Порасна АПРИЛското човече и втори рожден ден празнува вече

• 17 383
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, БОБИ! Името ти да се носи, придружено само с добри новини! (днес вече трябва да съм улучила!)
Я, Ивалекс се появи!  Hug Къде се загубихте вие с Верето? Много добре се справя малката с рисунките, а ти наистина си доста интересна!
И аз се прокраднах и разгледах варненските снимки...Е, творецът Илит е показала за пореден път какво може! Представям си как ще стоим по половин час със зяпнала уста, след като приключи с курса! Wink
Ара, браво на малките ти плувкини! Ще се конкурират с Борис, а и с Калина...
Днес май трябва да сменяме времето! Не стига, че сънят ми е кът, а сега и още един час ще откраднат! Sad

# 211
  • Варна
Момичета, една почерпка от нас. Бати Вики днес става на 7г.

Честит имен ден на Боби на Све!!! С гордост да си носи името и то да му носи само щастие и късмет!

# 212
Честит рожден ден на грижовният батко Вики!
Честит имен ден на сладкият Боби!

И ние днес имаме рожденици-татко ми и "малкото" ми братче,и двамата са юбиляри-на 60 и 30 год.
Почерпка за тяхно здраве:

# 213
  • София
Лина, да ви е жив и здрав Вики!!! Весел, умен и засмян да е винаги! Ти с какви торти черпиш??? Показвай истинската, знаем, че ще е произведение! Hug

Боби да си носи със здраве името!

Ларсен и на твоите двама рожденика най-добри пожелания!!!

Иве, тази малка кукла страхотно рисува! Браво

Аз днес се проявих като истински мъж -  Embarassed забравих  Embarassed, че имаме 17 годишнина от както сме гаджета... Старост-нерадост Rolling Eyes Половинката ме подсети Embarassed

# 214
  • София
Днес май вече може да се усети, че пролетта е дошла. И много празнуващи днес си имаме тук.

Честит имен ден на Боян. Да е расте здраво и щастливо дете  Hug

Честит рожден ден на батко Вики!

Честит рожден ден и на двамата юбиляри на ларсен, да са ти живи и здрави  Hug

ara75, честита годишнина и на вас, да сте още много дълги години заедно и щастливи.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 17:21 от catty m

# 215
В този прекрасен пролетен ден имаме много поводи за празнуване и черпене във форума!

Честит рожден ден на сладкия батко Вики!
Честит рожден ден на таткото и брата на Ларсен!
Честита годишнина на Ара!

Благодарим за пожеланията! Ето как Боби отпразнува именния ден с гостенка по комшийски (че и двамата са болнави - единият е сополив, а другия кашля - и не стават за детско парти със здрави деца; личи и по снимките как му свети на Бобо нослето):

http://svedim.multiply.com/photos/album/12#1

Марини, благодаря, че никога не ни забравяш  Hug Heart Eyes!

# 216
Привет и от нас  Hug

С огромно закъснение ЧРД на Борис и Виктор, Теди, Вики, Елизара и Ванеса!,  Да растат здрави, щастливи и замени за радост на всички, които ги обичат!

ЧИД на Боби!
Ларсен, да са живи и здрави юбилярите ти!
ЧРД на бате Вики! Да е все така внимателен с нежната Галена!
Ара, честита годишнина!
Честито и на всички, чиито поводи за празнуване съм пропуснала!

Емили, не се притеснявай, полетите ще минат неусетно. Алекси ти е дала ценни напътствия, тъкмо и аз се бях засилила да ти пиша същото. За сменянето на памперсите е добре да се огледате за бебешки центрове / това са специални уютни помещения, където определено процедурата е по-лесна отколкото в тоалетната/. Успех и лек път! Когато имаш възможност ще се радваме да прочетем как е минало пътуването ви  Hug

Ламелинда, Илитка, ама какви вкусни строфи сте сътворили, сега ще трябва да нападам хладилника, заради вас Crazy

При нас новото е, че вече избрахме училище за Вики и дори вече я записахме  Grinning Аз пък още ходя на работа и там ми пилят съответно нервите като за световно. Но поне се успокоявам, че ми остават броени дин и от 6-ти април излизам в майчинство.

Приятна вечер за сега!

# 217
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОБИ!
ЧЕСТИТ РД НА БАТКО ВИКИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!

Ларсен, И НА ТЕБ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИЦИТЕ!
АРА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! МНОГО ЛЮБОВ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! И вие сте с доста дълга връзка, мислех че ние сме рекордьорите тука.
Днеска времето беше страхотно. С Дари си направихме една дълга пешеходна разходка. Освен че и маршрута ни беше дълъг, всеки който я погледнеше беше удостоен с честта да види и изслуша какво е съдържанието на малката и чантичка.  Laughing
Освен това беше страшно впечатлена от една огромна муха, която видяхме и не спря да повтаря, че иска мама да намери пак мухата.
Ние пък решихме да празнуваме живот и здраве на Дари рождения ден вкъщи. На местата които проверих ми се видяха меко казано силно завишени цените и предвид и тая гадна криза решихме, че това ще е по-разумния вариант.

# 218
честит рожден ден бати Вики! Да си все така послушен и добър батко!

честит имен ден, боби! да ти е живо името, а ти да си едно здраво и щастливо детенце!

# 219
Честит имен ден на Боби! Hug
Честит рожден ден на батко Вики! Hug
Честит рожден ден на юбилярите на Ларсен! Hug
Честита годишнина на Ара! Heart Eyes
Честита 2-ра годинка на малките рожденици от миналата седмица! Hug

Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Simple Smile

# 220
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ КОИТО ПРОПУСНАХ

# 221

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН БОБИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО ВИКИ И НА ЮБИЛЯРИТЕ НА ЛАРСЕН!
АРА, ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ЧЕСТВАТЕ ЛЮБОВТА СИ!

Вече трети ден Бела е с температура и се гледаме вкъщи. Май е някакъв вирус. Мислех си, че може би е варицела. Вчера изтръпнах като я видах с 40 градуса. Педито ни успокои, че при прегледа нямало основания за притеснения. Само дето аз си умирам от притеснение. Добре, че тя си вдига телефона през почивките. По нейн съвет и дадох седем капки течен аналгин и смъкнахме високата температура. Днес на няколко пъти беше 38,5, а преди да заспи 39. С баща й доста сме изтощени от неспане. Дано да минава по-бързо, че и тя се измъчи. Караме я само на течности и много малко ядене.
ivalex - Къде се загубихте Heart Eyes? Страхотен творец е това Вере. Виждам, че добре сте развили фината моторика, бравос.

# 222
  • Варна
Здарвейтемомичета,

Благодаря за пожеланията.

Ларсен, да са ти живи и здрави рождениците!

Ара75 Честита годишнина!
Торти тази година няма да правя. Много ми е зле фурната, здава багажа и реших да не се излагам. Живот и здраве на лято, като си купя нова, ще спретна някоя тортичка.

# 223
  • БГ
привет, на всички които пропуснах честит  рожден ден и  весело детство!

леле изчетох ви, виждам че яслата объждате- и в нашата е  доста топло,
Мелодия
-може да опиташ с разпит на по-големите деца в групата д аразбереш какво правят , тук едно акто го разпитах  всичко си каза пред майа му естествено Wink
плач нощем- и Елина имаше събуждания и плач  без причина, нещо говори и така рев поне 5 минути,става отива на някъде ика нещо,незнайно какво, но този период от мина.сега заспива при нас, после я местя,като се събуди идва от кошарата си при мен пак, няма как да я накарам да запва там .
гърне-май сме единствените които не го ползват по предназначение, сутрин не иска да сяда, през деня седи и понякога прави нещо.....вече незнам какво да я правя. newsm78
мерси за инфото за глисти и игри момичета,много сте ми полезни,а Верето ми скри шапката  тия рисунки, браво Peace
 ,хубави сънища!

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 00:16 от tevolere

# 224
Хаха Поли и ние нали сме от приказливите си показваме и разказваме всичко където завърнем!
Днес на връщане от имения ден на Боби на Све (изкарахме си супер и аз и Ани, тя доста се "налудя" пред публика) Ани реши да си остави шишето с вода на една ограда, въпреки моите протести, само дето мина една "нахална" баба, която поиска да ни вземе шишето и Ани изпадна в паника и по най-бързия начин си го прибра сама под количката  #Crazy Не знам вашите деца как са, но нашето е абсолютна скръндца (освен, че е Монк), не си дава абсолютно нищо свое, но за сметка на това иска всичко чуждо  Joy Опитвам се да не я възпитавам така, но за сега удрям на камък, реши ли, че иска нещо, без значение нейно или не, гази наред докато не го получи, то е рев, крясъци, тръшкане и т.н. И да кажа, че подобно поведение не и е поощрявано, нито пък е имала пример за него, просто така си и идва от вътре явно. Ген ли е или пък Телешки характер не знам. Опитвам се да въздействам в обратната посока, но колко успявам не знам.  Иначе за "Гуш", целувки и тям подобни нямаме грешка, първи сме. Само дето вечер не иска баба и да я съблича за банята (незнайно за всички нас защо, че иначе много я обича, особено като я врънка за бонбони) и и викала - Пипа баба не, отатъка бабо, чао бабо и т.н. - абе изпращала я баба да си ходи  hahaha

Сега за четвърта нощ спим без биба, ама все пак не бързам да се хваля, за сега се спрвяме без, дано да е така и занапред. Ако така върви ще съжаля, че не сме я махнали по-рано, струваше ми се, че детето е готово, ама знам ли!

Поздрави и целувки на всички рожденици!

Общи условия

Активация на акаунт