Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 610
  • 505
  •   1
Отговори
# 405
Момичета обувките са страхотни, със здраве да си ги носите.Ако някой пуска поръчка, искам и аз да се включа ако може.За София или Бургас  bouquet

# 406
Момичета днес сутринта поръчката е пристигнала в София,а на обяд са я пуснали за Варна! newsm44

Като гледам как бързо идват може би ще пусна още една.Ще пиша допълнително! Peace

newsm44 Снежи всички обувки ли са налични? Записвам една приятелка за следващата поръчка която ще пускаш

Ами като я взема ще видим.Мисля че всичко би трябвало да е ОК Peace

# 407
  • Варна
Sneji, те ги пращат с куриер до адреса, който си дала. Вчера от митница ме пратиха в някакъв склад зад централна поща.  Peace

# 408
ETO тези в www.amiclubwear.com (незнам колко е доставката)  са 22.99 долара , а в www.gojane.com са 18.90 долара (+доставка от 3 до 5 долара) .Мисля , че gojane e по-изгоден
           GOJANE   определено е по изгоден  в www.amiclubwear.com  чифта ми излезе 11$доставка Flutter

# 409
Момичета,не съм писала в темата,но ви следя и участвам в поръчката на Pepsilight. Искам сърдечно да и благодаря за бързата организация и отзивчивостта , с която направи поръчката newsm51.Когато получа чехлите ще дам стелка и номер,дано съм ги уцелила.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:48 от mama Pufa

# 410
Колко горе-долу ви излезе доставката на човек  Hug И ще правите ли скоро поръчка пак  Peace Peace Peace

# 411
  • Варна
С нашата поръчка направихме така с доставката: събрахме се за около 150 $, където доставката е 40 $. Разделихме доставката на събраните парички за обувките и се получи цената на доставката за 1$, примерно 0.27 $ за 1 $. И ако обивките ти са 12$ се умножават по 0.27 $ и доставката е 3.24 $. Така според мен е най-справедливо, защото аз си взех 3 чифта обувки, др. момичета по 1 чифт, а на някой са 25$, на др. 10$.

Искам да благодаря на момичетата, които поръчаха заедно с мен. Пратиха ми и по 1-2-3 лв. отгоре. Казвам го, защото, когато смятахме да поръчваме долара беше 1.45 лв., ние ги сметнахме на 1.46, а на следващия ден долара беше 1.49лв. Благодаря ви още веднъж.    bouquet

# 412
Момичета днес сутринта поръчката е пристигнала в София,а на обяд са я пуснали за Варна! newsm44

Като гледам как бързо идват може би ще пусна още една.Ще пиша допълнително! Peace

newsm44 Снежи всички обувки ли са налични? Записвам една приятелка за следващата поръчка която ще пускаш

Ами като я взема ще видим.Мисля че всичко би трябвало да е ОК Peace

bouquet Браво бе, много са бързи! Peace Peace Peace

# 413
С нашата поръчка направихме така с доставката: събрахме се за около 150 $, където доставката е 40 $. Разделихме доставката на събраните парички за обувките и се получи цената на доставката за 1$, примерно 0.27 $ за 1 $. И ако обивките ти са 12$ се умножават по 0.27 $ и доставката е 3.24 $. Така според мен е най-справедливо, защото аз си взех 3 чифта обувки, др. момичета по 1 чифт, а на някой са 25$, на др. 10$.

Искам да благодаря на момичетата, които поръчаха заедно с мен. Пратиха ми и по 1-2-3 лв. отгоре. Казвам го, защото, когато смятахме да поръчваме долара беше 1.45 лв., ние ги сметнахме на 1.46, а на следващия ден долара беше 1.49лв. Благодаря ви още веднъж.    bouquet
Може ли да попитам отговарят си номерата нап.34 на 7... точни ли са? Моля да ми кажете

# 414
  • Варна
Давам размери:
Оранжевите са 7,5 размер - стелката е точно 25 см.
Беличките са 8 размер - стелката е 25,5 см.
Тези са 7,5 размер - стелката е 25,5 см.

# 415
Pepsilight, страхотни обувки!

Аз искам да попитам, номерът, с който проверявате поръчката в http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/IPSWeb_submit.htm, "gojane-цифри" ли е?

Защото в e-mail-а, който са ми изпратили виждам само този номер, а като го напиша в сайта ми изписва "No information, please check your item identifier !!!"  Thinking

# 416
Браво,момичета,изглеждат чудесно обувките Peace
Надявам се sneji да ме отрази в следваща поръчка,ще съм много благодарна  bouquet

# 417
  • Варна

Аз искам да попитам, номерът, с който проверявате поръчката в http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/IPSWeb_submit.htm, "gojane-цифри" ли е?

Защото в e-mail-а, който са ми изпратили виждам само този номер, а като го напиша в сайта ми изписва "No information, please check your item identifier !!!"  Thinking

Какво имаш впредвид под "gojane - цифри"? Кода за проследяване е от букви и цифри 13 на брой.  Peace

Ох строхотни обувки, но вчера пак си обувах беличките, ами аз не мога да ходя на тях  ooooh!, а така да ми харесват.  Sad

# 418
Momi4eta bih iskala da pusna pora4ka no ne sam mnogo naqsno kak stavat ne6tata zatova molq vi nqkoi koito ve4e e pora4val ako ima vazmojnost da pomogne s 1 pora4ka za momi4atat koito iskat da se vklu4at  Praynig

# 419

Какво имаш впредвид под "gojane - цифри"? Кода за проследяване е от букви и цифри 13 на брой.  Peace

Ох строхотни обувки, но вчера пак си обувах беличките, ами аз не мога да ходя на тях  ooooh!, а така да ми харесват.  Sad

А къде да го видя този 13-цифрен код?  newsm78
В e-mail-а, който са ми изпратили не виждам такъв :/
Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт