Фотография # 35

• 27 266
  • 475
  •   1
Отговори
# 105
# 106
много ви благодаря за коментарите във фликр. то не било чак толкова страшно сред вас... Simple Smile

аз мога ли да гласувам в конкурса като не съм участвала?

# 107
Lois, добре че го спомена - на устата ми е от седмици, но си мислех, че като нова само аз съм така! Оплела съм се като пате в кълчища с различните никове, а и (нека никой не се засяга) не всички имат толкова изявени стилове, та от пръв да позная чия е снимката Simple Smile

Ред: Казах ли, колко е як стрийта с къдромацката! А обувките, ох! Обувките!!!
(защо стрийт се снима толкова трудно? има ли някакви типс за този стил)

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 15:31 от Agent Provocateur

# 108
добре, прави сте за различните никове, но наистина не виждам какво може да се направи, сложила съм си фликр акаунта в подписа, друго не се сещам newsm78

Cappucino, пейзажите ти са фантастични!

Рали, много ми харесва цветово, но имам чувството че наклона не и е както трябва newsm78

Free Soul, много весела:)

# 109
  • Анкх-Морпорк
И аз почнах да се уплитам, може ли във фликр да сложите ник, който прилича на този в бг-мама?
Там ника може да се променя ида е различен от имейла, с който се логва човек.
Добре дошли на новите попълнения Simple Smile
Capuccino,  и аз харесах неща от профила teardrops.
momo, симпатични портрети Simple Smile
Лени, миещото мече случайно ли е, или си обитава двора и околностите? Такива ли са любопитни? А бели правят ли?
Слави, какво за мъже? Я да не изпусна? Flutter
Един заснет мъж от мен, не е нова снимка, ама да има и нещо снимано, че тия дни времето кофти и пилците не излизах хубави на снимките, а на мен ми мръзне носа... (Калина да не гледа)
http://btr.cc/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?pid= … 62&fullsize=1
Lois, стрийта с мацката е много симпатичен. И аз мислех, че сградите са пипани, малко странно нещо има в тях, неестествено светли са.
шоши, много интересна снимка, въздействаща.
Дамаянти, много ми харесва бебето, и цветно, и чернобяло.
Geia, орхидеите са много хубави, но не се открояват много добре на този фон. Гледам там бленда 6,3, ако беше по-отворена, щеше да замаже по-хубаво фона. Това в Ботаническата градина ли е, или частна оранжерия? Невероятни красоти са!
Майра, минзухарите кефят. Таман и теб щях да те питам къде са, и прочетох, че си в Германия.
Лекси, и аз се присъединявам към коментара - ако беше с по-отворена бленда и по-висока скорост, щеше да стане по-добре. На скорост 1/60 лесно се размазва от трепване с ръка, а и за толкова много време модела като нищо може да е избягал от кадър.
Madgirl, сините небеса и снега са много приятни. Снимката с глухарчето е хубава, но детето е в центъра, ако имаше повече въздух пред очите, щеше да дава усещане за полета на пухчетата. В снимката с морето мен лично ме дразни "изтичането" на хоризонта и това, че се виждат коли. Ако се завъртиш така, че да не влизат в кадър, щеше да има друго внушение - малко детенце и голямо море.
{Toни}, и аз си мисля, че Канон 450 с 18-55 ИС и 50/1,8 мм ще е добре за начало.
Find_Nemo, много хубави снимки, но тук обсъждаме предимно наши си произведения, а толкова големи изображения не е добре да се слагат във форума, че ще дойдат модераторите с метлата...

# 110
Find_Nemo, много хубави снимки, но тук обсъждаме предимно наши си произведения, а толкова големи изображения не е добре да се слагат във форума, че ще дойдат модераторите с метлата...

Извинете !! Нов съм !! Embarassed

# 111
Един заснет мъж от мен, не е нова снимка, ама да има и нещо снимано, че тия дни времето кофти и пилците не излизах хубави на снимките, а на мен ми мръзне носа... (Калина да не гледа)
http://btr.cc/e107_plugins/coppermine_menu/displayimage.php?pid= … 62&fullsize=1

Този мъж и аз искам да го снимам Wink

# 112
добре, прави сте за различните никове, но наистина не виждам какво може да се направи, сложила съм си фликр акаунта в подписа, друго не се сещам newsm78

.......Free Soul, много весела:)

Мерси, първо, за коментара.  Wink

Понеже и аз си смених името във фликър-а, бях си писала този ник тук като истинско име. Но не се виждаше, освен ако не ми се разгледа профила.

Та сега направих така: от YOU - > Your Profile - горе вдясно на страницата има Еdit your Profile/Your Buddy Icon/Your Screen Name.

Та на последното - screen name - цъкнах и след появилото ми се име, което ползвам във фликър, сложих наклонена черта и след това познатият тук ник. И сега би трябвало да ме виждате в контактите си така: Svetlana*Bekyarova/Free*Soul.

Това е, който иска да го направи.  Wink

# 113
  • в сърцето на един мъж...
Firebird, благодаря за коментарите. Снимките са правени в магазин за цветя. Живея над него, продавачката ми е приятелка. Деня обаче беше ужасен и нямаше никаква светлина, а магазина е леко тъмен. Ще снимам пак при по-хубаво осветление и ще ги пробвам по друг начин наредени. Не ми беше удобно да ги местя, въпреки че ми разрешиха Embarassed

# 114
  • Анкх-Морпорк
Firebird, благодаря за коментарите. Снимките са правени в магазин за цветя. Живея над него, продавачката ми е приятелка. Деня обаче беше ужасен и нямаше никаква светлина, а магазина е леко тъмен. Ще снимам пак при по-хубаво осветление и ще ги пробвам по друг начин наредени. Не ми беше удобно да ги местя, въпреки че ми разрешиха Embarassed
А, изчакай да се оправи времето и ще има светлина... и гледай да не са близо до други неща. Колкото по-далече е фона, толкова по-сполучливо се размазва.
Този мъж и аз искам да го снимам Wink
Снимай, снимай, аз разрешавам Simple Smile Него няма да го питаме  Mr. Green

# 115
Нещо от мен, което ми донесе днес учудващо много гласове във ФМ  Crazy

http://photomoment.bg/photo/19283

# 116
Шоши, прекрасна е!

Фрий, тнкс, че обясни Simple Smile аз си мислех, че момичетата знаят този трик, но по някакви лични причини си държат на различните  newsm78

# 117
http://www.flickr.com/people/radinabambina/ аз съм се регистрирала с името си, но и ника съм си сложила, не помня как и що. Вие как ме виждате newsm78

# 118
Е, шоши, ама ти пък ме изненадваш. Как учудващо много гласове, като тези детски портрети до прозорец  са класика в жанра и на ФФ, и на ФМ.  Laughing Ако му беше мацнала и една текстурка, ехееее. И колкото по-жално гледа чавето, толкова по-добре.
ама снимката ти си е хубава де, какво.

ау, гледам пак имаме мъжко присъствие, таман се зарадвах, пък то снимки от фишки. ама моля ви се господин Файнд нимо, не ни залъгвайте, така не минава номера!

За никовете, мислех си че на първа списъкът може да се обнови, но като се замисля, на Фрий предложението е по-добро. Мацки, не се сърдете, ама тези дето пишем по-отдавна, си се знаем и с различните никове, но като не се познаваме с новите от вас на мен лично ми е каша в главата. Пък и сме забелязали една закономерност, че винаги новите попълнения идват на групи, та още повече се сбъгясват нещата Rolling Eyes

Дуци като Дуци те виждаме  Laughing

# 119
оправих го Peace
ето малко снимки от вчера..

Принцесата е в плезещ период така че само дребното ще гледате Joy

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 21:15 от Гаргамелчо

Общи условия

Активация на акаунт