Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 647
  • 505
  •   1
Отговори
# 270
Явно трябва да е кредитна.
Да пишат и другите момичета, но аз поръчвам с кредитна карта Виза и нямам проблем

# 271
  • Варна
На коя банка ти е картата?

# 272

На ДСК - изкарах си я специално за интернет разплащания.

# 273
момичета ако някой ще прави поръчка тези дни много моля да ме включите. Аз ще ви следя  Peace

# 274
  • Варна

На ДСК - изкарах си я специално за интернет разплащания.
Не мисля, че трябва да имаш проблем. И аз имам такава и не съм имала проблеми, когато съм плащала с нея. Досега не съм чувала някой да е имал с ДСК, звънни в банката да ги питаш. Аз лично в поръчката от GoJane използвах кредитната, но пак казвам че щом е Виза и отзад на картата си имаш код, не би трябвало да имаш проблем. Но ако има някой, който от тук да е поръчвал с дебитна Виза на ДСК, да сподели.
Например в МyToys не може да се поръчва с карта на Булбанк, а в Редута с карта на ОББ. Но за ДСК не ми се вярва.

# 275
На мен този мейл ми го пращаха 5 пъти-като и петте пъти банката ме уверяваше че греша кода.Д акажа само че мойна е Виза Електрон-кредитна.Сега сми дойде новата карта-пробвах с нея-да видим дали не е заради валидността на предната.Може би с дебитна не става,въпреки че те са с международни плащания.

# 276
Привет момичета Simple Smile
Дали случайно и аз мога да се включа в общата поръчка? Hug Харесала съм си 2 чифта обувки Blush

# 277
Здравейте момичета!
Аз съм от Благоевград и също искам да се включа в общата поръчка.Много ще се радвам да не ме забравите и ако може някой да ми пише на лични,за да ми обясни накратко как точно стоят нещата. Blush
Много ще ви бъда благодарна!  bouquet

# 278
  • Бургас
На мен този мейл ми го пращаха 5 пъти-като и петте пъти банката ме уверяваше че греша кода.Д акажа само че мойна е Виза Електрон-кредитна.Сега сми дойде новата карта-пробвах с нея-да видим дали не е заради валидността на предната.Може би с дебитна не става,въпреки че те са с международни плащания.
Аз съм плащала с виза електрон на ЦКБ - дебитна и не съм имала никакъв проблем Peace

# 279
# 280
Здравейте момичета, тука съм. Hug
Много ви моля, недейте да се притеснявате, бях писала че съм на изпит и няма да ме има 2дни.
Не съм избягала с на някой обувките. Толкова неудобно се почуствах, всеки пита-къде е Авчето, та къде е.
В четвъртък не можах да ви дам каквато и да е информация, защото телефона на Тополинка беше изключен. Аз самата разбрах за обувките че са в нея и всичко е наред, в петък в късният следобяд. Тя ми каза, че ви е писала, и е дала телефона си.

Сега, на всички отново ще ви пиша на лични, да видя до къде са стигнали нещата, че не ми се оспамва тука темата.

# 281
Тополинка писах ти лично с адреса ми.И отговори ми да знам разбрала ли си кои са моите сандали Peace

Бях ти писала на лични, пиша ти и тука, на Тополинка още в четвъртък й пратих на лично съобщение твоя адрес, както и съм й казала кои са обувките.Всичко е наред. Peace

# 282
О, Авче! Hug

# 283

Hug

Инвизибъл - изчисти си кутията, че не мога да ти пиша. Hug

# 284
  • в илюзия
И аз искам да се включа в обща поръчка , ако ще ма такава скоро.
Ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт