Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 562
  • 505
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Те са ти изпратили мейл веднага след като си направила поръчката с кода на самата поръчка, който е от 6 цифри. След 2 дни ще ти пуснат и този тракинг номер, т.е. когато ти пуснат поръчката.  Peace

# 421
Ммм да, този мейл ми го изпратиха веднага, след като направих поръчката.
Това обаче ме притеснява, защото я направих още в Понеделник, а нямам друг e-mail от тях :/
Иначе веднага бяха дръпнали парите ... :/
Това значи, че още не са ми я пуснали дори ли? Sad

# 422
  • Варна
Поръчката я бяхме пуснали на 27/петък/, мейла с тракинг номера го получих на 31/вторник/. Получих 2 мейла, тъй като им бях писала, че все още нямам мейл от тях с този номер. Обясниха ми, че в събота и неделш не работят.
Тук някой беше споменал, че се случва и да не пратят тракинг номер. Ако искаш им пиши 2 реда.  Peace

# 423
Мноого ти благодаря и съжалявам, ако съм те притеснила   bouquet Hug

Дано всичко да е наред Simple Smile Ще пиша като има някакво развитие  Heart Eyes

# 424
  • Варна
Всичко ще е наред.  Peace

# 425
Понеже и моята поръчка дойде искам да споделя, че на митница София се взима цаната на стоката без доставка! Назад в темата четох, че някъде са взимали за обмитяване цена с доставка...
Дойде инстектор, който погледна цените на стоките от бележката, издекламира ми я и попита дали са само обувки!
...щото аз си изпогризах ноктите, че и мито ше ни сложат  Joy

# 426
  • Варна
То така и трябва да бъде, да не се обмитява транспорта, но май на някои митници се правят на ударени.

# 427
  • сусурлево
http://stores.channeladvisor.com/urbanog/Store/Category.aspx?sck … t=3&catid=409
И тук обувките ми се виждат като в GOJane ,но са с по -високи цени

# 428
Искам и тук да благодаря най - сърдечно на Pepsilight , че ме включи в поръчката си  bouquet Heart Eyes

# 429
  • Варна
Хайде чакам и другите да се включите дали сте си получили обувчиците.  Hug

# 430
моите още ги няма сигурно утре ще дойдат,но въпреки това искам да благодаря наPepsilight  newsm20

# 431
  • сусурлево
Хайде чакам и другите да се включите дали сте си получили обувчиците.  Hug
Все още ги няма , но по пощата едва ли ще е толкова бързо, но утре все пак ще проверя

# 432
http://stores.channeladvisor.com/urbanog/Store/Category.aspx?sck … t=3&catid=409
И тук обувките ми се виждат като в GOJane ,но са с по -високи цени

Да със сигурност са по-високи Confused

# 433
здравйте момичета!бих искала да се включа в обща поръчка,моля ако нкой прави скоро да ми има придвид.аз съм от козлодуй,надявам се че не е проблем.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 22:41 от alek07

# 434
  • сусурлево
Pepsilight получих ги .Огромни благодарности    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт