Боя за коса blond 4

• 57 298
  • 389
  •   1
Отговори
# 270
Ей тук, малко по-надолу е описано как се качва снимка  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 и пиши на кирилица. Peace

# 271

Рошавка спеше Simple Smile хе хе нямаше как да помогна Crazy

# 272
Момичета аз също се отказвам от сиво-бялото, и съм се насочила към натурално русо. Подкрепям мнението на Бончето.
Която първа се боядиса с по-натурален цвят ама веднааааага да показва.  Party Crazy

ОК
Да не забравиш,че сивото трябва да падне добре преди да сложиш боя без сив оттенък/от натурално русите нюанси !

# 273
Днес се боядисах и станах на места ужасно сива и незнам какво да правя...Моля ви някой да ми каже с какво да се боядисам че да стане някво пясъчно русо поне Sad Sad Sad

# 274
Днес се боядисах и станах на места ужасно сива и незнам какво да правя...Моля ви някой да ми каже с какво да се боядисам че да стане някво пясъчно русо поне Sad Sad Sad
Както писах по-долу сивото трябва да падне добре преди да сложиш боя без сив оттенък/от натурално русите нюанси !
Въпреки това може да пробваш някоя боя от магазина-да пише пясъчно/натърално русо .Може и да стане!

# 275

С каква боя си се боядисала?

# 276
Момичета аз също се отказвам от сиво-бялото, и съм се насочила към натурално русо. Подкрепям мнението на Бончето.
Която първа се боядиса с по-натурален цвят ама веднааааага да показва.  Party Crazy

ОК

Да, да ще изчакам тъкмо ще ми изкарат корените.
Да не забравиш,че сивото трябва да падне добре преди да сложиш боя без сив оттенък/от натурално русите нюанси !

# 277
Боядисах се със Beauty M24 с цел да ми се убие оранжевия цвят на косата но стана много гадно и утре ще отида на фризьор макар че незнам там как ще ме оправят и дали ще стане цвета който искам  Sad

# 278
Запис, на 19-та страница  ooooh!... срамота. Не ми се карайте. Mr. Green

# 279
Запис, на 19-та страница  ooooh!... срамота. Не ми се карайте. Mr. Green

Ее...по-добре късно,отколкото никога. Wink

# 280
Момичета къде сте?
При никоя ли няма нещо ново?

# 281
Тук сме,не че не искам да има все нещо ново,но  по често боядисване от моето едва ли някоя от вас прави Laughing
Боядисвах се Велатон 11.7......и съм отново разочарована,то уж да ме изсветли,тя стана еднаааааа ooooh!
Едно тъмно рижаво и хайде отново с Палете,за да коригирам стореното....засега обаче отмятам Велатон от списъка ми със сполучливи бои,така че......
Засега оставам на Палете 100.м/у другото има нова боя на Палете,на чиято кутия пише,че за 10минути и си готова Rolling Eyes

# 282
Това за 10-те минути е интересно.Ако е така по-често ще се боядисвам.

# 283
Тук сме,не че не искам да има все нещо ново,но  по често боядисване от моето едва ли някоя от вас прави Laughing
Боядисвах се Велатон 11.7......и съм отново разочарована,то уж да ме изсветли,тя стана еднаааааа ooooh!
Едно тъмно рижаво и хайде отново с Палете,за да коригирам стореното....засега обаче отмятам Велатон от списъка ми със сполучливи бои,така че......
Засега оставам на Палете 100.м/у другото има нова боя на Палете,на чиято кутия пише,че за 10минути и си готова Rolling Eyes
Мила,много ли тъмно стана?Аз скоро мисля да се боядисвам,бях споменала по-долу с някое натурално/естествено русо,обаче направо ме е страх да не стане жълто или рижаво и не знам коя боя да взема.Мисля да е пак на Гарниер,обаче ако не станеее #Crazy

# 284
  • Пловдив
Мила,много ли тъмно стана?Аз скоро мисля да се боядисвам,бях споменала по-долу с някое натурално/естествено русо,обаче направо ме е страх да не стане жълто или рижаво и не знам коя боя да взема.Мисля да е пак на Гарниер,обаче ако не станеее [/b][/color] #Crazy
Вземи си Индола 1000, изпробвано е  Peace
Правила съм се 2-3 пъти с нея, цветът става много хубав натурално много светло рус. Аз обаче много не се харесвам с естествените отенъци, както и много сиво не ми допада, за това съм се насочила към перлените цветове - за мен това е перфектното русо. Розово-лилавият коректор добавен в перлените нюанси неутрализира идеално жълтото, без косата да е сива.
Ако се боядисаш с натурално русо и не ти хареса резултата е много лесно да направиш корекция -  слагаш матиращ шампоан или балсам и си готова.

Общи условия

Активация на акаунт