Черни изпражнения по време на бременност

• 46 878
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Да, момичетата са ти го казали - от желязото е.

# 31
  • Горна Оряховица
Моите бяха черни,докато пиех Малтофер(беше ми нисък хемоглобина).Питах гинеколога си,каза че е нормално(заради желязото).

# 32
аз също бях така,пиех желязо

# 33
Споко от желязото е.  Peace
И аз като бях бременна пиех витамини Матерна /сега май ги няма вече/ и на тях изрично пишеше за този ефект от желязото.

# 34
Да ,от желязото е PeaceАз в момента пия и доктора ме предупреди да не се шашкам за това.

# 35
Според мен не е от магнерота това, аз пия тотема и имам такъв страничен ефект, от желязосъдържащия препарат е според мен.

# 36
аз също бях така,пиех желязо
И аз така Peace

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 12:16 от AnMary

# 37
Мисля, че няма за какво да се тревожиш. Първо - прочела си, че от препарати с желязо се получава черният цвят, и второ - направила си си изследвания. Кръвта, дори и в изпражненията си е червена. Спокойно Peace. От хемороиди страдаш ли?
и аз така мисля.

# 38
От желязото е.

# 39
Също. Трябвало е доктора, който ти е изписал хапчетата да те предупреди за да избегне излищното притеснение и напрежение.

# 40
Момичетата са напълно прави-от желязото е Peace

# 41
Добре че я има тази тема и а зприемам две таблетки Феро-градумет дневно и отделно преналните витамини и аз има черни ама черни изпражнения напраов се уплаших. Аз също реших че може да е от желязото, но след като прочетох че и други са като мен и е нормално се успокоих.
Бяхте ми много полезни-благодаря  Hug

# 42
Нормално е .Аз накрая на бремеността почнах да приемам Малтофер и от него ми станаха по тъмни.

# 43
и аз през последния месец на бременноста си пиех желязо и бях същата картинка.спокойно  Peace

# 44
  • София
Да, от желязото е, споко.
Освен това - явно нямаш нужда от добавки от него, смени витамините или просто ги спри, след консултация с гинеколога, разбира се. Когато изпражненията са в черно от желязото, тогава организмът е пренаситен.  Peace

На мен при изследването на кръв ми излезна 114 желязото и ми каза да започна да пия Малтофер 2 по 1 и от днес изпражненията са ми черни   Shocked дали пък да не ги спра!
Знам,че реф граници са 120 трябваше ли да го започвам се чудя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт