Хайд парк 2

• 117 817
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 450
аз дертове нямам. детето ми е русо Mr. Green

отто не е от тез за ядене. мъничък е. ама ще разузнавам.
леле, имам една консерва охлюви и една кутия черупки, купени от метро. трябва да ги скрия, че после иди обяснявай, че не съм убила аз братчетата на отто.

# 451
  • Русе
Моето пък като говори ,но пое в посока "назад" в ползването на тоалетната и пак сме на памперси какъв му е интелекта? #Crazy

# 452
нулеФ hahaha
има и по-лошо. алекс не говори, на памперси е.  гърнето го ползва за шапка. нейният интелект е минусов. поне за това е гаранция, че се е метнала на мен.
обаче, като ме целуне, забравям, че е тъпичка. кво да се прави, метнала се е на майка си............
не ми казва-обичам те, не е дисциплинирана, няма стил. вчера ми даде един сопол-подарък. яде като прасе, въргаля се по пода, скача в локви. няма да я давам в харвард, то е ясно. обаче мисля следващия път да си събуя обувките и да скачам в локвите заедно с нея.

хубава си беше темата. ама на неподходящо място сложена, по неподходящо време.
мисли предизвиква. сега ще започнем поголовно да си връщаме децата Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:41 от matakosmata

# 453
ааа Мата, аз моето не го давам, пък  то иска и второ, вчера така ми се накара - "Ти защо си взела само мен, трябваше и друго дете ча да сме двама и да си имам приятелче" е обещах тържествено че на есен с песен подавам на ново документи , но просто ще отнеме време и няма да стане толкова бързо, само че си отнесох не само критика ами и сърдене , че ми се и скараха, а сега де не е ли умо детето щом сложи и мен на място Mr. Green

# 454
http://www.vbox7.com/play:faf32e4a
Поздрав от мен, че се потопихте!!!

# 455
  • Русе
Сакън и аз мойто не си го давам - тъкмо му свикнах на мурафетите и станах дисциплинирана,а след вчерашното му брилянтно изпълнение /изяде си супата с вилица/  реших да не му мисля много...

# 456
И аз кат баба Гицка - кой кво ще дава? Аз нищо не давам - стисната съм.
Кудку, издавихте Русе. Те са свикнали на обгазяване, май? Дано ти е до черен хумор. Ако не ти е - извинявай.
Как си?  Hug

# 457
Ох, не мога да ви изчета, ама няма и да чета всичко. Преди малко пристигнахме и ще полягвам. Моето неспане продължава вече два месеца и вече съм в дълбоко отчаяние.

Пък дребното днес за първи път си обу панталона сам. Е, предницата отзад и задницата отпред, ама нали сам го направи, така си ходеше цял ден.

Утре ако не ме мързи, пак ще намина.

# 458
абе и аз детето не си давам, ама давам една майка. дето вчера доде и днес вечерта вече ми скъса нервите Mr. Green
и 5 кинта отгоре давам..............ще и туря очистително в чая Twisted Evil
божеееееееееее, дано и аз да не стана такъв дзвер и да не изкукуригам толкова..........само имоти и наеми са и в главата. ужас.
ще и туря 3 очистителни. мдам...........
хубавото е, че плашим детето с нея, за да слуша.  hahaha

# 459
хубавото е, че плашим детето с нея, за да слуша.  hahaha

hahaha    И слуша ли Shocked

Ако слуша и аз ще пробвам  Joy

# 460
Е, Мата, ти си късала нерви, сега-тя на тебе Mr. Green

Абе да попитам, как една дама влиза в две теми и сменя заглавието им с ново
"относно непълното осиновяване" newsm78
Трябва и аз да пробвам. Simple Smile

# 461
Не са две, три са темите...

Shocked

# 462
aаз пак неразбрала, отивам да зяпам. в нашия подфорум ли бе.

никъде нищо не видях. дайте линк.

абе алкс не слуша чак толкова, ама бабата плашим също. тя почна повечко да слуша...................

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:07 от matakosmata

# 463
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379570.msg11228405#msg11228405

Ето тук в нейния пост темата е сменена(само там, как става не знам) newsm78

Пък на другия й пост даже си отговорила, ама не си видяла , че и там е сменена темата само на нейния пост.
Та това е мате, инфото Hug

# 464
Хоп, за проба и аз се вмъкнах  в темата с друго заглавие на тема, значи е без проблем процедурата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт