Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 329
  • 367
  •   1
Отговори
# 135
Eeee хубава работа Пепчо Naughty Тамън прочетох на Мамето поста и пляснах с ръце и вече багажа взеха да стягам - ти нъц, не моело то така, на палатка щяла да ни тури hahaha hahaha hahaha ооооооо теб ще ти се доще като ти замирише от нашто барбекю дет ще си го опнем до палатката, ама ще видим дъл ще ти дадем Joy Joy Joy ще трябва не с едно, с три плата подкупи във вид на мезета да дойдеш Wink Не ще минеш с крилца само Wink Между другото и мойте тийнки си падат по крилца и панирани сиренца, ама и панирани пилешки хапки, ама аз мразя да пържа, та само в кръчма ги огрява Laughing Laughing Laughing Блазе им на твойте Laughing
Маме, чакай сега да те сръчкам малко - не са ли ти малко попрепърженки тия лукчета, дето ни ги пробутваш hahaha Виж за питката - просто съм #Crazy ей така. Тук си на светлинни години пред мен Laughing

На илрай кюфтенцата ми допаднаха Peace

Тази вечер ние хапнахме картофки с подправки, много хубави в пликче бяха някакви за американски картофки пишеше, тамън ми бяха на мен и децата

Имахме и по кюфте и кебапче към тях, ама що не ги снимах newsm78 май щот са тривиални де hahaha

И фритата със спанак, на Нанита, ама си спестих доста от мазнината, та мойта стана по-сухичка от оригинала, но никак не е лошо, но аз не съм показател, защото обожавам ориз (и таратор)

И да поясня, че това не е изгоряло, а е спанака, който така се вижда. Аз да се застраховам де Laughing Laughing Laughing

# 136
  • пак на Рив Гош
Dixi, Nano, на патерици - честит рожден ден, само най-хубави неща!   bouquet

Tannita, и аз гледах за рецептата на свинското филе (даже и в блога ти погледнах  Embarassed), толкова апетитно изглежда, направо да си чопнеш от екрана.  Grinning

Много ми харесаха и кюфтенцата на Бъни от снимката на Kafenceto (леки последни метри Simple Smile), тъкмо имам една кайма във фризера...

Маме, Маме, и аз така диета ще почвам... от понеделник  Laughing (че сега моря едни риновируси). От два дена ровя из КМ (на един клик разстояние Wink) и си избирам диета.  Laughing То тъй или иначе след месец на летище София, майка ми пак ще ми каже "малееее, още си надебеляла", ама поне да не е първата реплика  Laughing Но поне извинение ще си имам - "ми те тук подстрекателките... ", а за твоите питки да не говорим  Laughing

От мен едни прозаични тиквички с ориз, че нещо ми се бяха прияли тези дни...

и шопска салата тази вечер, ама не я снимах.

# 137
# 138
Krische,много се радвам,че се харесало моето предложение     Hugпък и вкусно изглежда.Не че съм критерий де,щото у нас пилешките и безмесни вкусотии са на почит.

# 139
ооооооо теб ще ти се доще като ти замирише от нашто барбекю дет ще си го опнем до палатката, ама ще видим дъл ще ти дадем Joy Joy Joy

моето барбекю е на покрива на блока  hahaha hahaha , нямате шанс с палатката. Може пък горе да ви я сложа, хем на въздух ще е  Hug

Юле, много интересно предложение за яйца   bouquet

# 140

Възмутеният гостенин , това , написаното с големи червени букви , го разбирам , като намек за плагиатство към някой пишещ в темата !!! Само , че друго не разбирам - защо нямаш смелостта де го напишеш по друг начин , а не като гост ? И още нещо не разбирам - как успя да докараш това сравнение , след като аз не прочетох никъде рецептата на публикувания преди това патладжан ? Нима е нещо невиждано и уникално да се напълни патладжан със сирене и ядки ? Или пък на света не съществува друго сирене , освен синьото и е просто невъзможно  някой друг да го направи и ти стигна до гениалния извод , че рецептата е копирана ? Или може би хвърля боб и разбра по снимките , какви подправки са използвани в публикувания тук патладжан ? И със 100%-това сигурност установи , че те са мащерка , лук и черен пипер ! О , забравих .. . и сол  - тя е толкова неповторима , че почти няма вероятност да се използва в друго ястие !
Аман от простотия !

iucka , първо ще изровя цялото глобално село , да не би някой впоследствие да си познае морковите , чесъна и солта и тогава ще напиша рецепта за соса !

Слава Богу , имам достатъчно фантазия да си приготвя ястия според вкуса , но пък нямам нерви  да публикувам рецепти , защото винаги ще се намери някой , който е достатъчно дребнав и ограничен , за да има претенции , че пържените яйца са негово изобретение ! Затова показвам неща , които са само от книги ! За пореден път се убеждавам , че няма идеални неща на този свят и колкото и положителен дух да цари в тази тема , винаги ще се намери някой да я осере !

Извинявам се на милите момичета и редовни потребителки , които пишат тук , за тази публикация , но за пръв път си изпущам нервите ! Писна ми от разни потребители , като въпросният Възмутен гостенин ! Пък и на какво толкова се възмущава ? Няма честта и достойнството да застане очи в очи , а го прави анонимно ! Нищожно и жалко !

# 141
Леле, ¨¨*:•. Диди .•:*¨¨, избоде ми очите с това червеното #Shocked. Дано има същият ефект където трябва Laughing.

ЦИТАТ
Само , че друго не разбирам - защо нямаш смелостта де го напишеш по друг начин , а не като гост ?

Мислех си същото, ама гледам - никой не изкоментира и реших, че нещо не съм разбрала, или пък съм пропуснала. esy сигурно се чувства много кофти в момента. Надявам се, че ще се включи още веднъж тази вечер.

# 142
  • София
Кафенце, Кафенцееее, кога успя бе жена newsm78 На мен от сега ми тежи и ме мързи да готвя, пък ти да си на финала и така на бързо...
Леко раждане ти пожелавам!
Благодаря  Heart Eyes !
Кафенце акъла ми се взе със тебе #Crazy.Ти не се кани много за утре, че след толкова ядене бебо да не реши да излиза Hug
Леко раждане ти пожелавам миличка Hug
Пак  благодаря  Heart Eyes ! Както и на всички  момичета ,които  не  цитирам,защото  още  не  съм  се  научила  как  да  вмъкна  повече  от  един  цитат   от  по-предни страници  Blush !

Много ми харесаха и кюфтенцата на Бъни от снимката на Kafenceto (леки последни метри Simple Smile), тъкмо имам една кайма във фризера...
Роци ,а  пък  аз  не  съм  правила  кюфтенца  Simple Smile .

¨¨*:•. Диди .•:*¨¨   ,аз  много   не обичам  яйца ,но  преди  години  на  един  купон  в   една  вила  в  Панчарево ,моя   приятелка  направи  ето  точно  такива  простички  яйца  със  запържен  пресен  лук  в  масло  Crazy . Мммм, самият  аромат  е  страхотен  Mr. Green  . Та   и  аз  сега  се  пресещам   за  всякакви  глупости  от  преди  сто  години  Joy .

А  за  това  ашуре(мисля  на  берина  беше ,а  ако  не  е  Embarassed , моля  за  извинение  на  когото  е   Praynig )  как съм  се  размечтала  Crazy  .Ама  чакам  гости  утре,после  веднага  идва  мама на  гости  в  събота  и   все  няма  да  имам  време  .

Сега   видях  ,какво  сте  писали ,докато  пишех  и  аз .  Диди ,права си   Peace ! Не  бива  анонимно !

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 23:24 от Kafenceto

# 143
Здравейте момичета!
Тази вечер бях на гости, не съм готвила, върнах се с добро настроение и веднага преди да легна преглеждам любимите ми темички. Hug
Крисче, чудна е кошничката.Аз съм я правила и само с кашкавал и става екстра, просто по-рехава трябва да е и ще стане по-фина Peace
Маме, радвам се, че ви е допаднало това пиле, това го готви само мъжат ми, негова рецепта е докато бил ергенче се е учил от снаха си, нейният специалитет бил Hug
Момичета благодаря за хубавите думи!  bouquet

Диди, благодаря за подкрепата, но не мисля, че е нужно, тук вече нещата не са същите както когато я открих темичката за жалост. Confused

На възмутеният гост искам да кажа само това, че аз като приготвя рецепта на някой обикновено оставям името на авторът.Аз не съм написала рецептата още и не знам как точно направихте скъпи гост връзка между двете.
Също така, ако искам да се издигна в очите ви с точно тази рецепта, то да знаеш, че аз ще се обадя на приятелката ми Йоли и лично ще я попитам дали мога да приготвя тази рецепта.
Защо толкова злоба има по този свят ThinkingЗащо не си показваме кой каквото си е приготвил и ако можем да споделим нещо по-интересно нека бъдем в полза за по-разнообразното ни меню, а е нужно да се сътезаваме.......толкова много въпроси възникват в главата ми, но за съжаление не мога да си отговоря на всички тези въпроси.
Много извън тази тема, извинявам се на всички момичета!Но ми стана болно, винаги съм била толкова ентусиазирана, но .....просто аз не си падам по тези неща Rolling Eyes
Още веднъж, момичета, моля да ме извините за отклонението от темата!Желая ви хубава вечер!Лека нощ!

# 144
  • пак на Рив Гош

Роци ,а  пък  аз  не  съм  правила  кюфтенца  Simple Smile .

Оле, вярно, сега се върнах да проверя - кюфтенцата са на снимка от Vivian* (извинявам се за объркването  Embarassed)

Аз днес явно пак съм била чукча писател вмeсто чукча читател, и госта го бях пропуснала! Напълно съм съгласна с Диди! Още повече, че Esy достатъчно отдавна се е доказала тук като коректен човек!
Esy, сега видях, че си писала междувременно  Hug
Преставам да наливам масло в огъня.

# 145
Кафенцето , какви гости , мила ? Я , се опни на дюванчето и си почивай !  Mr. Green Леко раждане ти желая !  Hug

Полина , докато се включа да напиша , че Еси няма защо да се чувства кофти и тя вече е отговорила !

Еси , не защитавам теб , ти нямаш нужда , както е писала Роца - въпросът е принципен! Защото наистина ми омръзна от претенции и заявки за авторство на една или друга рецепта ! Няма нищо ново под слънцето !

Утре ще готвя ето тези две ястия.Ако някой си познае заглавията и рецептите , нека да ми се обади да му дам името на издателската къща , за да подаде иск за плагиатство !

# 146
  • София
Утре ще готвя ето тези две ястия.Ако някой си познае заглавията и рецептите , нека да ми се обади да му дам името на издателската къща , за да подаде иск за плагиатство ![/b]

rotfImao rotfImao rotfImao

Еси, аз съм във вашата компания от съвсем скоро /та се извинявам, ако нямам думата за реплика/ ама и аз се ядосах на възмУтения ... почнах да се чудя, че публикувах един огретен и ми се сви душичката, да не би някъде да има подобен  ooooh! я тиииииииииииит и едно голямо ГУШ  Hug за теб  Heart Eyes
Кафенце, и аз много се вълнувам за теб ... казват, че като наближава раждането, се изпълваш със сила и енергия  Wink незабравимо, леко и вълшебно раждане!  Praynig

# 147
Редовно чета темата. От тук научавам прекрасни рецепти!
Възмутена съм от възмутения гост.
Какво толкова стана, та се възмути? Че esy е направила пълнен патладжан? Никъде не е казано, че тази тема е за оригинални рецепти, никога не правени и невиждани.
Нещата, които поднася esy, ми пълнят очите и душата! Всичко е с толкова елегантност и финес, че ме оставя без дъх!
Esy, не обръщай внимание на дребнавостта! Продължавай да ни радваш с красота! Hug Hug

Извинявам се и аз, че подхванах тази тема, ама аман вече от възмутени гости, които нямат смелостта да си кажат всичко "право, куме, в очи" и провокират напрежение в тази прекрасна/може би и най-прекрасната/ тема във форума.

# 148
...Полина , докато се включа да напиша , че Еси няма защо да се чувства кофти и тя вече е отговорила !...

Диди, разбира се Peace. Но предвид създалата се ситуация, тя се чувства кофти и го е написала. На мен самата би ми станало адски обидно, ако някой ме обвини така, и то не директно, ами видиш ли - сещай се от снимката, пусната мноооого преди твоята. Цяла вечер ми беше едно такова криво, а си представям момичето как се е почувствало Sad.

PS:
Ти хубаво се сети сега да предупредиш за киселото мляко и яйцата, дето го готви всеки втори. Ами мене питаш ли ме с един "специалитет" Mr. Green от картофено пюре и яйца на фурна оня ден колко треперя и досега някой да не ми развее рецептата си от някой форум Mr. Green. Ама не ми се занимава сега да си снимам омазания теФтер от преди много години, където "тя" /рецептата/ е заела една от първите страници. И същата я видях тука из форума преди няколко месеца, като започнах да влизам в него /във форума/. Кого да обвиня сега в плагиатство smile3516?
Няма да се извинявам за спама.

# 149
Чудни сте момичета!!!!
От мен чудно вкусни картофки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт