Хайд парк 2

• 117 823
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 435
давайте да подишаме още 10 години, пък тогава ще му мислим........... Mr. Green
и аз едно време се юрнах да бъда самостоятелна. сега искам пак при маммаааааааааааа.

# 436

и аз едно време се юрнах да бъда самостоятелна. сега искам пак при маммаааааааааааа.

Да....
Не си падам по народните умотворения, но не мога да  не призная, че понякога са директни и много точни.Като това, например.
" Майка да имаш, майка да не си!"  Crazy

# 437
Мате, как 10 бе, душа? Та значи аз требе отдавна да съм спряла да дишам Rolling Eyes
Абе, аз да си кажа право, не мога да се оплача от моите пубери /че са и двама/, само дето от време на време се карат за някоя глупост /която обаче на тях им изглежда убийствено важна/.

Аист, гледам, сменила си си местожителството. Не знаех, че в Холандия има щъркели newsm78

# 438
Аааа, запролети се. Аист ще се връща вече тук. С кафе.

# 439
дефи, защото съм сигурна, че ще ми се върне това, което аз правих на нашите през пубертета Mr. Green бях голям пършинг.
е, надявам се, че с баща и щото сме пичове и много сме вилняли, да можем да я държим около нас и през трудната възраст. ама съм подготвена, че ме чака дърво Crazy
а и на почти 60 да се юрна по дискотеки, май няма да мога. макар, че като се замисля, майка ми преди няколко години ме закла, като ме заведе в едно заведение в софия, което беше невероятно ин и се оказа, че там има дружки. много груфти, без ток, дъни рок и мирише на трева Mr. Green
после пък на откриването на спартакус, едно нашумяло тогава заведение, където ходеха доста хомосексуални мъже и жени. ние  не можахме да влезем покрай наши познати, ама мама веднага я нападна някакъв младеж, който се оказа неин колега и ни вкара цялата група..........
оттогава се научих да не подценявам купонджииските и способности. тогава беше на точно 60 години.

мойта мама идва в четвъртък. кеф. макар да знам, че ще изпокараме на следващия ден, много се радвам, щото много си я обичам.
носела един куфар дрехи за алекс. с тукашните 3 ще станат 4 hahaha
може да развеем дупе до венеция, нещо бая се заседяхме тук..........

# 440
Хе Мата приятно ти посрещане на гости Hug а за дрехите не му мисли, ще имате по няколко тоалета на ден, пък Алекс е госпожица, ще го кара аристократично Wink
ние с майка снощи поспорихме доста, но поне не сме се карали, ама така е различни поколения- нормално. Аз не съм била диво дете и колкото и да ме е тресъл пубертета не съм изтрещявала, само дето моя мъж е бил доста див ,та сега както ще му  се връща , пък покрай него и аз ще пострадам Mr. Green добре че детето ми е добро, макар и доста инатливо

# 441
дефи, защото съм сигурна, че ще ми се върне това, което аз правих на нашите през пубертета Mr. Green бях голям пършинг.

С това невинно създание? Mr. Green
Айде, айде , всеки е невинен до доказване на противното.

# 442

Аист, гледам, сменила си си местожителството. Не знаех, че в Холандия има щъркели newsm78

Е, до кога ще обяснявам, че съм пингвин.... Wink

# 443
aз казах ли ви, че имаме домашно животно. един малък оФлюФ. казва се охата отто. падна завалията от букет с люляк. ако щете вярвайте, обаче отто стана доверчив. държим го в красив буркан на масата, слагаме му разни зелени неща, а той вече не се крие, даже днес ми пълзя по ръката. пръскаме го и с водичка от една малка пръскалка.
шубе ме е обаче да не уморим от глад добичето. някой има ли идея колко живеят охлювите и какво ядат. мислим да му намерим и другарче, да не е самичък.

днеска спах през деня 5 часа. ужас някакъв. иначе ставам рано, но бях като пребита. сега, естествено, вампирясах.
тук настана ужасен клинчар. пуснахме даже духалка.

# 444
Не знам колко живеят, ние се опитахме да опитомим един, но той човека търпяяя, търпяяя фотосесии, хранилки, къщички, докато в един удобен момент  не се ШМУГНА В ХРАСТИТЕ Laughing

Остави охлювите,ами дай акъл как да накарам едната да учи малко по-съвестно, а другата- по-малко съвестно, че изпушва.
И двте са умни.

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:04 от аистенок

# 445
# 446
  • София
eeeeeeeee, Мате, ще ли ти се и твоята  Mr. Green

# 447
ми това е на около 3
моята още даже не говори............
и, честно казано. не, не ми се ще.........

ама нали бистрихме темата за интелекта, та викам, да пусна нещо тематично.

аист, не знам какво да кажа. ученето и умносТ Crazyта не са взаимно свързани, поне според мен.
спорт му е майката. и за едната, и за другата..........

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 15:04 от matakosmata

# 448
  • София
Ами и на мен не ми се ще - нека се нарадват на детството си децата сега, пък после ще му мислим. Май и двамата няма да прокопсат много в учението с такваз майка като мен...

# 449
Мата, Чичко Гугъл нищо ли не дава като инфо за отглеждане на охлюви, тук по едно време беше доста популярно да се правят ферми за охлюви  Hug
за интелекта изощо не ми се говори, много ми е умно детето, пък че бил разсеян и поради това не се справял, ми ще му дойде времето, и справянето май си е относително понятие. За протоколо изобщо не искаше да говори до втората годинка, като ги навърши двете обаче изведнъж му се отвори устата и няма млъкване

Общи условия

Активация на акаунт