първи признаци-след колко време

• 6 386
  • 16
  •   1
Отговори
Искам да ви попитам най рано след колко дни започват първите признаци за бременност?
Със сигурност при всеки е различно, но възможно ли е да се появят такива/напрежене в гърдите, болки в кръста/ още 2-3 дни след полов акт или това по скоро е ПМС.

# 1
От личен опит - първите признаци усетих точно 2-3 дни след предполагаемата дата на менструацията. Освен, че тя закъсняваше с 2-3 дена, започна да ми става лошо и да ми се повръща сутрин рано на гладно. Започна да ми се повдига от миризмата на цигари и кафе, а бях пушачка и кафеджийка страстна. Това са най-първите ми признаци, за които се сещам.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 16:03 от Milenna

# 2
  • загубено
И аз някъде около датата на месечният си цикъл.
И при мене беше съпроводено от гадене на неща,
 които по принцип обичам.

# 3
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
И гърдите ме боляха и лошо ми ставаше но вечер не можех да опитам алкохол-а преди това правих компания на мъжа ми и нещо друго мнооооого взе да ми се приспива-много рано се случи.Макар че преди два месеца същите признаци ме заблудиха -тогава направих два теста -бяха отрицателни ........и ми дойде мц.Но ти сама ще разбереш-изчакай мъничко и ще се потвърдят или отрекат

# 4
Възможно и да е заблуда. От понеделник до вчера имах настинка, а и съм под голям стрес в момента.

# 5
Е след 2-3 дена няма как да усетиш.

# 6
  • Варна
Седем дена след опитите да забременея имах единствено страхотно напрежение в гърдите, нищо друго. И вече около цикъла другите симптоми се появиха.

# 7
Здравейте момичета!Искам да попитам кога да си направя тест за бременност?МЦ ми закъснява вече четвърти ден, а по принцип ми е като часовник..."+" "-" един ден.Посъветвайте ме моля.Благодаря ви предварително!

# 8
Здравейте момичета!Искам да попитам кога да си направя тест за бременност?МЦ ми закъснява вече четвърти ден, а по принцип ми е като часовник..."+" "-" един ден.Посъветвайте ме моля.Благодаря ви предварително!

Веднага! Hug

# 9
Благодаря!Стискайте палци Praynig

# 10
Аз нямах никакви признаци, освен леко напрежение в гърдите, за бременноста си разбрах след месец, през това време нищо не ми подсказваше, че съм бременна.

# 11
дните около цикъла.
лека напрежение в гърдите и гадене.

# 12
Киселини и запушен нос - седмица преди датата на МЦ.
Други признаци нямах до към втория месец.

# 13
Щом имаш четири дни закьснение,вече можеш да си направиш,ако не си го направила до сега.И да се похвалиш Laughing

# 14
При всеки е различно.При мен например освен леко напрежение в гърдите нищо друго не ми се появи до края на бремеността.

Общи условия

Активация на акаунт