Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 640
  • 505
  •   1
Отговори
# 330
Чакай да се запиша и аз,харесах си уникални сандалки,които ще ми свършат супе работа за сватбата ми,ако някой прави поръчка за София,ще го помоля да ме включи Praynig,че нямам в момента кредитна карта,а и доставката видях,че е 30 долара.Като е обща предполагам излиза по-нормална цена за доставяне... Peace

# 331
Засега в моята поръчка са включени ралче,ерика и чакам dani 85 да избере и ще пиша дали може още някой да се включи! Hug

Sneji, ако не е късно, и аз бих искала да се включа  Hug

# 332
Привет момичета Simple Smile
Дали случайно и аз мога да се включа в общата поръчка? Hug Харесала съм си 2 чифта обувки Blush
Praynig

# 333
Момичета, честито - страхотни обувки.  smile3501

# 334
Момичета засега събрах достатъчно за общата поръчка!

Като реша да пускам пак ще пиша задължително! Peace

# 335
Здравейте! Simple Smile

Имам няколко въпроса относно поръчката, надявам се, че ще ми помогнете Wink
Виждам, че правите общи поръчки, но аз ще трябва да се справя сама, защото нещата, които ще поръчвам са на стойност колкото една цяла обща поръчка :/

При положение, че не съм от София и в моя град няма митница, поръчката направо в пощата ли ще дойде? (както става с нещата от Ларедут) И, ако е така, пак ли важи това, че не трябва да надвишава 150$?
Другият ми въпрос е за колко време горе долу пристигат нещата, тъй като ще си поръчвам рокля за бала и ще е доста неприятно, ако се забави повече, отколкото трябва Simple Smile

Благодаря предварително!   bouquet

# 336
  • Стара Загора
И аз съм си харесала няколко неща? Кой ще пуска друга поръчка освен Снежи? А дали не можем да направим нова регистрация, за да я пуснем поръчката? Има ли някъде обяснение как става регистрацията?

# 337

Сега нови съм си избрала за поръчване. Laughing

Да разбирам ли че ще правиш нова поръчка ??? Wink

# 338

Сега нови съм си избрала за поръчване. Laughing

Да разбирам ли че ще правиш нова поръчка ??? Wink

Имам такова желание, ама още съм в чуденка, заради митницата. Евентуално ще поръчам да дойдат при една приятелка в Стара Загора, и ще си ги взема от нея.Обаче после на всички трябва да пращам с куриер, а доста хора не искат да дават и по 7-8лв за това. И се чудя как да направя.

# 339
Мила като се почудиш че то си е за чудене ... /главоболия с тези митници /пиши ми на лични newsm51

# 340
Мила като се почудиш че то си е за чудене ... /главоболия с тези митници /пиши ми на лични newsm51

Нямаш проблеми. Heart Eyes
А ти доволна ли си от обувките си? Rolling Eyes

# 341
Здравейте и от мен. Харесах си 3-4 чифта обувки Blush Аз съм от Русе, кой прави поръчки за нашия регион, за да го помоля да ме включи Embarassed

# 342
Момичета пуснах поръчката! Peace

# 343
http://www.album.bg/gerincce/?upload_done=5
Ето ги и мотите обувчици, стояли са на митница от 24.03, без да ми пратят известие от там...Иначе са пристигнали точно за 5 дни. Напълно отговарят на номерата  Wink

# 344
Момичета искам да попитам,защото за пръв път искам да си направя поръчка на стойност 118 лири само на нещата които съм си харесала без доставката и т.н Трябва ли да се огранича в определена сума ,че тук четох за митници и облагане пък аз не съм запозната,защото досега не ми се е налагало да поръчвам он лайн или са ми носили или аз съм си ги донасяла сама от вън ,но там процедурата с кг.на багажа е ясна.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт