Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 345
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА морето сините вълни
ДОБЪР ВЕЧЕР -както винаги тук е ужасно вкусно
ето нещичко и от мен  зелена салатка със сиренце
 панирани сиренца и кашкавалчета
 пиперки бюрек   оризова фритата
еклерчета -те са от вчера а от днес мъфини с шоколад и стафиди  извинявам се за лошото качество но с телефона е така приятна вечер на всички

# 271
Леееее леееееееее Мими Панаьотова, кво правиш ти бе жена. Wink Ти като стоножка ръце ли имаш - сторъчка ли си, що си newsm78...... А па тоя жирав на сандвича как съм му се радвала Laughing Laughing Laughing

Иначе, гледам, много рукола днес Joy  Joy Joy Joy Joy
На Марулка много хубава то тая работа с тия пърленки, да топя в таз кавърма и да ближа пръстииии , ей така ми се дояде.... Wink пък и като четох за етиопските табиети, съвсем така ми се прииска.

Радвам се, че Ася е тук Hug така ми е по-пълна темата Hug Hug Hug

Гелева, твойте манджи продължават да ме радват и да ти се възхищавам и за упоритостта и желанието да се бориш....... аз с мойта лакомия ми е трудно да се преборя.... Sad Sad Sad

Бети - браво че си ентусиастка в пърженето и ти като Пепчо правиш чудни кашкавалчета и сиренца Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мамеееее тия моркова ако им ги сложа, ще ме изгонят с шутове от вкъщи..... hahaha И двете ровят като кокошки и в манджи и супи и махата морковче по морковче......но аз упорито продължавам да ги бутам тия моркови и те продължават да ги вадят ooooh! но не се предавам де. Може пък и да ги проядат някой ден. Иначе сурови, на лентички дълги тънки, в чашка с лимонов сок (като че ли са на бар, само уискито да им сервирам липсва) до шушка ги омитат за отрицателно време, но варени не можело да ги ядат Crossing Arms
Но за туй агнешко дето си го цопнала, и за тия гъби, малеееейййййййййй, цял чувал коприва ще набера, само и само да си боцна Hug Hug Hug Между другото гъбите ти пържила ли си ги? Много ми хареса цвета им Wink

Ние си имаме ядене от снощи, обаче Дидето от вратата като ме емна - искала целувки, ама от тия дето били като дъвка в средата вътре (правила съм може би последно преди 4-5 г последно такива Joy и тя си ги спомня и само ме моли и аз все отлагам....тя обожава целувки, аз хич не ги обичам) та тя щяла да ги прави, аз само да я гледам...... ама като се сетих, че ще останат пък жълтъци.....  отдавна се каня за шоколадовата лава/фондан на Гордън Рамзи..... та айде да забъркам и и тях (сега са замразени) и детето после си направи целувките Peace
Ето ги - ЦЕЛУВКИТЕ НА ДИДЕТО

# 272
Ето и от мен пържени попчета,домашен хляб,торта и парче от тортата

# 273
Е неееее тия попчета.............. ама Веси ти жалост имаш ли......това е първото, което като ида на море си поръчвам - първата вечер още. Толкова обичам на морето да ям попчета и цаца, че не е истина. Край мен ми се лигавят с разни лавраци и ципури, аз си обожавам попчетата и цацата hahaha hahaha hahaha много странно, може би понеже не обичам да пържа и не си готвя никога такова нещо - просто искам да ми го сготвят Peace Блазе ти, как ти завиждам значи да знаеш....

Аз забравих да си сложа салата, дето беше към остатъците от снощната манджа hahaha
Пак по идея на Гуд Фуд - домати с рукола, мед, балсамико, едрозърнеста горчица и сол пипер Wink

# 274
  • Brussels
Уау, момичета, докато се наканя да пиша две страници сте изписали!  bouquet
Ася, благодаря за рецептите! Едно от ястията, които ядохме беше телешко в берберска паста, готвача каза, че тази паста е смес от 27 подправки. Shocked
Крисче, ти хубаво си правила целувки, но няма да закачаш Рамзи, той си е мой! Heart Eyes  ppp
Ето нашата вечеря:
Мини кексчета с козе сирене, ядки и стафиди

Лаврак на фурна, броколи с грах и доматена салца.

# 275
Krische,при нас на морето по всяко време има попчета и цаца,затова често си угаждаме с рибка  bouquet

# 276
Пак ми скрихте шапката Crazy Hug

Марулче по каква рецепта прави кавърмата по радомирски,защото това съм замислила за утре,но ще правя за пръв път и искам да сравня рецептата дето я имам с твоята  bouquet

# 277
Невероятни сте всички! Hug
От мен:
Козуначени кифлички със сладко от вишни и с шипков мармалад:

козуначено руло, оформено като короната на Котка

# 278
Нела 66, много добре си оформила рулото   bouquet

Маме Цо, по една случайност и в нашата вечеря имаше кладница  Laughing Laughing   Peace така че, не ме съблаСняваш хич  Naughty

Ася, при теб интересно, както винаги   bouquet

Джема-Светле, може ли рецептата за фокачата с лук?

Веси, не само попчетата, но и тортата ти е съблазнителна   bouquet

didibu , много ти е хубав и сладкиша /какво, като е коледен/ , и рибката   bouquet

Илианка, пържолка, а   Laughing Laughing

Аз ей сега ще покажа вечерята  Blush

# 279
мишле, записвам си рецептата за кекса Hug
нела 66, невероятни са тези кифлички  Heart Eyes Heart Eyes по коя рецепта са?
От мен реване, по идея на ilrai78 и рецепта на Венс  Grinning

правих и хляб, но не е сниман  Peace Получи се.  Grinning

# 280
ето вечерята

зелена салата и  Пилешки хапки с гъби-асорти и зеленчуци под прикритие в картофени кошнички по тази рецепта

Маме,  само кладницата не харесаха, но тук смесих нея и печурки, ядоха, та ушите им плющяха  Laughing Laughing С морковите под прикритие на кашкавала обаче номера не мина - девойчето ги изчопли до един!

# 281
нела 66, невероятни са тези кифлички  Heart Eyes Heart Eyes по коя рецепта са?
Момичета, благодаря ви за положителните оценки  Hug
Козуначените кифлички са от личния ми тефтер, незнайно от къде съм я преписала преди години, за което се извинявам на автора. Преди малко я качих. Ето линк:  козуначени кифли

# 282
И аз да се разпиша най-накрая, макар и с нещо обикновено:

Пилешко филе със зеленчуци

Ориз със зеленчуци

Датски палачинки, наричат се Æbleskivers

Макарони на фурна

# 283
 bowuu от нас тази вечер- Пиле със зеле на фурна, и отново Дамско капризче за десертче  chef

# 284
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Датски палачинки, наричат се Æbleskivers

дай рецепта Wink

Общи условия

Активация на акаунт