Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 305
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
Аз снощи готвих пилешка супа и Авокадо салцата на Петя

# 211

Линдита, спаначеното руло на Ася изглежда доста апетитно  Peace  направо си ме изкушава  Blush
Пепчо, рулото е страхотно, даже мъжът ми го яде, макар да не обича спанак.

Точно затова ще се надявам да го хареса и сина,  че спанак яде само на бутерки. Благодаря, Ася Hug сега ще ги погледна. Липсваше ми в темата с твоите екзотични ястия (и първите стъпки в готвенето  на мъж ти  Wink)

Таня,  обичам да поглеждам темата сутрин рано преди да хукна за работа и да цял ден да ми се въжделеят твоите снимки и ........ филета. Тези вечерните са нож в гърба - нали знаеш, че ние сега ще си лягаме да спим Crossing Arms

# 212

Таня,  обичам да поглеждам темата сутрин рано преди да хукна за работа и да цял ден да ми се въжделеят твоите снимки и ........ филета. Тези вечерните са нож в гърба - нали знаеш, че ние сега ще си лягаме да спим Crossing Arms

Е Пепи, то само в супата има месо, може да спиш спокойно Simple Smile. За добро ти утро, може да се постарая довечера с нещо по-месно Laughing

# 213
абе то не е само месото  Naughty Naughty

снимките ти са   Rolling Eyes Rolling Eyes едни сочни, та ми се ще да посегна  Blush

и не ми минавай със супа за вечеря  Naughty

# 214
labrex , знам си , че няма да го забравиш моя приятел , но друго си е да попитам - око да види !  Mr. Green

kar4ita , много ти е свежа тортичката , а вярвам и вкусна !  Peace

zarko , утре ще я напиша рецептата ! Бяха вкусни наистина !  Grinning

Мариетка , браво на мъжа ти , щом яде дюкански кюфтета !  Peace Аз досега само дами срещам тук , които са почитателки на режима !

Диде , щом си изчистила , вече може да стегнеш куфарите и да идваш !  Hug Няма само по скайп да контактуваме , време е да обменим опит на живо !  Wink

Ася , вчера си мислех за теб и щях да те издирвам ! Липсваше твоето екзотично присъствие !
  Hug

# 215
  • Torino,IT
Наистина рулото се оказа много сполучливо, и на вкус и на красота, особено като го разрязохме  Peace
Съжалявам че не мога да ви покажа снимки, но го носех на гости и се изяде за отицателно време, определено пак ще го правя. Много благодарности на Ася за рецептата, открих я съвсем случайно днес кокато се ровех в търсачката за рецепти за спанак, веднага ме грабна  Hug

# 216
Здравейте момичета! Hug
Да се отчета и аз Wink

От обяд отново патладжан, ми обичам го много  Embarassed Дано не си го познае някой пак, че ще се гръмна вече, че нищо не мога да измисля аз   ooooh! hahaha

Вечеря:
Салата със сьомга на пара

Картофено пюре със зелен боб и копър

Черен дроб по виенски/ не знам кое му е виенското, но така си е рецептата :032: /

Танита, снимките са прекрасни Peace
Асяwavey

# 217
  • София
Яяяя, да  взема  да  надникна  да  ви  видя какви  сте  ги   творили  днес  Hug !

Ух , че  красиво  тук  Heart Eyes !

Аз   да  се  оплача  Crossing Arms  , днес  готвих  все  хубави  работи , че  дойдоха  много  гости  Crazy  .  И  тъкмо  съм  се  приготвила  за  снимки  hahaha  ...  преди  да  сервирам  и  се  точа  да  направя  снимки - произведения  и  аз  веднъж ( толкоз  хубаво  си  бях  подредила  порцийките  и  предястията  Mr. Green )  и  тихо   изкомандвах  мъжо  да  даде  апарата ( той  вече  и  не  пита  защо  Joy )  и  ужас... апарата  изчезнал  безследно  ooooh!  и    никъде  го  няма  Crossing Arms !!

Умрях  от  яд  Crossing Arms ! Мечо  го  отнесе ,щото  се  хилеше  на  моето   hahaha  нещастие !

Чак  преди  малко  установихме  къде  е  глупавия    апарат - опаковала съм  си  го  прилежно  в  чантата  с  багажа  за  болницата  (нали  тренирахме  оня ден  hahaha ) .

Та  така  само  мога да  изброя  по   важните  неща  без  снимков материал . Зелена  салата ,  салата  с  царевица  и рулца  от  раци , Пилешки  руладини  с  пълнеж  филе,кашкавал  и  кисела  краставичка  в  мноого  вкусен  сметанов  сос (от  самия  сос  ,който  пуснаха  руладинките + сметана )  и  пържени  картофи  и  плата  със  сирена  и  мъжо  прави  скара  за  обяда  и  т.н.

От  всичко  това  аз  съм  яла  само  малко  от  руладинките  и  едно  кило  банани   hahaha . Не  съм   добре  и  аз  вече ,но  докато  сготвя ... и  ми  се  отяжда  някак ... от  миризмите  newsm78 .

esy   ,аз  нали  знаеш  ,че  съм  ти  фенка  на  произведенията  и  отдавна  искам да  те  питам  да   ми  споделиш  една  рецепта   Praynig . Моля ,  за  рецептата  на  произведението  от  аватара  ти  Hug   Hug    Hug  !!!  Дано  моето  да  е  поне  наполовина  такова  прекрасно  и  сладко   Heart Eyes  като твоето  !

Утре  чакам  още  гости ( носят  ми  подаръци  нещо  тия  дни   smile3534   newsm68  ) .  Свекъра   днес  ни  подари  много  хубав  подарък   - цифрова  камера  Панасоник  Mr. Green . Много сладка  Heart Eyes !

Сега  лека  нощ  и  целувки  от  мен  и  благодаря  ,че  ви  има   Hug !

# 218
esy   ,аз  нали  знаеш  ,че  съм  ти  фенка  на  произведенията  и  отдавна  искам да  те  питам  да   ми  споделиш  една  рецепта   Praynig . Моля ,  за  рецептата  на  произведението  от  аватара  ти  Hug   Hug    Hug  !!!  Дано  моето  да  е  поне  наполовина  такова  прекрасно  и  сладко   Heart Eyes  като твоето  !

Пожелава ти много леко да мине, пък нали знаеш, за всяка майка по-прекрасно от нейното детенце няма.Та твоето ще е още по-прекрасно и от моето за теб Hug
Успех! thumbsup

# 219
  • София
точно по това време преди 6 месеца влязох в предродилна, за да се подготвим с моето момченце за Срещата  Heart Eyes
Кафенце  Hug
по този повод /май си търся поводи  Joy / направих Шоколадовата чийз-торта на Селма   bouquet много е вкусна наистина. Два дена разглеждах тортите ви и се спрях на тази, ама и на другите ще им дойде редът  Wink ЖЗ!

не сме я разрязали още разбира се, но от изрезките /тъй като нямам форма сърце/ и кремче си направихме купички и ги ометохме за нула време  Crazy

# 220
Хайде за добро утро на госпожа Стоева нашата вечеря Телешко с пикантен сладък сос -Mongolian beef. Въобще не ми звучи добре преведено това на български. Името на английски е подвеждащо, няма нищо общо с монголската кухня, това си е китайско ястие, дори не знам дали и в Китай го правят Simple Smile, но пък го има в менюто на всички китайски ресторанти в Америка.

Kafenceto вярно не останало много, леко раждане! На мен пък друго ми се случва често, тъкмо сготвя и сложа да снимам, взимам апарата и почва да ми мига, че батерията е паднала. Народа обаче е гладен и не чака да ми се зареди батерията Simple Smile

addicted™ и аз така започнах да правя торти. За всеки месец от първата година на децата правех торти Simple SmileВсеки месец си имахме мини рожден ден. Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 07:22 от Tannita

# 221

Може ли рецептата, изглежда много вкусно.   chef
Може Simple Smile
Запържваш дребно нарязан лук,морков и слагаш кайма,после домати и подправки и задушаваш докато се изпари водата.В тавата сложих грах и царевица от консерва и отгоре каймяната смес и после покриваш с картофено пюре разбъркано с настърган на дребно кашкавал.Печеш в предварително загрята на 200 градуса фурна 40 мин.
Да ви е сладко!!!

# 222
Хайде за добро утро на госпожа Стоева нашата вечеря Телешко с пикантен сладък сос -Mongolian beef.

ето това вече звучи добре. За изгледа пък    bouquet

Линдита, то и по снимката на цялото руло си личи, че ща да е вкусно     bouquetзарибихте ме  ooooh!

Нашата закуска беше вита баница

Хубав ден на всички   bouquet

# 223
Хайде и аз да се отчета със закуска,докато не е свършила темата.Много вкусни ястия и сладкиши видях   smile3501

У нас за закуска палачинки с оризово брашно

# 224
аааауууууу, много красоти бре, верно ще трябва да се местим в другия форум, лелеелеле!
Еси, не смея вече да питам, ама все пак, патладжана? Не този, онзи  Laughing. В Къщата с часовника правят подобно нещо, мноооооого вкусно (беше), и все се каня да направя, ама в къщи само аз успявам да изям толкова патладжанена манджа. Според мен основната тънкост в това ястие са подправките - както могат да го направят супер изтънчено, така могат и да го съсипят. Та, кажи при тебе какви са?

от мен от снощи - бърза вечеря - сандвич със студено телешко и рукола

Общи условия

Активация на акаунт