Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Мимченце мерси   bouquet
мами включвам се с един малко ъъъ.. тъп въпрос,дали има връзка растежа на косата на бебето с мазането по главичката с олио Thinking

# 17
  • София
Добро утро!

Мимченце както винаги заглавието на темата е страхотно!   bouquet

dari75 на мен ми намирисва на гъбична инфекция, ама най-добре го заведи на лекар.

Р О Н И няма такава връзка.

Мен Дани не ме оставя за секунда,иска само да  е в ръцете ми, в баща си реве (не винаги) и вече  се е научила да протяга ръчички- много е сладко! Пак ще ходим да ни взимат кръв заради увеличените тромбоцити,дано вече да са в норма и да няма за какво да се притеснявам. Вчера бяхме на консултация и лекарка каза,че при това положение няма да слага хепатитната ваксина, а сега беше на ред.Засега я отлагаме, а може и въобще да не я слагаме. Горните зъби още не пробиват,само ни мъчат.
Ми , това е от мен засега.Чао!

# 18
  • София
Добро утро   bouquet

Да се разпишем и ние набързо в новата темичка - Мимченце   bouquet
Ще взема най-после да се организирам да сложа нова снимка на Любчо  Embarassed

Снощи напипах поредното 7-мо зъбче - долу в дясно. Като гледам и в ляво много малко му трябва да се покаже... Имало защо постоянно да си дъвче ръцете  Rolling Eyes

popoiop и аз още чакам да чуя мама, но той още нищо не иска да казва  Rolling Eyes. Много сме смешни - щерката му вика, кажи кака, аз мама, мъжа ми - тата, а той само ни гледа хитро-хитро и се подсмихва. Какво ли си мисли  Mr. Green

Веси браво на момчето  Hug

Дари дано бързо се оправяте Peace.

И аз се чувствам много изморена, но го отдавам на постоянното недоспиване последните 10-ина дни  Tired

Хубав ден на всички   bouquet
Отиваме да прибираме кака

# 19
Girls, ще подпишете ли това.   bouquet

# 20
Здравейте
Вики вече казва МАМА  newsm44 откога чакам , казва и тата и баба и веднъж кака .

Инчока - аз подписах още вчера  Peace

InaD - какви са тези зъби какво е това нещо да са ви здрави и бели Hug ние още си нямаме  Thinking

Р О Н И - ако правилно съм разбрала въпроса ти мазането с олио е заради бебешката кал ако е заради това има връска защото тя пречи на по-бързия растеж на косата . Ако се маже просто така няма нищо общо както и подстригването нула номер не помага за сгъстяване и удебеляване на косъма .

Чао за сега че правя пюрета до по-късно Hug

# 21
Браво за темата   bouquet
Ама само моето ли дете още не казва нито мама, нито тата, нито нищо  newsm78

# 22
  • Вече в моята си приказка...
Засега само запис! Crazy

# 23
  • Пловдив/София
Здравейте момичета  Hug.

От доста време не съм се разписвала,но бяхме на гости при сестра ми и никакво време не ми оставаше  Crazy.

Ние с Йоана сме добре,тя е здрава  Praynig и  не сме имали проблеми скоро,дано така да си останем до началото на пролетта.

Инчока , подписахме се и ние  Wink.

Йоана от доста време казва мама,тата и разнообразни словосъчетания  Crazy, не се изправя още на кошарата и зъб няма. Но това не ме тревожи,важното е да е здрава Praynig Peace.

Дано бързо оздравяват всички болничета  Hug.

# 24
Запис! mimchenceHug

Аз от няколко дни съм много кисела, защото в неделя отидохме до църквата да запазим час за кръщенето. Трябваше да е на 14 април, защото тогава е именния й ден и още преди няколко месеца бяхме ходили да питаме дали може тогава, че нали са пости и е Страстната седмица тогава и ни казаха, че нямало никакъв проблем - кръщене можело и през нощта да се направи. А в неделя попът като започна: "Ама вие точно тогава ли? Ама защо точно тогава? Ние хубаво ще го кръстим детето, ама после какво ни гарантира, че вие няма да ходите да ядете и да пиете?"  Shocked И като ни наговори едни такива работи и на мен ми отиде желанието да правим тогава кръщене. Той го изкара все едно нищо не правим, ако след това има празненство  #Cussing out И така променихме датата за 10 май...

Втора част на премеждията: Тъкмо се бяхме спрели на ресторант, който трябваше да е свободен на 14 април. Отиваме вчера да говорим със собственика, за да го капарираме и да направим меню и той ни казва: "10 май е неделя и аз още не искам да ви гарантирам нищо, защото за сега датата ми е свободна, но това е след пости, когато започват сватбите и ако ми дойдат с предложение за сватба, няма да го откажа заради вашето кръщене от 30 души"  smile3514 Е това бизнесмен ли е?!? Няма да ни вземе парите, защото се надява на повече! Щял да ни се обади към 15-20 април (!), за да ни каже дали оставала уговорката. Да не мисли, че ще го чакам до тогава? Да се окаже после, че всички други ресторанти са заети за тази дата  Crossing Arms

Извинявайте, че ви занимавам, но исках да си излея всичко, а освен пред вас, няма на кого да се оплача  Hug

Искам да благодаря на всички за съветите за лекарствата. Взех си осцилококцинум веднага и още вчера се почувствах по-добре. Вече не ходя с гадната маска пред Марти  Flutter

marvele, честито ви християнче! На вас предполагам не са ви направили проблем, че кръстихте Марина по време на пости  Simple Smile Къде правихте кръщенето, в коя църква?

Бюти, ние ще ходим за майските празници в Албена и тогава ще ти кажа дали сме останали доволни от хотела  Peace

Инче, подписах  Peace

Хайде хубав ден, макар и мрачен, на всички и целувки на бебчетата   bouquet

# 25
Скок-подскок!  Mr. Green

мимче, много свежарско заглавие!  Hug
милони, Танитке, благодаря! За някои от хотелите в Албена вече няма места, голям наплив на рунънци и руснаци явно ще има и тази година.  ooooh!

# 26
Здравейте!

Днес ходихме на консултация. Резултати: качили сме 300 гр. и 1см ( ама това е малко съмнително  Thinking не ни остави да го премерим и го изкарахме колкото и миналия месец, ама докторката все пак записа 1 см  Wink  ) Сложихме и последната ваксина, най-накрая.

Здравко само крещи  и мрънка, отвреме на време казва ба-ба-ба,а вчера от зор и до ма-ма-ма го докара (викаше ме детото). Аз си мисля че му е още рано да бърбори, все пак сега е зает с изправянето и ходенето. Ще му дойде време и на това. После пък ще се чудя как да му затворя устата  Joy (шегичка)

И аз искам да го кръщаваме на Цветница, ама като гледам какво казваш tanita_83  ooooh! Ние имаме познат отец, дано да не ни скастри  Praynig  Ние още не се избрали кръстник, амам има много желаещи.

# 27
  • София
tanita, доколкото знам кръщаване се прави винаги - без оглед на празници, пости и т.н. Мисля, че го бях чела някъде и си има съвсем логично обяснение според мен - църквата винаги трябва да е отворена да приеме още една душа, без условности. Нашето събитие беше в Семинарията - много е спокойно там, няма навалица, свещениците точно там са доста по-некомерсиални от църквите в града, в смисъл наистина виждаш благ човек, а не бързащ и понякога подпийнал поп. Аз понеже исках всички възможности до края на Април ми обясниха, че тогава вече са доста заети покрай Великденските празници и преди това Цветница и т.н. и става натоварено и припряно, та може би вашия поп затова ви е отказал. Та затова ние от днес за утре свършихме работа, но то се оказа лесно за организация.
Успех!

# 28
rozi_ozi не Паола няма "бебешката кал" но от раждането и мажа главичката с олио и просто се чудех дали не е проблем за растежа на косата иначе на нея и падна бебешката и вече си имаме 5-6 см. косичка  newsm06

# 29
Здравейте!!!
Браво Мим Simple Smile супер е заглавието ,както и първа страничка.Благодаря за снимката на Алекс   bouquet  Heart Eyes
За торбичките-аз вземам ,когато ми дават в магазина и после си хвърлям боклука е тях .
За кръщене-и Моника не е кръщавана и Алекс също.Ще видим кога ще стане(хората,които искаме да са им кръстници са в Гърция Sad,като си дойдат ).Аз съм кръщавана,моя мъж тая година го кръщавахме  Laughing .Трябва и дечицата,няма как,много иксам ,но засега няма как Simple Smile
Танита,много неприятно това с тоя шеф на ресторанта... Всеки си гледа интереса в тая държава,ама ако няма сватба няма и вашите пари да вземе,защото предполагам че няма да го чакате да ви се обади.Не ги разбирам тия хора.Здраве да е ,всичко ще се нареди,ще видиш Simple Smile
хайде чао от мен за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт