да бъда изгонена от дома от моя иначе мил съпруг