Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 668
  • 505
  •   1
Отговори
# 255
Хайде момичета, Честито пуснах поръчката.  newsm10 Получих и мейл.
Въпросче към тези, които вече са поръчвали, след колко време ще ми пуснат номер за проследяване и къде трябва да проследя пратката?   bouquet
след един-два дни ще ти го пуснат,аз не съм ги следила,но мисля в сайта на ЕМS

# 256
  • Варна
Хайде момичета, Честито пуснах поръчката.  newsm10 Получих и мейл.
Въпросче към тези, които вече са поръчвали, след колко време ще ми пуснат номер за проследяване и къде трябва да проследя пратката?   bouquet
Мерси, ще следя мейла.   bouquet

# 257
  • Варна
Alekss благодаря ти   bouquet
И двата чифта са супер и номерата отговарят  Hug

# 258
  • Варна
Момичета, имам следното предложение - няма ли да сне си повече от полза, ако споделяме какви точно обувчици сме си поръчвали, какъв номер и колко см. е стелката, сантиметрите на нашите крачета и обичайната Бг номерация? Така ще се ориентираме по-добре в номерацията, а и ще е от полза на новите момичета.  Peace

# 259
Цитат
   Незнам какво значи  EMS но  поръчките се проследяват  в  USPS /Американски  пощи/

# 260
  • Варна
Дайте сайт, където проверявате поръчките по този код.

# 261
Какво става с нашите обувки при Av4eto ?Това момиче Тополинка има ли някой вести от нея? Peace Hug

# 262
Мерси на lora.1981  за отговора.  bouquet
Съжалявам че изпуснах да се включа в поръчката на Pepsilight, но роклята ми трябва чак за месец май и се надявам до тогава да има още доста поръчки.Хем ще разбера какъв номер да поръчам, пък и обувки към нея ще имам време да харесам. Laughing

# 263
Какво става с нашите обувки при Av4eto ?Това момиче Тополинка има ли някой вести от нея? Peace Hug
И аз нямам идея, писах на едно друго мом иче, което също участва в поръчката, но нямам отговор. Моля някой да каже. защоъо хич не е приятно да сме в неведение!!! Crossing Arms

# 264
  • Бургас
И аз нямам идея, писах на едно друго мом иче, което също участва в поръчката, но нямам отговор. Моля някой да каже. защоъо хич не е приятно да сме в неведение!!! Crossing Arms

Спокойно, момичета!  Simple Smile
И двете са достатъчно отговорни, ще ви пишат, щом имат възможност, сигурна съм!
  bouquet

# 265
Никой нищо не знае но Avcheto e на изпити а Тополинка  newsm78 не се знае.Спокойно пристигнали са. smile3503

# 266
Мале защо ми трябваше да влизам при обувките???? Харесах само 100-200 чифта Shocked

# 267
Момичета, обувките ви са при мен. Пишете ми на лични да ви кажа адреса ми , защото не мога да обикалям да ги разнасям. Ако има добрволка , която да ги разнесе - още по-добре  Mr. Green

# 268
Тополинка писах ти лично с адреса ми.И отговори ми да знам разбрала ли си кои са моите сандали Peace

# 269
Може ли някой да ми помогне?Разбрах, че става с дебитна карта - моята е Виза Електрон - но получих следния имейл :
  "  Thank you for your recent order with GoJane.com.
Unfortunately, the card number you gave us has been declined by the issuing bank.  Often calling your issuing bank will resolve any problems with your credit card.

Please replace the order online at www.GoJane.com once the problem has been resolved.

Thank you for visiting www.gojane.com.     "
Защо ми е отхвърлена картата - има и пари,има си всичко. Предположения някакви? Благодаря предварително   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт