Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 392
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Малко закъснели пожелания за рождените дни,но от сърце!
Ара,честит рожден ден!Желаем ти здраве,любов и много усмивки да изпълват дните ти!   bouquet
Честито и на порасналите Вики,Елизара и Валентин!Да сте здрави,мили дечица, и да се радвате на щастливо детство!   bouquet
Честит рожден ден на Виктория на мама ani4ka!Весел празник днес!   bouquet
Честита настъпила пролет!Макар,че на мен никак не ми е ведро и пролетно... Sad
Знаете,че преди време ви се оплаках за прекратеното  ми майчинство от "прекрасната" ни директорка.Вече дойде време да си потърся нова работа и очаквам от няколко места да ме зарадват с договор.Пуснах автобиография и на няколко обяви в jobs . bg  за детегледачка и частен учител.
Та....тази сутрин ми се обаждат и след няколко суперлативи от тяхна страна по повод стажа ми като учител и възпитател ,опита ми и на родител и т.н. и т.н. ми казват,че предлагат работа на 8 -часов работен ден като от мен се искало да водя и прибирам дете на 7 год. от училище ,а през останалото време да им пазарувам и готвя ShockedЕ,питам аз за какъв чеп им е начален учител като искат чистачка и готвачка. NaughtyАз естествено отговорих,че не съм кулинар,а учител и ако желаят да им уча и подготвям детето да се обадят,но отказвам да им слугувам. Naughty
Извинявам се,че ви занимавам с моите проблеми,но исках да си изкажа възмущението и пред вас.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:09 от larsen

# 106
Честит рожден на Вики,Елизара и Валентин!

# 107
и от нас също така ЧРД на Виктория и Валентин!!!

Ларсен, много съжалявам, че си попаднала на такива хора. Явно повечето искат с един удар - два заека, хем учител, хем иконом.

Стискам палци!!!

Ние вече купихме подаръка за РД на Амалия -вече наистина няма да имам никакво място в хола - взехме пързалка с баскетболен кош.  newsm78 Хубавото е, че става и за двора - та поне лятото няма да ми се пречка вътре...

# 108
Я, Ларсенче, интересна представа имат някои хора за възпитател на деца? Вероятно трябва да дадеш пример на детето как да помага на мама и на тати, като им пазарува и готви! Дано скоро те потърсят с адекватно предложение! Peace
Спасунакис, направо завидях на Амалия за пързалката! Сашока така обича да се пързаля, но скоро няма да го огрее...Ще обикаляме площадките!
San_ya, много е пораснала Елизара! Дано вече да е здрава и да й направите хубаво парти!
Све, започна ли вече работа приветливия ти офис?
При нас наистина е пролетно и няма и помен от снежната приказка в БГ! Аз пък от няколко дни вече разбрах, че съм "мамо", а не "ъъъ"! Не че прекалява с употребата, но поне го чух...най-после!  Grinning И понеже все още си говори само с по една сричка, сега е решил, че вода е "ги", но в каква връзка не мога да разбера! newsm78

# 109
Я, Ларсенче, интересна представа имат някои хора за възпитател на деца? Вероятно трябва да дадеш пример на детето как да помага на мама и на тати, като им пазарува и готви! Дано скоро те потърсят с адекватно предложение! Peace
Раче, яаааа, каква хубава идея ти е дала Иринчето! Споко! Има и свестни хора. Много е важно да не си плюеш на образованието и опита. Работа ще се намери. Не се отчайвай и ядосвай! Имам вяра в тебе  Hug!

Марини, офисчето вече работи с пълна пара и затова нямам време да пиша... нали е годишно приключване, виж как окапаха всички счетоводители във форума  Laughing. Иначе дали е приветливо: не мога да кажа; на мен си ми е уютно, ама варненки го видяха при онова женско излизане и те могат да кажат...

# 110
Здравейте и от нас!
Ларсен, ние пък като търсехме детегледачка, имаше доста жени, които сами си предлагаха услугите да готвят и чистят. Може би  и тези хора да са имали подобен опит и затова така да искат. Не им се ядосвай, ще намериш и свестни хора.
Дари пък от вчера е цялата с пъпки по корема. Аз реших, че е варицела и направо супер се изплаших, защото преди 3 дни беше на ваксина. Като я заведох на лекар обаче, казаха, че било алергия. Единственото което е яла различно е домашен мед малко, дали може да е от това???

# 111
  • Варна
Здравейте момичета,

Larsen, не се ядосвай, хората явно си търсят наистина детегледачка със всички екстри. Ще си намериш работа, няма страшно.

POLLY, меда е алерген и по принцип не се препоръчва до 3 г. възраст.

Ламята, и аз благородно ви завиждам за пързалката, много бих искала да взема на малката такава но нямам място. И ние като марини ще обикаляме по площадките.

Мен пък да ви кажа ме тресе треска по обзавеждане. Трябва това лято да направим детска, обаче не мога да го измисля как да стане. Малко е странна стаята и разположението на мебелите както и да го завъртя все не ми седи добре, ама ще го измисля де. До лятото има време.

# 112
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!
Саня,Ели е много сладка малка дама и прилича на по-голямо момиченце:)Да Ви е жива и здрава!
Раче,не се ядосвай!И аз мисля,като Поли,че си зависи от това какво се е включвало в задълженията на предходната жена!И аз стискам палци и от все сърце ти желая да намериш най-удовлетворяващото теб самата,предложение!  bouquet
Марини,офисът на Све е много уютен!На мен лично много ми хареса!Цветовете са много свежи,а столчетата от ИКЕА са просто супер:)
Поли,и на Криси му се появяват пъпчици по коремчето и под памперса от време на време,но за 1-2 дни,изчезват.Дано не е нещо сериозно Hug Heart Eyes
Иначе ние сме си отново в къщи.В събота Кристиан отново ми направи номер.Беше на гости у баба си,отново.Този път обаче следобеда започнал да нервничи и накашля.Преди това мама го извелаза малко навън,с мое разрешение.Ние бяхме се организирали с приятели и ходихме до Каварна.Та,като се разбра,че Криси пак не е е както трябва се прибрахме скоропостижно.Заведохме го на лекар(в спешното) и въпреки сополките и кашклицата,док каза,че детето е добре-чисти гърди,абсолютно спокойно гърло и стомах.... Rolling Eyes ShockedИначе пак беше вдигнал Т.Направо в чудо се видях.Но вчера беше добре и днес го пуснах на ясла/На обед ми се обадиха,че е с много сополки( и то гнойни) и трябва да отида и да си го взема.После го заведох и при неговата педка,която каза,че детето си е много добре и ни даде Коларгол за нослето и изпоринозин.В сряда ще ходим да му вземат секрет от носа,защото за периода от края на декември досега,сме били без хрема максимум седмица,като през повечето време сополите са гнойни. Rolling EyesСмятам в сряда да го пускам отново на ясла.Иначе днес като го вземах имаше още 6-7 деца,на чиито родители се бяха обадили,че не са добре и че трябва да си ги вземат.Незнам,някакъв нов вирус ли има???Криси беше най-добре от всички.Кой беше с 39 градуса Т,кой кашляше много.А най-неприятно ми стана,когато едната майка каза,че трябвало да има ясла за болни деца,защото не можела да започне работа от болестите на децата си....а нейните(тя е с близнаци),са доста често подсмърчащи и кашлящи,но тя ги пуска. Rolling Eyes Shocked
Та,затова и аз намерих време да пиша тук:)И ние имаме адски много работа по годишното приключване,но аз не пропускам да Ви чета,поне вечер!
Поздрави на всички и ползотворна седмица:)  bouquet

# 113
ЧЕСТИТА НАСТЪПИЛА ВТОРА ГОДИНКА НА ЕЛИ,ВАЛЕНТИН, ВИКИ И ВЕНЕЛИН!!! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА И МНОГО РАДОСТ ДА НОСИТЕ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!!!

Няма ме напоследък, че съм на вълна технологии  #Crazy оказа се, че хубавите неща не идват сами и се налага и други работи да се подменят....на път съм да бъда изгонена от дома от моя иначе мил съпруг  Laughing

# 114
  • Варна
Честито на рождениците! Да са много весели и много послушни!

..А най-неприятно ми стана,когато едната майка каза,че трябвало да има ясла за болни деца,защото не можела да започне работа от болестите на децата си....а нейните(тя е с близнаци),са доста често подсмърчащи и кашлящи,но тя ги пуска. Rolling Eyes Shocked
...

Е това вече направо ме разби. Много ми е интересно тя много ли ще е спокойна да си остави някъде, при някого болното дете и ще бъде ли полезна в работата си? Какви хора има. Направо  Shocked

smooth, няма страшно, няма да те изгонят. Пък в краен случай ще те приютим, не се притеснявай  Simple Smile

# 115
  • В красивите ми сбъднати мечти!
  :bouquet:ЧЕСТИТ  ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН  НА ЕЛИЗАРА,ВАЛЕНТИН, ВИКИ И ВЕНЕЛИН!!!  bouquet
Ели вече е без гипс от днес!!!!! Joy Laughing Махна ни го пак добрият чичко доктор, направиха ни отново снимка - всичко е ОК! Само дето трябва много да внимаваме да не я дърпаме /по-точно да не я дигаме/ за ръчичките , защото можело пак да стане така. Хубавата новина е , че след 3 год възраст е много малко вероятно това да се случи , защото ставата от полухрущялна си ставала стабилна. Тая седмица ще си я оставя вкъщи , пък от другата живот и здраве мисля да я пусна на ясла. Praynig

Саня, Елизара много е пораснала и е една нежна госпожичка - да ти е жива и здрава, а ти почни да пишеш пак тук във форума, защото определено ми липсваш! Поздрави на цялото ти семейство от нас!

Момичета аз мисля , че Ларсен  се е подразнила не толкова от факта , че от нея искат да пазарува и готви, а по-скоро че САМО СЛУГИНСКА работа искат от нея. Ако искаха да подготвя детето с уроците и евентуално да готви докато детето е на училище , надали щеше толкова да ме нервира лично мен. Ама да търсиш човек с ценз само за такива дейности, които могат да бъдат свършени от полуобразовани хора, е това вече дразни!

Като прочетох за пързалката на Амалия , та се сетих как нашият татко  вика  на Ели как "тати ще и вземе детски батут" /нашата госпожица е луда на тема скачане, направо с часове скача по спалнята и дет.легла/. Аз му викам , че е луд, защото  тогава ще трябва да я събираме на части от пода или да си наемем стая за постоянно в Пирогов и да си скача детето на воля в нея! Crazy Twisted Evil

# 116
Марта, супер! браво, че вече Ели е без гипс!

Хич не ме бива по снимането, както сами ще се уверите, но ви пускам малко снимки:
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/26/March_April
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/25/January_February
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/24/December_2008-_Ch … as_and_first_snow

за жалост, когато сме навън, все си забравяме фотоапарата...

# 117
  • Варна
Момичета, ще дадете ли по един глас за нас?

http://www.pampers .bg/profile/13285 - без интервала м/у pampers и .bg, че иначе не ми го приема

# 118
Дечковци, малки, големи и още по-големи, къде се губите  Simple Smile Hug

Све, да пуши офицчето от работа и хубави емоции Simple Smile
Ларсен не си го слагай на сърце. Хора всякакви. Но и аз сигурно бих се почувствала така, то си пише частен учител, а не детегледачка и еди какво си. Не се и съмнявам, че ще получиш добро предложение, пък и ако си допаднете със сейството, по-добро няма. Стискам палци да е скоро.
Ламелинда, малката Ламичка е станала голям бонбон.
МАрта, това найстина са хубави новини за Ели. И аз съм на акъла на таткото на Ели. Още за нова година исках малък батут да вземем на Борис. Но у нас таткото е с главата на точното място, та ме усмири за малко. Сега пак го подкукоросвам   Mr. Green
Саня, много е порастнала Елизара, малка дама!
Емили, прости за любопитството, ще тръгвате ли за Норвегия, половинката доволна ли е от условията там?

Поли, да не би Дари да е проявила алергична реакция към някоя от съставките на ваксината? На указанията по тях пише, че може и да има такава реакция.

И при нас заваля сняг на парцали, този път може и да натрупа.

# 119
Я и аз малко да попиша тук,че докато мина през всичките теми в които участвам ,то ми свършило времето за   smile3529

Ларсен,има и такива "хорица",искат бавачка и домашна прислужница в едно.За да не се охарчат,че да им останат пари за подръжка на ноктопластиката,за тоалтена хартия с черен цвят - една ролка  -20 лв. и разни други такива "необходимости" ........ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт