Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 635
  • 505
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Freemind, страхотни са обувчиците.  Hug
Явно нашата поръчка малко ще се забави, но важното е да няма проблеми с митници.  Peace

# 361
Здравейте,момичета  bouquet
Записвам се да следя темата и ако скоро някой прави поръчка,бих искала да се включа и аз Praynig

# 362
Freemind, страхотни са обувчиците.  Hug
Явно нашата поръчка малко ще се забави, но важното е да няма проблеми с митници.  Peace

Наистина са много яки да са ти честити  .А тези ботушки как съм ги изпуснала от поглед ... #Crazy

# 363
Искам и аз да се включа в някоя обща поръчка.Ще чакам някой да пише,че ще поръчва,че страхотни неща има в тоя сайт Simple Smile

# 364
  • Варна
Момичета,  Hug нашата поръчка е дошла в Бг и вече дори пътува към мен. Така че утре най-вероятно ще ги получа.  Hug Голям кеф, само да не се разочаровам накрая.  Praynig

# 365
 Hug Hug  newsm44 newsm44 Pepsilight a колко дена след ship-ването е днес?? Че не ми се рови назад да видя кога писа,че е шипната  Embarassed

# 366
# 367
  • Варна
Шипнали са я на 01.04 в 18ч. и на 05.04 в 10 ч е била в София, така че за 5 дни пристигат.
Нямам търпение да стане 11 ч и да звънна в пощата, а ако остане на митницата във Варна, ще се побъркам до края на работния ден, хем от вълнение, хем от притеснение.  Praynig

# 368
Pepsilight дано всичко да е наред Peace И ние ще чакаме с нетърпение 11ч. да кажеш какво е станало Hug

# 369
Момичета нашата поръчка е шипната на 04.04-така че надявам скоро да дойде! Hug

# 370
  • Варна
Няма да е днес, момичета.  Cry Не са дошли още дотук.

# 371
нищо,ние пак се радваме Simple Smile

# 372
Аз пак да питам..някой ориентира ли се към ново поръчване?

# 373
Аз пак да питам..някой ориентира ли се към ново поръчване?
Ти можеш ли да пускаш поръчка? newsm78

# 374
Момичета нашата поръчка е шипната на 04.04-така че надявам скоро да дойде! Hug

Party

Общи условия

Активация на акаунт