Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 619
  • 505
  •   1
Отговори
# 375
Чакаме да се похвалите и задължително снимков м-л

# 376
  • Варна
Поръчката ни е пристигнала днес в 9.00 ч. във Варна, но явно не са я обработили и не са я пратили към Девня.  Sad
Моля, някоя девойка от Варна да ми каже, дали мога да си я взема към 18.30 ч. от Митница, както Редутските пратки?  Praynig

# 377
  • Варна
Май ще ми ги доставят лично.  newsm78 С кой куриер ги доставят във Варна? Че работното ми време е до 16.15 ч., да не вземат да дойдат по-късно.
Това ми пише при проверка:
07.4.2009 г. 08:57:00     BULGARIA     Varna     Receive item at delivery office (Inb)     

07.4.2009 г. 10:27:00    BULGARIA    Varna    Unsuccessful item delivery attempt (Inb)    
Reason : Other  Measure : Attempted delivery today

# 378
  • Бургас
Момичета има ли за Бургас човек, който пуска заявка. Ако не мога ли да се включа към следващата до Варна примерно.

# 379
  • Варна
Искам да ви кажа, че обувките са страхотниииииииииииииии  newsm44 newsm44 newsm44
Моля, да ми пишете на лични адресите, за да мога утре да ги пратя (тези, които не са го направили досега).
Съгласни ли сте да сложа снимков материал на всички обушки от поръчката?

# 380
Съгласни ли сте да сложа снимков материал на всички обушки от поръчката?
Аз нямам търпение да ги видя.Ако момичетата са съгласни де.
Пусни твоите на първо време. Laughing

# 381
  • Варна
Да, да ще направя снимки, но само да хапна, че голямо бързане бързах да взема колета и съм като пребита.  Simple Smile

# 382
Pepsilight  Hug И аз нямам нищо против.Интересно ми е да ги видя, пускай ги Peace

# 383
zraveite momi4eta Hug mnogo bih iskala da vi pomolq ako ima nqkoi koito 6te pora4va da me vklu4i i men Praynig sladq temata redovno i pisah na 1 macka,no taka i ne mi otgovori newsm45 ili ako ima nqkoi koito bi iskal da se kombinirame az imam debitna karta i mojem da probvame 1 pora4ka Thinking

# 384
Пускай,пускай Simple Smile една моя позната също пусна поръ4ка,и обувките й са дошли днес(а пусна миналата седмица  newsm78),аз ей сега ходих да ги видя и са супер !!! #Crazy Ще я помоля да ги снимам и ще пусна Simple Smile

# 385
  • сусурлево
Pepsilight   bouquet Hug  Пускай снимки и аз нямам търпение макар ,че ще ги нося сигурно следващия месец  Laughing

# 386
пускай снимки newsm68 newsm68

# 387
Венета Петрева,ще пускаш ли поръчка?Пиши,ако се решиш да направим обща поръчка Wink

# 388
Венета Петрева ако искаш комбинация и аз ще се включа,пиши на ЛС

# 389
  • Варна
Ето и обещаните от мен снимки:
Първо на моите:
1. Цък, Цък (не са лъскави), Цък, Цък - Размер 7.5
2. Цък, Цък, Цък, Цък, Цък - Размер 8
3. Цък, Цък, Цък, Цък, Цък - Размер 7.5

А сега на всички момичета, които си поръчаха заедно с мен. Надявам се, че като си ги получат ще дадат коментар и размери.  Hug
1. Цък и пак Цък(съжалявам, че е наобратно) - Размер 6.5

2. Цък и пак Цък (наситено черно са, на снимките не са излезли много добре)  Peace - Размер 6.5

3. Цък - Размер 7.5 (на кутията пише - 7 1/2 - 37 1/2)

4. Цък - Размер 7.5

5. Цък - Размер 8

Хайде отивам да ви ги пращам.  Hug

Аз лично съм много доволна от поръчката, като размер са ми идеални и много ми харесват моделчетата. Надявам се, всички да останете доволни.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт