ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 25

• 24 366
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сиско, честит празник!!!Щастливо детство и много късмет й пожелавам!!!

Фелисити, преди година майка ми ходи да си прави такова изследване, доктора също не й беше казал нищо, освен да си направи, от самата лаборатория й казаха какво да си купи и колко да изпие.Аз я водих в Цибалаб в нашата поликлиника.Аз тогава останах с впечатлението , че си имат една схема на такова натоваране с глюкоза, ама знам ли.По-добре си питай доктора, да не би пък за бременни да е нещо по-различно. Hug

# 196
Сладурки, честита ви първа пролет!

Честит рожден ден на кака Ками!Да бъде здрава и да има най-щастливото детство!

Добре дошла Томби!  bouquet

Айде аз отивам да се обличам, че отивам на преглед да си видя бебчо как е!

# 197
  • София
Момичета,честита пролет! Толкова я чакахме,но като гледам навън,все едно почва зима...
Да ви се оплача,че аз вчера усетих първите контракции! Бях навън,купувах си обувки и хоп,като ме стегна...ужас.Аз после установух ,че са контракции де...Но беше неприятно.Ще се съветвам с дока

# 198
Здравейте момичета Hug ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!  bouquet

Сиско да ти е жива и здрава малката принцеса!!! Tada

Аз онзи ден пуснах изследвания и отново съм с анемия Sad Хемоглобинът ми е 95, а желязото е четири пъти под нормата Shocked 25 дни пих желязо - феро фолмамма, но организмът ми явно не го абсорбира и затова от днес съм на инжекции желязо. Една докторка като взе да ми обяснява как на бебето не му стигало кислород, как се мъчело, кък страдало и затова не съм го усещала толкова често както би трябвало (усещам го основно като легна, но никога, когато съм права)....направо щях да се разплача, напълниха ми се очите със сълзи и ми стана толкова мъчно Cry Дано инжекциите помогнат!!! Praynig

Хубав и слънчев ден от мен Hug

П.С. Някой знае ли нещо за Сиси???

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 13:06 от djidjito

# 199
Благодаря много,

Няколко думи за мен : терминът ми е определен за 29 юли, това е първата ми бременност,от София съм, на 26 години. За сега не знаем със сигурност пола на бебето, лекарят само предполага. Надявам се след месец да знаем със 100 % сигурност. Praynig

# 200
tomby ,добре дошла.
Честита първа пролет момичета.Това е от мен

# 201
Току що се прибирам, днес бях навън по работа - ужасен студ, каква е тази пролет Crazy
Ходих да си подам документи за лична карта, нали трябвада я сменя сега с новата фамилия. Всичко мина бързо, хората бяха много учтиви и навсякъде ми правеха място и ме пускаха първа на опашката Blush После хпдих на пазар за зеленчуци - и там пак така Blush нещо ги е тряснало хората, не са в час, нетипично поведение е туй Laughing
Кукумяваче - аз май също денс усетих нщо като втвърдяване на корема - но не знам дали не е защото много ми се пишкаше и ходих пеша доста Thinking

Добавих Томби в списъка Hug

Джиджи - мила, не се притеснявай, съжалявам че пак желязото не е както трябва, ужасно е и какви приказки са ти наговорили...ама то поради много причини може да има недостиг на кислород за бебо - аз, например, инжекциите на които съм (фраксипарин) са пак за същото нещо - едно от приложението им е точно такова. Така че има разни варианти и действат. Няма да се притесняваш, а и нали ходиш при добър лекар? Може по-честичко да ходиш да те гледат, за да си спокойна.  Hug
Между другото, когато лежах в Смолян в болницата, момичето с мен в стаята беше със същия проблем като теб (но лежеше зарди контракции) - тя си спомням, че постоянно ядеше специални неща - дроб, ядки някакви специални - но таблетки не пиеше точно защото не можеше а ги усвоява. та овладяваше положението някак. това за леко успокоение ти го казвам Hug

Върджи - как е малката?

# 202
  • София
Tombi, добре дошла   bouquet
EliG , благодаря ти много. Аз също звъннах в Цибалаб и подробно ми обясниха хората какво, колко и откъде да си купя. Ще трябва обаче да звънна днес на доки, за да я питам все пак. Странно ми стана, че когато след прегледа я питах дали е необходимо нещо, тя нищо не каза, а изведнъж версията на лабораторията към клиниката е друга...абе глупава работа
djidjito стискам палци бързо да се спрявиш с проблема. Моя хемоглобин също много е паднал и от днес съм на Малтофер. Защо не пробваш и рецептата с мед и сусам, за която стана дума? Поне няма да ти навреди със сигурност.
А освен Сиси, Валерия също не се появява, Касиди, Рал и те...надявам се, че са добре, но просто нямат време. 
Стеф, Кукумявче, пазете се, почивайте си повече, че тез контракции не са хубава работа  Hug

# 203
Сиско, весел празник, да е жива и здрава малката Ками Hug
И Честита пролет, дано има повече слънчеви дни  Hug

# 204
  • София
Много ви благодаря за поздравите и пожеланията за моята рожденничка!

Добре дошла при нас на Томби .

djidjito , стискам ти палци  Hug

Фелисити не им се нервирай - има доста медицински служители, на които им е през --- работа работата им (моля да ме извините).

А пък на мен ми се обадиха от градината, че рожденничката вдигнала температура... та сега спи  Cry

# 205
Честит празник на Ками и от мен, да е живо и здраво детенцето Hug
И да минава бързо Т.  Praynig

Фелисити - знам какво е да те прецакат така с изследване, пък ти да си се подготвил...ама какво да се прави..нищо, ще идеш пак Hug Иначе за контракциите - ако бяха контракции де - мисля да почна и аз някакъв магнезий...ще видим.

# 206
Честит рожден ден на Ками! Да бъде здрава и много весели игри й желая!  Hug

Джиджито, аз доколкото знам промяна в хемоглобина може да има едва след втория месец от приема на желязосъдържащи препарати. Твоят още ли е паднал в сравнение с предишните изследвания? Опитай се да хапваш повече черен дроб и други животински храни. Не се притеснявай толкова много, ако положението наистина е застрашаващо за бебето, най-вероятно биха предприели още по-крути мерки.  Hug

# 207
Честита първа пролет!
Много весели и слънчеви дни изпълнени с емоции и усмивки!

Поздрав на всички с тази песен на Тоника

http://www.youtube.com/watch?v=PWJ3bdcntoM&feature=related

sisko_75, дано Т на Ками спадне бързо и да не е нещо сериозно.  Praynig
Felicity81, не се ядосвай, мила.  Heart Eyes И докторите са хора, и те се слячва да забравят, да грешат. По-важното е изследванията да покажат добри резултати.  Praynig
мушмул , страхотни лалета! Толкова слънчеви, че създават истински пролетно настроение.  Flowers Sunflower
tomby, добре дошла на борда!   Hug

И момичета, пазете се, че с тези контракции шега не бива.  Hug Сега е момента да забавим малко темпото, да си дадем повече почивка. Това и на себе си повтарям постоянно, че по някога забравям за положението си, а не трябва.

# 208
  • София
Честита пролет,момичета,
Миа Ата,чудесна идея,ще си купя Виит.Не че ме притеснява таткото да ме бръсне,но с депилатоар трябва да е по-бързо.Ние живеем с майка ми и баба ми в един апартамент ,и ще падне голямо чудене като влезнем с половинката заедно в банята и започнем да врякаме. Laughing
Djidjito,що не и фрасна на тая една,че те плаши така.Малко ли ти е напрегнато и без да ти ги говори тия.Между другото,че нещо не съм разбрала,вие прибрахте ли се или още сте в Азербейджан?
Да ви кажа,че днес си получих количката.От 2-3 дена си кореспондираме с една жена от Варна ,в Продавалника я намерих.Аз само този модел бях харесала и като се появи в Продавалника не можах да се удържа. Wink.Ползвана е година и малко,но е много запазена.Ето такава е : Bebe Confort High trek ,ама черна.
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
Ще кача снимки в албумчето с придобивки.Към нея има кош за кола ,чанта,зимно чувалче,2 дъждобрана,някакви играчки,изобщо си спестих 700лв.Вчера изтеглих 650лв от едната ми кредитна карта и ги преведох на жената.Какво ще чакам свекървата и майка ми да се комбинират да ми я платят или юли да влезем в Малечко и да я купим за 1300лв.Голям майтап,едва влиза в асансьора,за 1 см. да не влезе,изобщо не предполагах,че е толкова голяма.

# 209
  • София
Привет момичета!

Миме-то, честити придобивки!

Djidjito, аз също съм с нисък хемоглобин. 108 ми е. По тази причина ми пуснаха освен кръвни изследвания, изследвания за нивото на желязо и възможността за усвояването му от организма ми. Оказа се, че ниския немоглобин при мен се дължи на недостиг на фолиева киселина. Док ми обясни, че ниския хемоглобин е опасен за мен. Бебето си взима каквото му е необходимо.

Момичета, с риск да бъда досадна, искам да Ви попитам дали ви боли кръста вече и според вас тези болки опасни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт