Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 386
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Ох, да взема да се цамбурна в новата темичка.  Че току-виж следващото ми включване да е с малкия на лайф  Laughing  В събота лееекичко се попритесних  Mr. Green  Падна ми тапата и като отидох при Сигридов се оказа, че и разкритие си имам. Ама раничко е още, а диваненцето се разбързало нещо. Дока ми предписа Утрогестан и здраво стискане на краците, да удържим поне 2 седмици още. Днес пак ходих - намаляло е разкритието, явно че овнето все пак е чуло да не бърза толкова. Ама можеш ли да кажеш на един овен кога какво да прави!  Laughing Датата за секциото ми определиха за 17 април - е баш пък на Разпети петък преди Великден. И се чудех как сега да се пазаря с доктора да я сменим. Явно няма да е тогава  Laughing  Иначе юнака расте добре  - 2.700. Аз съм по-спокойна вече, реших, че притеснението няма да ми помогне с нищо, така че когато дойде - тогава, в края на краищата мъника си знае по-добре от мен.

Дано новата темичка да се изпълни много бързо с нови щастливи бъдещи и настоящи мамчета и прекрасни греещи слънчица  babydust7 babydust7 babydust7

Аз отивам да лягам  Hug

# 31
  • вече Пловдив
Аманита, Минди, май и 2-те ще раждате през май? newsm78 Питам, защото и аз, и Кай Рен сме майски мами  Simple Smile
Аааа не, аз искам поне до края на юни да го докарам hahaha Термина ми е 23 юли  Crazy
Извинявай, Аманита, нещо не съм довидяла  Embarassed
Шошка, стискам палци овнето да устиска поне до април  Wink

# 32
Лелеее Шошка,все едно в4ера беше,как си минава времето Simple Smile  Пожелавам ти вси4ко да мине по-възможно най-добрия на4ин,успех мили4ка Hug

# 33
  • София
Здравейте момичета, записвам се и аз в новата темичка с пожелания за много щастливи мами.
Нямам възможност да ви чета много, защото пазя леглото да не избяга и по малко седя пред компа (почти никак).
Някой може ли да ми даде повече  инфо за онази инжекция която се слага след 29 г.с за по бързото развитие на белите дробчета на бебета (мисля, че се казва сърфактант)?

# 34
Здравейте,

надявам се, че ще ме приемете в новата темичка и много се надявам най-скоро време да стана официално една от вас. Някак си много съм свикнала с вас и няма да се отървете лесно от мен.

Бързо минава времето. Радвам се, че има толкова попълнения, нека да е все така.

# 35
  • Някъде там...
Ники, сигурна съм, че съвсем скоро ще си тук!  Hug

Санитам, Флостерон се казва, на ампули е, бие се мускулно. Една ампула струва около 3 лв.

# 36
  • Видин
Санитам, мислех си за теб тези дни и се надявах, че не пишеш защото пазиш леглото Hug Стискай кълки, мило Praynig Praynig Praynig Не мога да ти помогна за тази инжекция, невежа съм Rolling Eyes
Ники, успех  Hug
Ваня1975, няма нищо, не се притеснявай.Надявам се с тия контракции поне до 7 месец да устискам Praynig Praynig Praynig

# 37
Здравейте и от мен в най-хубавата темичка  Hug. Радвам се, че така бързо сме изписали предната и нека все повече бъдещи и настоящи мами се включват да си споделяме емоции и вълнения и нека за всички да има само радост и много здрави и прекрасни бебенца  Hug.

# 38
  • София/Варна
elli_g, не искам да те плаша, но давайки добавка, бавно, но много сигурно вървиш към отбиване на малката. Тя е в поредния скок на растежа и за да увеличиш количеството следобед просто трябва да реорганизираш кърменията в този период. Хубаво е да са по-честичко.

sanitamm, стискай краците и пази леглото - има още време.

# 39
Здравейте и от мен в новата темичка  Hug Дано все нови бремелинки се присъединяват към нас и щастливите мами да се увеличават  Hug
Аз все още не съм съвсем редовна, но то и нищо интересно при мен... освен гаденето което продължава и нищо вече не му помага. Опитвах какво ли не, но явно привиквам и спират да действат и хапчета и свещички. Чакам с нетърпение момента на ритничетата, въпреки че има още доста време до тогава.
 Hug Hug Hug за всички
Успешен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 40
Ваня , да аз се очертавам за май месец , въпреки че съм в юнските мами  Hug

Аманитка , хубаво щешпе да бъде да родим близко една до друга , но на твоето мъниче ще му е рано , затова да стои в мама докато не стане готово за излизане  Hug

Санитам , много те мислех тези дни , радвам се че се включи  Hug

Ели и Све , наистина майчинските притеснения нямат край  Heart Eyes

Шошка , стискай краченца , нека малкия принц да не бърза да излиза все още  Hug

Ники , ще те чакаме с добри новини  Hug

# 41
KayRenn, отворена съм за съвети относно кърменето, днес ще пробвам да и давам по-често, но тя ако не е гладна, не иска да яде. Горе долу на 3 часа си огладнява, а освен това следобяд тя прави едно дълго преспиваме от около 4 часа и аз не я будя, оставям я да се наспи и сама да се събуди. А иначе пия много течности, чай за кърмачки на Веледа, храня се пълноценно. Достатъчно кърма имам до към 2-3 часа, след това по 50-60 мл.

# 42
  • Sofia
Здравейте, момичета!   bouquet
Радвам се, че сте отворили нова тема, дай Боже много такива да има и бързо да се запълват от нови и нови бъдещи мами!  Grinning

Минди, браво за хубавите новини! Твоето юначе се представя много добре, пу ... пу... Все така да е!!!  Heart Eyes

Шоши, аз ако стигна твоите седмици дай Боже, хич няма да се притеснявам, ама толкова далече ми се струват, а с моите проблеми ... Но важното е всичко с бебетата да е наред, ние ще изтърпим каквото трябва - и болки, и неразположения, и несгоди ... Само Господ да ни пази бебетата!!!  Praynig Praynig Praynig

Санитам, и аз като тебе пиша рядко, защото гледам повече да пазя леглото. Дано и при тебе нещата се оправят.  Hug

Ники, ти винаги си била за тази темичка и няма никъде да мърдаш от нея. Съвсем скоро ще надуеш тумбачето отново ....., сигурна съм!  Hug

При мене нещата са все същите, пия нош-па и магнерот, но болки си имам, един ден нямам, на другия ме започват от сутринта. Лошото е, че и д-р Сигридов не можа да разбере от какво са ми болките (подобни на менструални). Каза, че със сигруност са от матката, но защо ...  Rolling Eyes Можело да се дължат на операциите ми, нали ми правиха хистеро и лапароскопия, но можело и на други причини ... Стискам зъби и само знам, че трябва да стигна до края, със или без болки, трябва да си родя едно живо и здраво момиченце след около 4,5 месеца дай Боже ... Не искам да си мисля други неща, въпреки че понякога лошите мисли сами нахлуват в главата ми, особено когато силно ме заболи ...

# 43
  • София/Варна
Ели, за кърменето - бебчетата не изсукват еднакво количество кърма през деня. Важно е сумарно да има се събира определено количество на ден. Ако обаче не и стига, може би е добре да се изцедиш 1 път докато спи, примерно 2-3 часа преди да се събуди, така ще стимулираш лактацията, а и ще имаш какво допълнително дадеш. И това няма да е АМ, а ще е пак кърма. Радвам се на упорството ти да кърмиш и успех!
Ако имаш и други въпроси и затруднения, с готовност ще ти отговоря тук или на ЛС. Simple Smile

# 44
Хари , мила , аз също имах болки преди няколко седмици , но не можах да ги определя като менструални и ги отдадох на операциите ми , аз имам две коремни операции и предполагам че от нарастването на матката се получават тези опъвания заради срастванията получени по рано    Rolling Eyes  Щом Сигридов не вижда нещо притеснително , може да е от операцийките наистина . Дано да спрат тези болки  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт