Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 376
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Поли да ти е жива и здрава именничката сладка и приказлива!

Марини на патерица ЧРД на половинката ти!

Снощи беше супер- хапване, пийване , майтапи и мнооого хилене , абе въобще страхотно си изкарахме! Някои си тръгнаха доста рано  Naughty, други останахме да 23 ч.

Илитка, очакваме следващата дата , час и заведение спуснати по същият ултимативен начин! Peace

# 76
  • Beyond the Frontiers
Ели,един тъп въпрос. Blush
Априлчетата влизат ли в "човек" или е само за възрастен.

Честит имен ден,Дари! newsm51

на някои места ще има доплащане, ако ползвате допълнително легло 10-15 лв

# 77
Благодаря за поздравите за любимия! Hug
Сигурна съм, че снощи сте изкарали много приятно! Ние също направихме празненство, в посолството и малкият беше най-доволен, разбира се! Подивя доста, танцува, пада, разлива и накрая изпадна в истерия като останахме само ние! Страда детето за компания и веселби! Party
Ако кажете, мога да добавя анкетата тук, в тази тема, за да не се разхождаме напред-назад! Дано да стигнем до консенсус за дати и място! Peace Сега отива да разгледам предложенията, за които благодаря, Ели!  bouquet
Страчка, надявам се с Мая с всеки ден да сте все по-добре, по-сигурни и по-спокойни!  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СЛАДКА ДАРИ! Бъди здрава!
А 30.05. защо е работен ден? Какво ще се отработва пък тогава? newsm78

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 14:01 от marini

# 78
Най-много гласове са събрали датите
29 -30 -31 май - но 30-ти е работен ден
5 - 6 - 7 юни
26 - 27 -28 юни /май тази дата е най-удачна, ако съдя по коментарите за концерти, командировки и отпуски/
При нас нещата стоят така:
29 -30 -31 май - но 30-ти е работен ден предвид работният ден ни е невъзможно
5 - 6 - 7 юни на тези дати сме в обща командировка и отново ни е невъзможно
26 - 27 -28 юни /май тази дата е най-удачна, ако съдя по коментарите за концерти, командировки и отпуски/ това е най-добрата дата, поне за нашето семейство Wink, като може да се комбинира с почивката на море след националната ни среща.

тези анкети много се губят по разни други теми - по-добре тук всеки да си каже Peace
Подкрепям smile3521

# 79
Ихаааа,какви срещи се заформят!Само дето ние няма как да се класираме .....

# 80
Останах без думи вчера...... Naughty Моля ви се, направих си косата, организирах гледане на детето, сложих си потника за танци....и на 3-4 вина се прибрах в къщи  рано-рано... леко развеселена, от което поне мъжа ми намаза....хаххаа
За краткото време, в което успяхме да се видим ми беше много драго и забавно.Още на 10тата минута  вече ми се беше схванало лицето от смях.Така ви завиждам, че на следващата среща сигурно ще е още  по-забавно, а мен няма да ме има!
Илит, скъпа, благодаря ти, че беше като една истинска пастирка за нас и успя да ни  впрегнеш да се видим.  bouquet

# 81
Чести имен ден на сладката Дари! Нека името й носи мноооого здраве и късмет.

Марини, честит празник и на твоя рожденник (на патерици)!

Ели, наистина си върхът (професионалистът си е професионалист)! Ще поразгледам и ще споделя мнение по-късно!

Страчи, с течение на времето всичко ще си дойде на мястото!  Hug за Мая и теб!

Ани, малката Мануелка е голяма сладуранка!  Hug От пръв поглед прилича на тати Венци, но като се загледах си има и доста твои черти - да я нагушкаш от нас с Валко. Много целувки и за кака Вики!

Варненки,хайде и ние.....Само че ми се ще да сондираме мнение кога ще може да се съберем повече хора.И следващият път ще пишем неизвинени отсъствия:) Joy
И аз съм ЗА. Много се радвам и благородно завиждам на сфийските мами колко хубаво са си изкарали вчера  Simple Smile.
Имам предложение - да се видим на следобедно (или късноследобедно) кафе в събота или неделя, ако така ще се съберем повече мами - да не е вечерта, че не всички имат възможност Blush.

Лек и спокоен ден на всички!

# 82
  • Beyond the Frontiers
Мерси, Таня,  Embarassed Ама да си призная,крадох идеи от всички теми за национални срещи наред  Embarassed Embarassed Embarassed Поне са що годе проверени нещата за това. Иначе Априлци не съм включила за да има разнообразие.

# 83
Ето го моето априлче - "кротко" дете е !  http://vbox7.com/play:d8170a2d

# 84
 Здравейте!

Честит имен ден на Дари!!!

А вчера ние отпразнувахме скромно третата годишнина от сватбата си.  Heart Eyes Така че днес черпя за първия ден от четвъртата година   party023

# 85
  Joy hahaha Mr. Green Имате си сладка малка акробатка у дома!
За националната среща няма да взимам отношение,защото не сме сигурни  Sad.Ще видя какво ще решите,а ако можем ще се присъединим и ние този път.
Честит имен ден,сладка Дари! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тинитита,честита ви годишнина!Желая ви много щастие, любов и семеен уют дълги години напред!

# 86
  • гр.Варна
Честит Рожден ден на Вики на мама Анишка!
Да е все така усмихната малка дама и обичлива и грижовна кака:)

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! Бъди здраво и щастливо дете - страхотен пример за малката си сестричка!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АРА75! Желая ти да си все така добра, грижовна и обградена с любов майка и съпруга!
Татянка, нашето "кротко" априлче онзи ден по-същия начин и от същото спортно съоръжение се приземи с главата надолу, но на паркета! Confused
Нищо не казвате за анкета? newsm78

# 88
Честит 2ри Рожден Ден на кака Вики! ЩАстлива, здрава и много игрива да растеш!
Ара, Честит Рожден Ден и на теб! Обич, щастие и здраве да са неотлъчно до теб, и принцесите да те изненадват все с хубави и впечатляващи неща!
И мечтите ви да се сбъдват и да са по-пъстри от тези балони  Hug!   

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 10:47 от Алекси

# 89
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ

Общи условия

Активация на акаунт