Хайд парк 2

• 117 782
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Благодаря, за краставиците не се бях замисляла... май ще трябва да спра краставиците, дали статистиката за агнешкото например е същата  newsm78
Ох, ще трябва да чета, само време да се намери, или да не чета, че като гледам как сте се наежили... Хайде, утре ще намина да видя, дали още сте яхнали метлата и ще реша. Лека вечер на всички желая. Кудку, на теб специално, че след някой друг месец ще бъде само химера.

# 406
Аз от един месец не спя и ям само картофи, та ако някой намери нещо лошо за картофите, да си го пази, че иначе ще умра от глад.

# 407
Що не спиш, бе жена!

# 408
Ох, не знам. Вече не издържам направо.

# 409
 Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 01:41 от kalina@

# 410
Боже, Боже, дай ми способността да говоря с нервни пубери спокойно!!! #Cussing out
 Praynig Praynig Praynig

# 411
Да се покача на баира и да си го кажа. Да не спамя... Много ми е болно заради пустия интелект. Яви се някой с 5 публикации, дето е сметнал за необходимо да е анонимен и аз се впрягам като за световно. И хиляди неща ме "накацаха". Никога няма да се приемат децата ми като равнопоставени. Те ще си останат завинаги в "неравностойно положение", защото не са имали равен старт. Що ли се чудя като и професионално се доказва това. Обидно ми е заради тях. Един ден ще са големи и грамотни /предполага се/ и един ден може би ще проявят интерес /преполага се/ към специализирана литература, свързана с осиновяването /предполага се/. И ще открият интересни неща. И колко ли още има.
Понякога незнанието е по-добрия вариант.
Осиновяването не се изследва. То се преживява. Научих това докато се ровех из форума да търся начин да накарам децата си да се чувстват по-добре. Четях и четях и се питах как да им помогна. Още ми трака на Мираета влака в сърцето и на Иринка писмото ме души, и още много постове. И не зная кои точно думи ми помогнаха, тези двата поста ги четях като молитва направо. И търсех сила, кураж, вяра. И ги намерих.
Осиновяването се преживява. Не ми помогна нищо от професионалистите. И такова съм чела. Помогнаха ми думи на хора, които познават болката. И всъщност това е смисъла на форума за мен. И затова съм тук. Неанонимно, с буря от емоции, с гняв и с много надежда. Надежда за децата ми.

# 412
Да се покача на баира и да си го кажа. Да не спамя... Много ми е болно заради пустия интелект. Яви се някой с 5 публикации, дето е сметнал за необходимо да е анонимен и аз се впрягам като за световно. И хиляди неща ме "накацаха". Никога няма да се приемат децата ми като равнопоставени. Те ще си останат завинаги в "неравностойно положение", защото не са имали равен старт. Що ли се чудя като и професионално се доказва това. Обидно ми е заради тях. Един ден ще са големи и грамотни /предполага се/ и един ден може би ще проявят интерес /преполага се/ към специализирана литература, свързана с осиновяването /предполага се/. И ще открият интересни неща. И колко ли още има.
Понякога незнанието е по-добрия вариант.
Осиновяването не се изследва. То се преживява. Научих това докато се ровех из форума да търся начин да накарам децата си да се чувстват по-добре. Четях и четях и се питах как да им помогна. Още ми трака на Мираета влака в сърцето и на Иринка писмото ме души, и още много постове. И не зная кои точно думи ми помогнаха, тези двата поста ги четях като молитва направо. И търсех сила, кураж, вяра. И ги намерих.
Осиновяването се преживява. Не ми помогна нищо от професионалистите. И такова съм чела. Помогнаха ми думи на хора, които познават болката. И всъщност това е смисъла на форума за мен. И затова съм тук. Неанонимно, с буря от емоции, с гняв и с много надежда. Надежда за децата ми.
да се разпиша и аз тука Grinning.Не мога да кажа да не се впрягате за интелекта защото и аз се впрегнах.Искам да ви напиша нещо,ама май повече мисля и трия.Нормално е да ви боли от подобни изказвания.Всеки родител го боли за детето му и иска по-някакъв начин да го предпази.Знам че вие сте ни осигурили най-добрия възможен старт.Според мен най-доброто нещо е да има на кого да кажеш мама и тате,да знаеш че някой мисли за теб. Hug

# 413
Може да ми е сложно да броя до десет винаги(идвам от друга тема), ама поне мога да трия после, пък гостът не може... Wink

P.S.Обаче се уча на похвати...някой ден...ще влезна като гост да си подкрепя подписаните постове Grinning

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 19:15 от аистенок

# 414
  • София
Не ти трябва, пусни само едно лично или намигни в скайпа и аз ще те подкрепя, пък после ще те чета  Wink.

# 415
Не ти трябва, пусни само едно лично или намигни в скайпа и аз ще те подкрепя, пък после ще те чета  Wink.

И аз Peace

# 416
# 417
Абе, Мате, кое е смешното Shocked

# 418
това, че аист ще влиза като гост и ще подкрепя себе си...........и аз така мисля да правя.......

# 419
Абе, я ме светнете! Аз не разбрах, ся, кое от децата ми шъ да е по интелигентно?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт