Честито на месечинковците
да са живи и здрави 
За дрехите за кръщенето и аз мислих,че прябва да са бели но ми казаха че не е необходимо
аз за детето което ще кръщавам взех кафява рокля с розаво , блуза с розаво и бяло , жилетка в розаво и розави обувки, бельото е бяло а хавлията жълта.Аз също мисля ,че няма нищо лошо в това след кръщенето да се съберат хората и да се почерпят а за тава какъв е броя кой каквато възможност има
.Обувки на Вики още несъм купувала освен буйките . Форда отзад е най-важен той оформя свода . За Диди съм взимала и на Капчица и на КиК и бях доволна .
Вики от две нощи не спи спокойно и съм доста притеснена дали не е от Вентолина който и давам с инхалатор
. Днес сме пак на лекър дано вече отминава а не да ни дадът АБ
. Стискайте палци .Да се похваля и аз Вики от няколко дни се изправя на решетката но засега не е мн. стабилна
Това е засега от мен лек ден

.
.
и да се поупражняват.
, живи и здрави да са!!!
.
, но си мисля, че след като при възрастни действа ще действа и на малчовците.
Ние сигурно сме към 20ина, това само бабите и дядовците, братя и сестри мои и на мъжа ми и техните съпрузи и деца.
Не се харесаха особено, Йойо едвам изяде 30-40 гр. при все, че може да дъвче вече. Просто не й се усладиха май.
Танита, аз въведох овес с овесена каша с праскови на Хумана, и досега й правя и си я обича. За останалите глутеносъдържащи мисля, че трябва да се въвеждат едно по едно, тъй като всяко е с различно съдържание на глутен и оттам - различен алерген. Препоръчва се да стане в следния ред - овес, ръж, ечемик, пшеница. Аз обаче леко съгреших и към 2 седмици след като въведох овеса, й купих бебешки бисквитки, които имат пшеница.
Ами на тия ръж и ечемик има да им се чудя как да ги намирам и приготвям, затова реших да ги прескоча.