Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте

Честито на месечинковците   bouquet да са живи и здрави   Hug
За дрехите за кръщенето и аз мислих,че прябва да са бели но ми казаха че не е необходимо  Peace  аз за детето което ще кръщавам взех кафява рокля с розаво , блуза с розаво и бяло , жилетка в розаво и розави обувки, бельото е бяло а хавлията жълта.
Аз също мисля ,че няма нищо лошо в това след кръщенето да се съберат хората и да се почерпят а за тава какъв е броя кой каквато възможност има  Wink.

Обувки на Вики още несъм купувала освен буйките . Форда отзад е най-важен той оформя свода . За Диди съм взимала и на Капчица и на КиК и бях доволна .

Вики от две нощи не спи спокойно и съм доста притеснена дали не е от Вентолина който и давам с инхалатор  newsm78 . Днес сме пак на лекър дано вече отминава а не да ни дадът АБ  Praynig . Стискайте палци .

Да се похваля и аз Вики от няколко дни се изправя на решетката но засега не е мн. стабилна

Това е засега от мен лек ден  Hug

# 61
Рози виждам, че си на балкончето и викам чакай да драсна и аз някой ред...  Hug

Честито на порасналите дечица.. Heart Eyes

аз още не съм гледала за обувки....в къщи е по чорапки или терлички, пък и още не е така стабилна в стъпването....браво на Вики за постижението във кошарката.... Hug
за кръщене не сме го говорили сериозно с таткото и незнам още кога ще, с кой ще е, гости и т.н.  newsm78 ще натрупам опит покрай вас и ще го мился после...  Mr. Green

Хайде хубав ден и много усмивки.... Hug

# 62
  • Miami
Благодаря за пожеланията  Hug

Дари, честито и на адаша   bouquet

Vivian, аз под близки хора разбирам семействата на родителите на детето, кръстника и  най-близки приятели(даже не е задължително и те да са там). Нямам предвид рода до девето коляно, приятели, с  които не се чувам и веднъж в месеца и разни други.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 16:07 от Kory

# 63
Kori, и аз нямам в предвид такива "близки" хора.

Ние смятахме, смятахме, ами то моя и неговия род са около 30 човека( това не е целият род, а са наистина най-близките, които виждаме всеки ден), приятелите ни са към 20 ( също само приятелите) ooooh!

# 64
  • Пловдив/София
Привет  Hug .

Честито на месечинковците   bouquet .

Да ви се похваля и аз, Йоана вече има зъбче  tooth tooth tooth , а аз не съм разбрала кога точно е избило  ooooh!.
Днес си викам,чакай да опипам венеца и се натъкнах на нещо остро,лявото долно резче се показало  Joy.

Момичета благодаря ви за коментарите за обувчиците,за сега и ние си оставаме по чорапи  Peace .

За кръщенето и ние мислим,ще бъде в най-тесен кръг,ама да видим колко ще са гостите  Crazy.

Айде чао,за сега  Hug.

# 65
Бюти здравей мила! Извинявам се че съм ти "приписала" чужди теми и проблеми!
Embarassed Сигурно се дължи на това че харесвам ника ти и ми хрумва постоянно Laughing Сега обаче не се бъркам и искам да ти помотна относно въпроса ти за Албена Wink Ние миналото лято водихме Ицо на 3 месеца там и бяхме в х-л Нона ! Пакета беше закуска и вечеря, басейн (който е пред съседния х-л), забавления и т.н. Много доволни останахме, особено аз, той мъжа ми е по по-дивите палаткови морета, но с новородения нямаше как!  Joy  Доколкото помня платихме около 1300-1400лв. за двамата за седмица. Говоря за септември месец. Ако ти трябва мога да ти дам номера на управителите, те са много симпатично възрастно семейство.
Честито на месечинките!!!
За кръщенето май всичко е казано  Wink Всеки както иска да си го организира и да си похапва каквото му е сладко  Laughing

# 66
Здравейте и от нас в новата теми4ка! Мим4енце   bouquet!

Честито на месечинковците!
За обув4иците -съм купила на К&К, но се оказах малко гоелми и сега си стоят в кутията; в къщи е с терли4ки или пантофки, но кра4етата много се изпотявят с пантофките...и навън засега сме с терли4ките, от сл. месец оба4е смятам ве4е и обувчиците да взимам, 4е то времето ще е ве4е хубаво и де4ицата ще искат да излизат от коли4ките Simple Smile и да се поупражняват.

За след кръщенето на каката, тъй като беше лято се събрахме на едно заведение в Морската градина на прохладно, беше много приятно, хапнахме за нейно здраве; в тази връзка и аз съм ЗА да се по4ерпим след ритуала, все пак се прави за здравето на детето, а не да се наядем......Ние най близките сме на брой 10 души и ние 4-ма, това е. За приятели да се канят смятам 4е е излишно, но всеки сам за себе си.....

Пухкавелке, за разходките лятото в Морската- само си ме4тая да идва по бързо това време:)))

Компотът от дренки ако е домашен -в него има и захар, така 4е крис-бо - недей да експерементираш, мисля 4е не трябва. И това е средство, но помага при по големите...... Peace

Много пишете -още 2 отговора- кооn 4естито ново зъб4е!!!

# 67
емко, аз давам фини овесени ядки, приготвени или само с вода /леко заварени/ или със сурова круша намачкана, или с банан, с настъргана ябълка нещо не й харесват и давам отделно ябълката, но Диди дъвче вече, а това има значение Peace

Веси, и аз съм на мнение, че и един ден постене е полезен Peace. Само че не разбирам, защо този един ден трябва да е точно за кръщенето. Ако поводът не е по време на пости, сигурно никой няма да се сети, че един ден постене е полезен Wink

# 68
 kris_bo, копирам пост от Косе Босе:

"Дюля
- 6-10 м. (пюре, желе или стерилизирана)
- може от 6 м. (основно срещу диария, има и пюрета за захранване), иначе след 7-9 м. (за разнообразие и хранителна ценност)
- не е мъхест плод
- не е типичен алерген (от семейството на ябълката, крушите, черешите - при кръстосани алергии)
- бедна на витамини и минерали освен витамин С и малко желязо, високо съдържание на натрий
- добро съдържание на пектин (благоприятно въздействие върху стомаха, но не и при чувствително стомахче)
- запичащ ефект (да се комбинира с круша, слива и др.)"

Миналата седмица взех от пазара 2 дюли и сътворих пюренце, но още не съм давала - чака във фризера.
Случайно, ако е въведена може да се опита да "запече" ситуацията.
Дано бързо се оправи детенце  Hug

# 69
Здравейте и от мен  Simple Smile
Аз като ви гледам за кръщене говорите,ние ще правим през юни,че тогава ще си дойде свеки от  чужбина,а направо ме е срам да кажа с колко човека ще сме,като ви гледам по 20,30-50човека,ние сме запазили един ресторант и за сега сме около 140 човека,но се очертават още  ooooh!,то както върви още някой и друга бройка и ще настигнем бройката на хората от сватбата ни 170човека  Crazy,но пък аз съм на мнение,че веднъж се прави сватба,кръщене и т.н. важно е веселба да става  Whistling Whistling Whistling
честита месечинка на бебоците и честито озъбване  Mr. Green
Чао Hug

# 70
Здравейте!
Честито на месечинковците  smile3525, живи и здрави да са!!!
Мерси за почерпката  Grinning.
Kory много е сладък с прическа, определено се вижда разликата.
За запичане съм чувала за шипки, дори в къщи съм взела едно пюре на АМ-АМ от шипки и ябълки, ей така за всеки случай. Не ми се е налагало до сега да го дам на Василена /за щастие/, все давам нещо за обратния ефект  smile3503, но си мисля, че след като при възрастни действа ще действа и на малчовците.
Това е за сега от нас, чао.

# 71
...за сега сме около 140 човека,но се очертават още... Shocked

Много народ, бе!  ooooh! И аз си мисля, че ще се съберем, ама чак пък толкова хора едва ли ще поканим. Naughty Ние сигурно сме към 20ина, това само бабите и дядовците, братя и сестри мои и на мъжа ми и техните съпрузи и деца. Peace Иначе почерпката е хубаво нещо след толкова хубав повод, нали за здравето на детето се прави. Heart Eyes

За запичане и аз потвърждавам оризова вода. Peace

Овесени ядки взех от фините, изкиснах цяла нощ, на сутринта ги сложих на огъня за 2-3 минутки, добавих банан и малко ябълка и сервирах.  chef Не се харесаха особено, Йойо едвам изяде 30-40 гр. при все, че може да дъвче вече. Просто не й се усладиха май. Rolling Eyes По-нататък смятам да предложа пак с масло и сирене като въведа второто. Thinking Танита, аз въведох овес с овесена каша с праскови на Хумана, и досега й правя и си я обича. За останалите глутеносъдържащи мисля, че трябва да се въвеждат едно по едно, тъй като всяко е с различно съдържание на глутен и оттам - различен алерген. Препоръчва се да стане в следния ред - овес, ръж, ечемик, пшеница. Аз обаче леко съгреших и към 2 седмици след като въведох овеса, й купих бебешки бисквитки, които имат пшеница. Blush Ами на тия ръж и ечемик има да им се чудя как да ги намирам и приготвям, затова реших да ги прескоча. Wink

Честито зъбче на малкото Йо! Heart Eyes Hug

# 72
  • София/Севлиево
Хайде здравейте и от нас!
Тук вали сняг и е много гадно навън.Искам вече зимата да си ходи и да идва хубавото време.
Така по темите:
За запичане-оризова вода-т.е. в която е врял ориз.При мен винаги има ефект, а и за бебета става.
За кръщенето-нашето ще е на 28.06 и ще има между 40 и 60 човека-все още не е уточнена точна бройка.Напълно подкрепям РОНИ , че сватба и кръщене се правят само по веднъж  Peace

Честито на всички месечинковци   bouquet

Честито зъбче и на Йоана на коон   bouquet И аз съм в очакване на второто Станиславово зъбче, но още не се е показало.

Толкова от нас.Приятна вечер!

# 73
Ами на тия ръж и ечемик има да им се чудя как да ги намирам и приготвям, затова реших да ги прескоча. Wink
Можеш да ги намериш, примерно, на диетичния щанд в Пикадили. Пресовани са като овесените и пшенични ядки. Има даже и микс от 4-те вида. Сигурна съм, че и на други места ще се намерят.
А се приготвят като овесените. Т.е. 2-3 с.л. никасвам от вечерта. После варя в 200гр вода за около 5мин. После с плод или сирене, по желание.

# 74
  • Стара Загора
...Ами на тия ръж и ечемик има да им се чудя как да ги намирам и приготвям, затова реших да ги прескоча. Wink...
Аз ползвам рьжени сухари, има ги навсякаде.  Peace

Честито на Жорковците!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт