Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 383
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Честито на рожденичката и от нас!

# 91
Честит рожден ден на Вики!!!

Честит рожден ден и на Ара!!!

Татянка, много ви е сладко кроткото априлче! изглежда, че всички дечица тук са акробати

# 92
 ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧКИ ВИКИ И АРА75! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 93
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Вики!!!

Честит рожден ден и на Ара!

Голямо затишие в тази темичка.

Страчи, радвам се, че нещата се нареждат, дано да е така и занапред. Много  Hug Hug Hug от нас.

За срещата - аз събота и неделя не мога, нито тази, нито следващата седмица. Ако решите нещо за през седмицата, зависи вече точно кога ще е може и да се включа. Другата седмица ми е малко натоварена по принцип, че баткото е рожденик и имам да организим разни неща още, но зависи какво ще решите и за кога.

За националната среща, бях се включила в началото при избора на месец в който да се състои, но сега не взимам участие тъй като едва ли ще можем да се включим. Много събития имаме тази година за които не бях помислила тогава. Имаме си абитуриент - племеника ми завършва тази година, а и Вики завършва преучилищна и за там също се организират изпращания /то си е направо един малък абитуриентски бал/ и всякакви тем подобни неща. И всичко това ще е края на май и началото на юни. А и юни месец вече му е много натоварено на таткото на работа и няма да може да отсъства така, че почти на 100% отпадаме. Но мислено ще сме с вас  Hug и ще се радваме после на снимковия материал.

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! Расти здраво, умно и винаги усмихнато дете, бъди мила и  грижовна кака!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АРА75!  newsm59   bouquet Винаги бъди заобиколена от много любов и щастие!

# 95
  • Beyond the Frontiers

Малко извън темата - момичета смятам за рождения ден на малкия да поръчвам от немския сайт http://www.mytoys.de, ако някои иска да се комбинираме да свирка - нещата пристигат с куриер до посочения адрес и я няма лудницата с пощите. Конструкторите Лего са просто на супер цена.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 17:18 от elku - elena

# 96
  • БГ
честит рожден ден на празнуващите  newsm59и на всички които съм пропуснала,да сте живи, здрави имного щастливи мами и дечица!!!
отдавна не съм влизала, но сега ще наваксвам. разгледах ви снимките, чудесни сте !  bouquet
хубав ден от нас Hug
етоняколко снимки от насhttp://tevolere.multiply.com/photos/album/19#1

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 13:57 от tevolere

# 97
Здравейте,
  Отдавна не съм писала,но гледам да ви прочитам,когато успея!
Честит рожден ден на всички,които съм пропуснала! newsm51
Иначе ние сме добре,Теди е станала ужасен инат-всяка втора дума и е Няма....От вторник сме на ясла-и само я мисля-тйно се надявам да свикне бързо и да не плаче и боледува много!Опитвам се да свиквам с мисълта за яслата,но изпитвам някакво тъпо чувство на вина.....не се смейте.... Embarassed
Иначе не и спира устата,постоянно говори и пее,чак на моменти ми се иска малко тишина,ама не ме огрява Simple Smile
Стана зверчето,ще пиша пак-до скоро! Simple Smile

# 98
 Май съм за "Устойчиво село"
много ми хареса тази част от рекламата
10 дка открита и обезопасена площ за игра на деца Peace
иначе много разхвърлян сайта , нито стаите видях нито други снимки Thinking

Харесва ми и "Дива" заради топлия басейн

Също моного ми харесва комплекс "Чакали", но дали няма да са ни малко 6 двойни стаи Thinking има и апартамент има и мезонети де, но може би повечето ще искат двойна стая.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 21:23 от neci

# 99
  • Попово

честита първа пролет  Hug

# 100
 Честит 2ри РД на Елизара на San_ya  и на Валентин на mariah75! Да са ви живи и здрави, много щастливи и обичани!

Ей, ама всички май сте по снежните пързалки, или поне Софиянки. Този женски месец тази година голяма изненада направи на всички,дано не и на бат Бойко, и да е изчистил улиците.

Честита пролет и от мен!

# 101
Честита пролет и от нас, макар, че в София трудно може да се усети физически идването й Simple Smile
Честито на пропуснатите от мен рожденици - Вики, Елизара и Валентин - много здраве и щастливо детство
Специални поздравления и на Ара75 за добавената годинка. Все така щастлива във веселото семейство, обичана и никога скучаеща Simple Smile

И аз не взимам отношение за националната среща, тъй като се очертава юни, а тогава ние ще сме в Тетевен и трудно някой ще ни вдигне от там Simple Smile, но ако си изберете някое от първите 2 предложения, ще се присъединим по съседски Simple Smile

Ще копирам от другата ми тема:
Днес ще си похваля малката дъщеря. Със страх я взехме на куклен театър, но тя беше по-прекрасен зрител и от Руми. Седна в мен, втренчи се в сцената и не мигна до края на постановката Simple Smile. Спомням си, че така беше и в Операта на първо действие на Лешникотрошачката, явно си е истина, че около 40-45 мин. може да се задържи вниманието на дете, после се отекчава. Вече смело ще си ходим на всичко, което е с малко времетраене. Днешната постановка беше точно 40 минутки Simple Smile

# 102
Здравейте,

Не знам дали ни помните. Отдавна не съм писала, но чета редовно, макар че от както върнах на работа след Нова Година нещо много трудно се справям с времето.

Вчера Елизара навърши 2 год. и искам да ви почерпя с торта с мотиви от любимата и приказка.

Ето и малко снимки от вчерашния мини празник в къщи, защото Елизара се разболя и се наложи да отменим празника с децата за следващата седмица. http://sanyayaneva.multiply.com/photos/album/8/Elizara_-_2-ri_RD_-_21_March_2009

От все сърце пожелавам на всички Априлчета (и мартенските и майските също) да са много, много здрави и да растат с безброй усмивки и голям късмет.

# 103
Да ти е все така обаятелно и чаровно момиченцето, Sanya! Голямо сладурче!

Честита пролет!

# 104
Саня, честит рожден ден на Елизара!

Честита ви пролет, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт