Аз не съм слагала още,но доста хора ми казват,че вече е време да се слага твърда стабилна обувка ,заради свода на крачето. Та много се чудя да слагам ли
. Само едни по-отворени пролетни ми харесаха, но бяха за момиченце...
...
, прекрасно заглавие на темата, както винаги!Бих искала паролата от албумчето, за да кача нова снимка на Василена.

Ние имаме познат отец, дано да не ни скастри
Ние още не се избрали кръстник, амам има много желаещи.
. А знаете ли дали дрехите, с които се облича детето след кръщавката трябва да са задължително бели и купени от Кръстниците?
! От къде ги намира, от къде ги въди акъла ми не стига
! Взеха му проба и за бактерии и сега ще видим дали и бактериална инфекция няма да излезе. На вашите бебоци пръсчетата на краката разпънати ли са? На моя са сгънати към стъпалцето и то точно там са се завъдили. И стъпалцето му прилича на голямо кюфте
?
!
Ако не кърмиш вече, тогава - да, както и ако има друг болен вкъщи трябва да носи маска. Бебчо на братовчедка ми беше болничък, бронхиолит, беше в болница и на антибиотици..
Заразил го баща му..
Подметката е по-скоро силиконова, много лесно се огъва и вътре са абсолютни равни. Обувам й ги само като излизаме навън, и то сега в студеното тя седи повече в количката, иначе в къщи е по чорапки. 
за Мимчето