Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 360
  • 367
  •   1
Отговори
# 225
Луиза, сандвича ти е зашеметяващ Crazy
Ами аз не съм правила по рецепта този патладжан, трябваше да направя много бърз обяд и го направих с подръчни материали.Беше приятно на вкус ако ти допадат продуктите опитай, можеш да замениш всичко по твой вкус, няма да се сърдя и да искам авторски права hahaha
Нордина, апетитни палачинки!
Адикт, да ти е живо и здраво детенце Hug
Пълнен патладжан

# 226
Ей, сръчни ръчички бе  Peace Няма да успея да спомена всички ви.

Lois, страшно тирамису  Heart Eyes

Labrex, много хубава питка  Peace

Мариета, рулото е много красиво  Peace

Линдита, спаначеното руло на Ася е излязло супер  Peace

Карчита, плодовата ти тортичка е ммм  Heart Eyes

Еси, отново страхотен патладжан  Heart Eyes

addicted™, честити 6 месеца на малкото ти момченце   bouquet

Кафенце, хубави последни дни от бременността и желая ти леко раждане   bouquet

Танита, това китайско ядене, изглежда много вкусно  Heart Eyes

От мен - Баница със спанак и ориз:

Експериментирах малко с нея, но се получи доста добре. Даже мъжа ми каза, че си било цяло ядене, не баница  Joy

Рошлата на Labrex:

Не съм правила блатове, а използвах един готов блат и сложих малко козунак, и стана тя каквато стана  Laughing

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:05 от Vivian*

# 227
  • сред люляците
Vivian*, много вкусна  изглежда баничката!

Кеми, ти си царицата на патладжаните  Hug

Lois , какъв сандвич само...

nordina, много изкушаващи палачинки Heart Eyes

Пепи, днес и аз имам закуска Mr. Green

Танита, изглежда изумително...  bouquet

addicted™, хубаво е по-често да си намираме поводи за празници. Да сте живи и здрави!

Нашата закуска беше реване по рецептата на Венс. Мноого изкушаващо Mr. Green

# 228
Хайде за добро утро на госпожа Стоева нашата вечеря Телешко с пикантен сладък сос -Mongolian beef.

че ние не сме от семейство Стоеви да преглъщаме ли само  Simple Smile Много добри снимки със всеки изминал ден Таня !

Ние пък сме на риба както е прието петъчно

Морско дъно

# 229
Закуската е готовааа  Heart Eyes:

За днес мисля да готвя винен кебап.

Маме, голяма чест да ме приветстваш в темата Simple Smile, благодаря.

Диди, мъжът ми не харесва диетата, но се налага да я търпи. С моята помощ за една седмица вече има видими резултати Wink.

Приятен ден на всички!

# 230
  • варненка от София
Eeee, ама тук са се събрали само оправни и вредни булки, успяват и закуска да спретнат, моята закуска обикновено става обяд. Браво момичета, аз се явявам с ризото със спанак и гъби. Гледам спанакът е на почит тези дни  Mr. Green

# 231
Eси, мила и аз искам да готвя патладжан, но като правих ветрилото, нещо уж го киснах, но ми горчеше. Как да го обработя така, че да няма хич, ама хич Naughty горчилка, или няма начин Crossing Arms
Иначе този, който ТИ си Сготвила, изглежда прекрасно.

Лоис, твоя сандвич ми харесва страшно, както и тия тиквички с орехи на Диди Hug Hug Hug
Марабу, ти си ми също в списъка с любимки Hug

Асе, аз тамън вчера питах за теб и казах, че ми липсват твоите интересни манджиджки Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Пепчо, браво на детенцето, не знам как е на вкус, но изглежда вкусно и красиво, браво Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз снощи, набързо, че бяхме без децата наоколо, поглезих Бобето с Ланкашърски хотпот, от последния брой на Гуд Фуд, но колко е ланкашърски и колко е пот не е ясно, защото се готви с агнешко, а в камерата имаше само свинско и нямах уорчестър, а само тъмен соев сос, пък и "пот" такъв нямам като на тяхната снимка, нооооооо - по оная рецепта е hahaha hahaha hahaha

А за закуска, пак от същия брой, по поръчка от Бобето естествено, сандвич с карамелизиран лук, круша, Бри и рукола - той си го намери (рецептата за сандвича де), купи всички продукти ииииии ето я днешната закуска:

Аха да го изгоря, ама вече усетих какво трябва да направя, за да не загори хляба, а да се разбълбукат мехурчетата на бри-то - че за утре сутрин имам поръчка за 4 такива сандвича (днес един не му стигна hahaha hahaha hahaha)
Абе това всъщност не е точно моята храна, но покрай него започвам да свиквам с такива изкилифенчени работи, че той само си ги поръчва такива и да му сготвя и на кръчма като идем ....... и явно взех да прихващам и лека полека почвам да свиквам  Joy Joy Joy Не е лошо, всъщност но ако не беше той, надали щях да си направя, а  в същото време и на мен ми харесва, абе..... Laughing Laughing Laughing луда работа Joy

# 232
Руколи, телешки меса, паладжани, карамелизирани(не мога да го напиша, не мога да го кажа, камо ли да го наготвя) това-онова, морски дарове, спанаци, закуски, руколи, сирена, ядки и какви ле не вкусотии се търкалят из темата....ей....за вас боб със содена питка няма ли? Много изтънчени блюда, поздравления! Хвала на жени като вас!

Аз да питам...търсих....но не намирам добро обяснение, а гледам Еси го използва - какво е то песто? И има ли почва то у нас?

И престанете с тези чудни снимки! Пролетта дойде, нищо,че у наше село е лоша зима, а копчето на панталона не го закопчавам от вас! ...моля, заменям зима за пролет!

# 233
# 234
Песто
Ето бе маме, Hug

Аз лично, пролетно време, като си купя една връзка босилек от пазара, накъсвам листенцата в пасатора, зехтин и сол и чесънеч, сджурквам го и си го сипвам върху доматки със сиренце. Пък и върху месце и т.н - каквото ти душа иска. Аз лично обожавам босилек и винаги си нося едно пакетче сушен босилек в дамската чанта и току си я извяда в заведение и ръся, къде по салати къде по пици, че все ми е малко hahaha hahaha hahaha

# 235
аз се явявам с ризото със спанак и гъби. ]

Марулка, много вкусно изглежда. eat Рецепта може ли? Ще ми се да хапнем днес нещо такова... Simple Smile

# 236
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро,

смятам тихомълком да се вмъкна в темата, все едно не съм изчезвала,
но вие толкова мило ме поздравихте, че само мога да се радвам,
че ме е нямало и съм се завърнала  Hug

Маме, пестото е пасирани кедрови ядки със зехтин, зеления (босилек, рукола, магданоз или сушени домати) и пармиджано.
слага се на спагети или на печена филийка за предястие...

колкото до екзотиката: ами прибрах се, сега търся вдъхновение  Mr. Green

# 237
Ама наистина сте много бързи.  Hug

От мен някои неща от последните дни:

Аз си пуснах вече бонбоните, но да ви ги покажа и "опаковани"

Медно-шоколадови мъфини (не помня на кого е тази рецепта за медно-шоколадов кекс. моля, който си я познае, да се обади, да му благодаря лично  Hug)

Зеленчуци по китайски

Кашкавалени гризини (пак незнам на кой. с пармезан е рецептата, но аз ги направих с обикновен кашкавал)

Май ще трябва да си записвам, че рецептите са не само от бг.мама, но и авторите. От сега нататък ще си пиша и авторките.  Peace

# 238
  • варненка от София
аз се явявам с ризото със спанак и гъби. ]

Марулка, много вкусно изглежда. eat Рецепта може ли? Ще ми се да хапнем днес нещо такова... Simple Smile

Радвам се, че ти хареса на вид, дано и на вкус ви допадне, ето рецептата тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg10592993#msg10592993

Деси Дж, тези гризини ме побъркаха, уникално изглеждат  Crazy

# 239
Дами пак ми се завъртя главата от вашите гозби,страшни сте!И честита първа пролет!Бъдете много усмихнати!Десси бонбонките са страхотни,браво бе, че и опаковани!

Общи условия

Активация на акаунт