Всички НОЕМВРИйски мами-бързо да сме тук събрани

• 13 111
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен!
Нана, много ти благодаря за закусчицата и кафенцето. Аз моите от сутринта ги направих зян, та сега ще се възползвам от тези.
Добре дошли нови мами ноемврийки Hug
АЗ съм от тези, дето сме чули сърчицето, но не съм броила колко сме общо.
За запек- аз с това повръщане почти не ходя до тоалетната по голяма нужда. То просто нищо не е останало в стомаха ми. Но круши и киви (ако можете с кората да го ядете) наистина ще ви подействат слабително.
СЕКС си правим абсолютно както преди, защото и моето желание си го има в много по- голяма степен. Дори тази събота и неделя мъжът ми каза, че едва ми насмогвал на темпото  Blush

# 106
  • София, Борово
Добро утро на всички  bouquet
Благодаря за топлото посрещане.
Честито на всички, които са чули тупкашите сърчица и видяли малките точици, които ще се превърнат в сладки пухкави бебета... това е най-вълнуващото нещо Simple Smile
Радвам се, че има много момичета с които се познаваме макар и само виртуално Hug
Boyanna, добре дошла   bouquet успешна и лека бременност ти желая!
Относно запека - имам го и оправия няма, каквото и да опит
вам.
За секса - миналата бременност беше табу, понеже ни беше страх да не загубим бебето, но тази смятам, ако няма забрана от лекар да не го спираме.
Въпрос към мамите с малки деца, като мен - как се справяте? Спирате ли да вдигате децата си. Аз лично много нося синът си, защото той много обича, а и вечер имаме ритуал да танцуваме Laughing Надявам се да няма проблем и да не навредя на бременността си.
Хубав ден на всички  bouquet

# 107
Благодаря  Hug

# 108
Момичета направо ви завиждам за желанието което имате за секс. Аз нямам никакво д омомента а може би ми  е рано. Все пак съм вече в 6 г.с. а и доколкото знам не е забранен секса но малко по на рядко трябвало да се прави. Доки ми каза че може стига аз да се чувствам добре. Е да ама не. Много съм отвеяна от към това нещо. Сег си хапвам активията па да видим да видим дали ще има ефект.

# 109
Леле момичетааааа, току що осъзнах какъв съм ГАД  Banghead
Вие се оплаквате че ви прилошава само от мисълта за храна, че ви се гади от почти всичко, че имате запек, а аз постоянно ви тикам в очите някакви закуски сутрин, кафета, млека, сокове  Embarassed
Искам да бъда извинена за нетактичността си. Просто исках да ви повдигна настроението сутрин като се включвам но вече ням  Embarassed

# 110
Диана,моята дъщеря е на 1г и 1 месец,ходи си доста стабилно,но все протяга ръце да я вдигам.
Честно да ти кажа,избягвам да я нося,защото ми се отразява.Но това е при мен,при теб може да не е така.

Честито на виделите сърчица.Чувството е страхотно!Чакаме и останалите да се похвалят  Heart Eyes

Добре дошли и на новите мами   bouquet

ПП Нана,няма такова нещо!Закуските ти внасят цвят на темата,а и винаги са толкова хубави,
че едва ли на някой ще му се пригади  Wink
Друг е въпроса обаче че може да има пощенливи и да им се дояде от нещо.....

# 111
Boyanna, честито и добре дошла!   bouquet Hug Много оригинална идея, между другото, да сложиш лентичката си като аватар  Peace

За секса... след прегледа в петък, докито ако даде зелена светлина, ще го почнем... Хем ми се иска, хем като ми се гади, не знам колко ще ми е кеф...  Sick #Crazy Rolling Eyes

nana5kova, не се притеснявай мила! На мен ми се гади, ама не от гледката и мисълта за храната, а от миризмата й... По тоя принцип и я отсявам... Днес докато се разхождах на уличата и видях, че продават хот-дог и отидох да подуша в близост до продавача..., за да преценя да купя ли или не, щото съм умряля от глад вече... И не ми стана лошо, даже много ми се дояде. И си купих... Не е най-полезната храна на света, но по-добре отколкото да карам на празен стомах.... Така че, ти един вид ни даваш идеи...  Hug

Аз пък дрес реших да си внуша, че навсякъде около мен мирише на пролетни цветя, за да не ми се гади толкова. И си сложих в подписа няколко  Mr. Green

# 112
Нана не се притеснявай за сладкориите. Лично на мен не ми се дояжда но не мога да твърдя и за останалите. Няма нищо лошо в това.
Аз съм обаче много тъпа незнам как да си направя лентичка отдолу под поста ми. Просто ще помоля някой да ми обясни ама подробно най-вече къде трябва да вляза па от там нататък ще гледам д асе оправя някак си. Laughing

# 113
Сега ще си почистя офиса че днес шефа може да мине а не съм бърсала прах от 2 седмици и можете да си представите какво е от прах. Но нали избягвах да извършвам всякакви движение понеже в момента нв който се претоваря дори и съвсем малко и започва да ме боли корема като пр ицикъл и за това оставих нещата малко така.
На вас какви витамини ви изписаха да пиете. На мен Пренатал и отделно фолиевата киселина ама като прочетох в пренатала се съдържа ф.к-на и малко се зачудих ама не би трябвало това да стане като предозиране нали  newsm78

# 114
Добро утро момичета.За секса при първата бременост- доки ми каза до 3 месец да не правим,че е  рисков период.познайте мъжът ми как реагира и сегае казал,че няма да ходя при нея на консултация  Joy .но тогава ми се спеше много и наистина не ми беше до секс. сега си правим и мисля,ако няма проблеми да не спираме.за вдигане на детето- аз се чудя какво да  правя.борис иска на ръце да го нося,да ама той е 14 кг и ми тежи много.сега пак излизаме с  количката,за да не го нося  когато сме навън. лек и весел ден на всички.

# 115
Boyanna, добре дошла! Hug
Момичета аз нямам никакво желание за секс. Може и да си го втълпявам, но засега е така. То и мъжо го е страх и затова се въздържаме. Ще видим до кога Rolling Eyes!
Нана и аз като теб нямам много от симптомите като повръщане, само ми е уморено и заспало, едно такова. А, даже и запек нямам. Ходя си редовно до WC. Вечер заспивам, но много се будя през нощта и сутрин много рано ставам. Това е ужас.
 Сигурна съм, че всички момичета са приемали добре твоите вкусотийки! Благодаря, за които!
Джулия чесито сърчице! Дай Боже и ние останалите да видим нашите! Praynig
На пропуснатите момичета не ми се сърдете! Лек и ползотворен ден! Hug

# 116
Билянка отиваш на някоя лентичка която ти харесва, попълваш си твоя термин или последният цикъл, зависи какво ти иска. След това копираш линка, отиваш в профила си и го пействаш там където пише подпис Simple Smile успех

# 117
Здравейте и от мен.
Boyanna добре дошла  Hug
За секса да ви кажа беше ме страх, но се престраших. Проблемът е, че вечер ми е лошо и изобщо не ми е до това. За целта си измислихме "график" - сутрините през почивните дни, докато още се чувствам добре  Mr. Green
Аз утре сутринта съм на преглед и се надявам да чуем сърчице/а.
Момичета, вие на първия преглед видяхте ли точица в плодното сакче и с какви размери беше сакчето? Моят първи преглед беше на 8-и ден закъснение и видяхме само плодните сакчета с размери 11мм и 12 мм, но и УЗИ-то май небеше от най-висок клас.

# 118
Е момичета не става неиска да го копира. А като копирам линка и после като му дам пейст и като проверя то излиза само страницата но не и лентичката. Иде ми да се   #2gunfire Какво да направя.

# 119
Билянка аз съм те объркала, съжелявам. Трябва да копираш кода на линийката за форуми, той се появява като ти генерира линийка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт