Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив/София
Момичета да ви питам, вие слагате ли твърди обувки на малките?
Аз не съм слагала още,но доста хора ми казват,че вече е време да се слага твърда стабилна обувка ,заради свода на крачето. Та много се чудя да слагам ли  Thinking  newsm78

# 31
  • София
Момичета да ви питам, вие слагате ли твърди обувки на малките?
Аз не съм слагала още,но доста хора ми казват,че вече е време да се слага твърда стабилна обувка ,заради свода на крачето. Та много се чудя да слагам ли  Thinking  newsm78

Още не, но той още няма особено желание да ходи.
А какво имаш предвид под твърда обувка?
Знам само, че форта на обувката трябва да е твърд. Подметката би трябвало да може да се прегъва съвсем свободно. Днес гледах обувчици - ами всички бяха с едни твърди подметки... с две ръце няма прегъване това чудо  ooooh!. Само едни по-отворени пролетни ми харесаха, но бяха за момиченце...
Ортопеда ми каза никакви ортопедични стелки - излишни са, а масово малките обувки са с възглавнички...

Виж тази статия - мисля че ще е полезна http://bg-mamma.com/?action=article;id=918

# 32
Ето ни и нас в новата темичка Simple Smile...
Мимченце   bouquet, прекрасно заглавие на темата, както винаги!Бих искала паролата от албумчето, за да кача нова снимка на Василена.
Инчока, подпис и от нас.
Относно обувките, за сега сме с първа стъпка и мисля да почакам с твърдите подметки, а и нали съветват колкото се може повече децата да вървят боси. Имам предвид с чорапки, буйки или други подобни, така най-правилно се учили да ходят. 
Това е от нас, лек ден на всички.

# 33
...мисля да почакам с твърдите подметки, а и нали съветват колкото се може повече децата да вървят боси. Имам предвид с чорапки, буйки или други подобни, така най-правилно се учили да ходят. 

И аз така мисля  Peace

InaD благодаря за статията! Найстина е много полезна.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 16:32 от julielm

# 34
  • София
          Здравейте!!!
      Мимченце  Hug
     Аз моя малък мъж го издокарах вече с обувчици,някакви италянски взех на Мелания,подметчицата е огъваема и ми изглеждат удобни,обаче са 19 номер имам чувството че след 1 месец няма да му стават ,ама ще видим...;то само като излизаме  ги слагам, у нас си шета по чорапки Simple Smile
    На моето бебче какво да му мажа косата като отгоре му е дълга 10 см, но от пусти суеверия не го подстригвам че бабите му ще ме хокат 3 дни и 3 нощи после.
    Бюти и аз си правя планове за моренце вече;в Албена ходехме на плаж август месец-дори и 2месечния ни дребосък не ни спря,много спокойно и приятно е там, за хотел немога да те посъветвам Simple Smile

# 35

И аз искам да го кръщаваме на Цветница, ама като гледам какво казваш tanita_83  ooooh! Ние имаме познат отец, дано да не ни скастри  Praynig  Ние още не се избрали кръстник, амам има много желаещи.

Ние ще правим кръщене на Цветница Peace. А знаете ли дали дрехите, с които се облича детето след кръщавката трябва да са задължително бели и купени от Кръстниците?

# 36
Мимченце,     bouquet за темата и новата снимка на моята принцеса.

Gali80, аз съм купила една бяла рокличка, защото така реших и не ме интересува нищо  Grinning

Коон, твърди обувки и ние имаме.

# 37
  • И аз не знам къде...
Ние днес пак ходихме на дерматолог. И пак гъбички  #Cussing out! От къде ги намира, от къде ги въди акъла ми не стига  newsm78! Взеха му проба и за бактерии и сега ще видим дали и бактериална инфекция няма да излезе. На вашите бебоци пръсчетата на краката разпънати ли са? На моя са сгънати към стъпалцето и то точно там са се завъдили. И стъпалцето му прилича на голямо кюфте  Laughing! Така ли са на вашите и дали е нормално  newsm78?

Цвета, дано всичко е наред с малката кукла  Praynig!

# 38
Танита, защо носиш маска пред малката?? Ако кърмиш, няма как да се зарази от теб, понеже през кърмата преминават анти тела към нея. Peace Ако не кърмиш вече, тогава - да, както и ако има друг болен вкъщи трябва да носи маска. Бебчо на братовчедка ми беше болничък, бронхиолит, беше в болница и на антибиотици..  Tired Заразил го баща му..
В много гадно комерсиално време живеем. Говоря за попа и за ресторантьора. Аз ако бях на ваше място, щях да намеря друга църква и друг ресторант. Crossing Arms

Йойо също има т.нар. твърди обувки, обаче не са чак толкова твърди колкото обувките за възрастен. Naughty Подметката е по-скоро силиконова, много лесно се огъва и вътре са абсолютни равни. Обувам й ги само като излизаме навън, и то сега в студеното тя седи повече в количката, иначе в къщи е по чорапки. Heart Eyes

# 39
Благодаря за подписите, момичета, надявам се гласовете ни да бъдат чути и децата на разделените родители най-накрая да престанат да живеят като затворници. Защо с ината си някой трябва да спъва собственото си дете?! Има хиляди абсурди в страната ни, поне този дано скоро бъде минало.

# 40
  • София
И аз днес съм в чуденка дали да му купувам обувчици за прохождане с твърд форт и по-стабилна подметка. Смятам да купя на Колев и Колев с цип през ходилцето. Лесно ще му ги обувам, а и не са скъпи - под 20 лв. са. За по-нататък ще има други, разбира се.

# 41
Някой купувал ли е обувки на Капчица. Мисля да ги разгледам и тях, на geox гледах, но не ми харесаха моделите. Иначе малкия има буйки за прохождане с цип, но не мисля, че наистина са му удобни и подходящи да ходи с тях дълго време. Факт е, че преди години бяха забранени за продажба. Но ето, че пак са ги пуснали... newsm78

# 42
  • варна
 Да се запиша и аз в темата  bouquetза Мимчето
 За кръщенето съм сигурна, че се прави по време на пости. Баткото сме го кръщавали така. Но аз си спазих всичко и храната беше постна, не е невъзможно да се измисли добро меню. Не помня вече какво точно готвих но имаше някакъв ориз с зеленчуци, паниран карфиол, питка и за десерт печени ябълки с канела.

# 43
За мен това с постните ястия на официални поводи по време на пости си е чисто лицемерие, освен ако наистина не спазваш постите. Но предния ден да си си похапнал мръвчица, а на другия ден да приготвиш постно, щото празникът бил по време на пости, е, не го разбирам Rolling Eyes
А и освен това малките деца, кърмачките, бременните и старите и болните са освободени от постите Peace

# 44

Общи условия

Активация на акаунт