Фотография # 35

• 27 297
  • 475
  •   1
Отговори
# 90
къде платени акаунти... Wink

дай повече инфо плиз Mr. Green

# 91
Здравейте!
От доста време ви чета, но все не събирам смелост да пиша. Обожавам да снимам, но определено се нуждая от много критика, от която да се уча, за да стават снимките ми по-добри. Simple Smile До скоро си снимах с една прекрасна сапуниерка - коника минолта z10. Ето тук са ми нещицата с това апаратче. От известно време преминах на никон д40х /знам, че е без мотор и не е добра идея, но не съм пораснала достатъчно за по-хубав фотоапарат Simple Smile/ Все още не съм имала много време да го разуча, тъй като на бял свят се появи едно мъничко човече, което превзе живота ми. Тук са ми снимките с този апарат и много ще се радвам на мнения и съвети. Ще се опитвам и аз да коментирам, макар че не разбирам и не съм сигурна колко точно градивни могат да бъдат мненията ми.
Един вид - Добре заварили! Simple Smile

# 92
Cappucino, снимкитети много хубави и мноко интересни

удоволствие беше да ги разгледам!

# 93
Cappucino и на мен ми харесват снимките ти.  Имаш интересни идеи  Peace

# 94
добро ви утро!

Wellcome и от мен на danisav, momo и Cappucino.

Cappucino, имаш много интересни неща. Не успях да разгледам всичко, но ще кажа, че в профила на teardrops си харесах повече неща. Ей това например е много хубаво, готово е за ФотоФорум. А защо всъщност в два профила си ги разделила?
Използвам да споделя, че много се обърквам от различните никове тук, във ФФ и Фликър....

momo и от твоите си харесах няколко, ето тази например, писах ти там за композицията. Но пред вид шапката, очите са прекрасно кристални и фокусирани, нещо което както всички тук са забелязали, е бая зорно   Grinning.

danisav, ето тук има подробно обяснение как се поства картинка, и също колко трябва да е голяма. Както Фрий ти е писала, във Фликър е  удобно, и има готови намалени формати.

# 95
Добро утро и благодаря за хубавите думи!

Lois, teardrops профилът просто съм го изтрила поради лични, отминали причини. Simple Smile И се наложи да си направя нов. Иначе там имах повече възможности и време да снимам, докато сега от бебета няма как.

И трябва да спра да ти гледам снимките рано сутрин на гладен корем. Simple Smile

По повод коментарите за снимката на momo и фокусирането на очите ми е интересно когато няма достатъчно осветление как успявате да накарате очите на децата си да "заблестят"? Аз доста назад четох, но си признавам, че не всичко успях да прегледам, така че ако вече е обсъждано прощавайте.

# 96
Cappucino
и аз си харесах много неща от стария профил
Защо не го снимаш повече това хубаво дете?

За очите - или добро осветление, или фотошоп

Ето една размазана от мен

https://cdn.bg-mamma.com/bUwK/b50bc9fe.jpg

# 97
Wow, Рали, супер е кадърът. Цветово е страхотен също. Ще си го крадна във фейвъритс.  Simple Smile

А от мен една разлигавена:  Mr. Green

Капучино, много ми харесаха снимките ти и на мен.

# 98

Ох, забравих те.  ooooh! Ами има разни конкурси по групите, някъде предлагат за първо място платен акаунт. Но сега не съм в час в коя група има такива награди. Слави едно време ги знаеше.

# 99
Ето тук има конкурс с наградка про-акаунт. Случайно попаднах на този, цъкайки розови бебешки снимки  Crazy Има и други, ама не ги следя:
http://www.flickr.com/groups/prettypinktuesday/discuss/72157614713026462/

Гаргамелчо, пускай гласуването за конкурса; пак се забави работата.

# 100
# 101
MadGirl, прочете ли за златното сечение?
Тук в чудесна силна точка са колите  Mr. Green

# 102
МадГърл, сигурно си прочела, но конкретно за снимката да кажа - детето е центрирано, а хоризонтът минава точно през главичката му. Избягвайте хоризонтални (и вертикални) линии, минаващи през главите, шиите на хората. Принципно се изисква и повече пространство пред погледа - тук - вляво.

Можеше и да се застане в друга позиция - повече зад детето и от другата му страна, за да се хване повече от морето, хоризонта и т.н., и да се избегнат колите.  Simple Smile
Иначе настроението е много приятно.  Simple Smile

# 103
# 104
  • София
raly , Free Soul : Благодаря ви ! Прочетох .
Снимката е правена лятото ( още не бях чувала за златно сечение)
Стори ми се  интересна и  за това реших да ви я покажа. Но определено не ми беше направило впечатление за хоризонта .

Общи условия

Активация на акаунт