Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
момичета на какво мнение сте за слагането на обувчици при прохождане,когато детенце стъпва изключително на пръстчета newsm78

# 76
Ами на тия ръж и ечемик има да им се чудя как да ги намирам и приготвям, затова реших да ги прескоча. Wink
Можеш да ги намериш, примерно, на диетичния щанд в Пикадили. Пресовани са като овесените и пшенични ядки. Има даже и микс от 4-те вида. Сигурна съм, че и на други места ще се намерят.
А се приготвят като овесените. Т.е. 2-3 с.л. никасвам от вечерта. После варя в 200гр вода за около 5мин. После с плод или сирене, по желание.

Вери, тенкс, душата, ще потърся. Hug Hug

Самимами, страхотен аватар! Heart Eyes

# 77
  • София
Каква е тази мания за конкурса на памперс. Само това чета Shocked

Рони не съм съгласна, че сватба се прави само веднъж Joy

То ясно, че без почерпка кръщенето няма да мине, ама направо ме шашнахте 140 души Shocked. A поводи за почерпка за здравето на детето много - раждането, погачата, прощъпуник, първи рожден ден. Сега и ако за кръщенето тръгна да правя празненство, мен вече ще ме е срам да ги каня приятелите. Не съм чак толкова религиозна, ама никъде в библията не пише, че човек като се кръсти трябва да има пиршество. Даже напротив, за това съм си решила този ритуал да си остане само за нас, в някоя църква с некомерсиализиран поп. И най-вероятно ще купя нещо за някои дом за сираци от името на Марти Wink. НО разбира се всеки си има вярвания и възгледи. Аз принципно не си падам по пищни тържества, а и с повечето роднини не съм чак толкова близка и затова може би Rolling Eyes

Да ви се оплача, Марти кога проходи, кога стана самостоятелен ooooh!. Днес се прибира баба му и решава да изведе кучето, а той нашия си излезе през входната врата и се запъти към асансьора. Не се и обърна да види дали идвам, ей така си тръгна с тях. Да не говорим, че като сме навън си харесва някоя кака, най-често и тръгва след нея #Crazy.

Другия най-нов номер е да излиза от легена, където го къпя, който е около 30 см висок. Засега мисията е изпълнена наполовина. Ще ме подлуди това дете.

Лека вечер на всички.

# 78
Рони не съм съгласна, че сватба се прави само веднъж Joy
хи-хи  hahaha hahaha hahaha и аз така си помислих след като го написах,но поне се надявам аз да съм я направила единствена Flutter,в което не се съмнявам  Heart Eyes
 Hug

# 79
И аз да се изкажа  bowuu

Кръщене мислим да правим или заедно с рождения ден или есента , ще каним около 20-30  души. Просто няма начин ,при нас са едни традиции ,едно чудо..... като разберат родата че не са поканени ще ме анатемосат. На мен иначе би ми се искало кръщенето да е отделно и да сме в тесен кръг. Но пък и 100 човека да са....нищо лошо  въпрос на желание , само да ти е по-пълен портфейла  Money

Веси много сладко звучиш като, разказваш за Марти  Hug

Хриси също става и се опитва да прекрачи легена . Най-новото му изпълнение е да се покатери на дивана с малко помощ и настава голяма радост. А миналата сутрин  уж го държа на спалнята и извднъж се отскубна с такава скорост,че не разбрах как падна то аз бях и сънена де..

За обувчиците още не съм мислила,но зная че не трябва да са с много твърда цяла подметка а на КиК не ми харесват много.

Спокойна нощ  Heart Eyes

# 80
Айде запис и от мен, че отдавна не съм писала, но пък ви чета редовно посред нощите.
През деня нямам време до WC да отида , а за писане и дума да не става.
Честито на празнуващите  bouquet.
Момичета помагайте че положението не е розово.
Вчера бяхме на консултация и малко се стреснах от мерките на малкия -7.600 и 70 . Той по принцип си е дребен и никога не е качвал много , но този месец не е мръднал изобщо , нито на ръст ,нито на килограми Cry .А е като навит на пружина , много е активен (дори свръх) и не е слаб , просто си е дребен.Много добро и усмихнато детенце е и всичко друго си е ок .  Зъби още няма , макар че последните 2 дни беше доста кисел и t  38-39имаше , но не разбрах настинка ли беше , зъби ли  newsm78 . Той си е злояд по начало и прдишните 2 дни почти не е ял , но вчера и днес каква борба пада просто не е истина  .
Яденето му протича горе-долу така:  1.правят се 2-3 ястия,  защото не се знае кое ще му хареса -иначе няма ядене, 2. обикаля се из цялата къща, сменят се пози  и играчки , а ако има някой в къщи  цирка става пълен .Капака беше тая вечер като го храних във ваната  #2gunfire .Не си мислете че го глезя или нещо от сорта , просто иначе прескача яденето , а той и без друго яде някакви миниатюрни количества .Сори за излиянието ама... знаете как е .
За кръщенето - най-вероятно с рождения ден , но още не сме го решили .
Веси - просто ти завиждам че си ходи сам Марти Wink,аз скоро космодиск ще трябва да си купувам Laughing с моя момък.
На всички лека вечер .

# 81
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи. .... и две зъбчета... Mr. Green

# 82
аз честно казано се притеснявам повече от =голямата= ящност  ,на която повечето хора се радват и която съответно води до радостното ошишкване на детето,моят син беше изключително злояд,сега като му гледам дневника-на годинка е бил 9 кг.,но СЛЕД МЕСЕЦ ПРАВИ 5 ГОДИНКИ И ДОСЕГА НЕ Е ПИЛ АНТИБИОТИК,мое лично мнение е,че след като детенцето е здраво и жизнено най-добре си знае от колко храна си има нужда, важно е каляването и по-безвредните храни/то сега знаем ли какво консумираме/ Peace 

# 83
Здравейте момичета.
Радвам се отново да Ви чуя . Съжалявам,че така дълго не бяхме на линия.
Но за жалост последните месеци във всеки 1 свободен момент мечтаех просто да полегна.Започнах да работя надомно / www.pospalanchovci.dir.bg / и понякога доста трудно смогвам с всичките си задължения. Всичките модели аз си ги избирам и аз си ги шия.
Ние зъбки още нямаме,но затова пак ни мъчат като луди.Уж се мъчи ме да прохождаме,но там сме още начинаещи.

# 84
  • София/Севлиево
Добро утро!

И Станислав си има 2 нови  номера, с които не мога дъх да си поема-ходи с проходилката и или бърка в пръстта на саксията и скубе палмата, която е вътре, или пък отива в ъгъла, където има една голяма ваза с изкуствени слънчогледи и почва да дърпа тях...А ако го изкарам от проходилката се почва един неистов рев.Вече искам да сме си на София, че там поне нямаме цветя.Обаче пък има кабели, на които им е голям фен.

rumiana, аз си мисля , че малкия ти не е качил нищо не защото не яде, а защото, както ти самата казваш, е доста активен.
И Станислав е доста активен и качва по мъничко, но пък той с охота яде всичко, което му предложа.Най-много да останат само 2-3 лъжички пюре от 190 гр., които аз изяждам WinkСамо дето пие много малко мляко-дали му се събират и по 400 мл на ден незнам.То вярно, че яде и млечни каши и сирене и масло, но на идея си нямам дали му е достатъчно... newsm78

enevitable , добре дошла в нашата темичка   bouquet

Честито на всички, които днес имат празник   bouquet

Честити , бели и здрави 2 зъбчета на малкото Веси.То май едното си беше от преди.

Хайде хубав ден на всички.

# 85
# 86
  • Пловдив/София
Здравейте момичета  Hug.

Ей,голям съм шемет,уж,четох,четох за тия овесени ядки и днес с всичкия си акъл ги посварих само малко и ги дадох на Йоана. Без да ги накисвам от вечерта ooooh! , дали ще има някакъв проблем  newsm78 .

mimchence,аз дадох на Йоана бисквитка Плазмон,ама четох,че има само царевица и овес,ти какви бисквитки си дала на Йойо ?

И друга щуротия свърших,ама то като тръгне назад и няма връщане,ей  Whistling. Уж попълвах някакви декларации за НОИ и къде съм гледала,незнам ама за баща-осиновител съм подала в счетоводството  Rolling Eyes.
И ми звъни одеве кака-счетоводителка и ме направи на пух и прах  Embarassed , ама виновна съм,признавам  Naughty.

Леле Веси, Марти  голям образ,целувки  Hug.

А малкото Веси,наистина е голяма сладурка,с тез очи  Heart Eyes

# 87
Привет  Hug

Румяна, не мисля, че имаш повод за притеснение. Марти е с 1 ден по-голяма, но и нейните мерки са 8 кг и 71 см. И тя последния месец не беше мръднала нито на кг, нито на см, но доки каза, че е нормално да има застой и да не се притеснявам. Още повече, че и тя е страшно активна и не се спира по цял ден. В началото не беше злояда, но от както миналата седмица се разболя, нещо й отиде апетита  Confused И сега, въпреки че вече е добре, пак не яде колкото преди и голямо лигавене пада (и късане на нерви от моя страна  Rolling Eyes).

Мимче, благодаря за отговора за глутена   bouquet Честно казано, признавам си, че се надявах да е друг  Joy Ама щом така е по-добре, ще търся по отделно. Мерси и на Вери за информацията Hug До работата на мъж ми сега направиха Пикадили, ще го инструктирам  Peace

Хайде, лек ден на всички  Hug

# 88
  • София
...четох,четох за тия овесени ядки и днес с всичкия си акъл ги посварих само малко и ги дадох на Йоана. Без да ги накисвам от вечерта ooooh! , дали ще има някакъв проблем  newsm78 .

Коон, аз само ги заливам с вряла вода и след 5-6 минути им добавям или сиренце или някакъв плод/плодово пюре и така ги яде  Peace

# 89
Привет!
Аз като давам овесени ядки изобщо не ги накисвам предварително,5 мин. варене са напълно достатъчни.
rumiana не се притеснявай и нашия Борис не е пораснал много последните месеци - 67см и 7,500 беше на последната консултация,в понеделник сме на следващата,но не вярвам да са над 8 кг.Не мога да кажа,че е злояд,но и не е много 'ящен',обаче не настоявам много много.
Любопитна съм как си успяла досега enevitable да си опазиш детето от гадните антибиотици,за което ти се възхищавам.Ще е полезно предполагам и за другите да научат повече.

Общи условия

Активация на акаунт