Хайд парк 2

• 119 048
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 095
Човек може да не е на вълна за подобни възприятия.   Hug Няма нищо общо с интелекта.

Например  във "Време разделно" Антон Дончев се докосва до темата, която вълнува форума.
Колко човека са запознати с филма и книгата, а на колко им е хрумнало, че има връзка с темата на форума. Имам предвид Караибрахим и брат му (забравила съм, май беше Горан) и размислите на баща им.

По темата за биологично и осиновено дете от "Време разделно" има какво да се научи, но пак се моля да не се приемат нещата буквално.

Стига да е качествено нещо, винаги се намира момент, в който да се опреш на него и да ти стопли душата.
Може години да не ти говори нищо, но във важен момент да ти е опора.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 23:26 от Miraetta

# 1 096
  • София
Фоксче,
другите майки мило и драго дават за такъв напредък, а ти не даваш на детето да отиде в тоалетната, да ама то умно и чистофайница при това, не ще да седи с наакано дупе, щом може да е чисто и сухо................. hahaha
Късметлийка си с такваз умна и чиста мома :
hug:

# 1 097
Не престават да ме удивляват хора, неприемащи чуждо(различно) мнение и приемащи го като нахлуване в лична територия. След лицемеието, май това е второто,което не мога да приема. Опитвам се да не съм като тях, но щом не мога да го приема , явно и аз го нося все още в себеси. Sad

# 1 098
  • София
По повод една друга тема - мъжемразки  smile3534

# 1 099
aуууууууууууууу, не ги е срам. кой това Flutter Whistling

пак станахте много сериозни, а това както знаем води до друго.........

аз имам нова мания. кукленски къщи и мебели за тях. днес си купих страхотна книга и започваме с мъж ми да правим. той много обича да се джвъчка с подобни неща, а и нали парче вътрешен архитект си пада.
ето ви нещо да си изплакнете очите
http://www.andres-baumann.de/custom/2004-12-24-Puppenhaus-CONVAR92.jpg
и това всичко в мащаб, защото иначе не става.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 17:08 от matakosmata

# 1 100
  • София
   О, Мата от кога съм им хвърлила око http://www.dollshouse.com/dhe/product-type.aspx?dhecode=HOUSE1 ей от тук ги гледах и си преглъщах ама...
   Да се оплача - сега състоянието ми е точно такова както ти беше описала себе си преди Алекс. Ама това май е за мрънкащата тема.
   Иначе мъжът ми и дремел ми донесе от Дания (инструмент с много приставки с който можете всичко да си направите и самички) ама още не е влязъл в употреба.
   Представям си каква радост ще е за Алекс, а и за големите си е краста!  Hug

# 1 101
катри Hug
аз тогава бях доста сама Blush
това обаче минава, остава само спомен за болка, по-скоро празнина и тъга. но и това се усеща все по-малко. никога не се забравя, но отминава.
съвет от мен, отдай се на спорт. аз пробвах други много по-нездравословни самотерапии и нямаше никакъв успех.

как за алекс бе Mr. Greenтя е терминатор. а и на нея и дай чукове, клещи........онзи ден обаче се заигра в една приятелка с барбита и оня безполов кретен  кен Mr. Green и като подарък получи три мутантчета, отвратителните беби борн с огромна количка. на едното дрешките са му в роДЗово, брррррррррр ooooh!
тези къщи за за деца поне над 7. и най-вече за инфантилните родители Wink
дремел и кака мата има. гениална машинка. евтин но не много по-лош вариант си имам и в българия. тамъм е за такива начинания.
това лято ще си правим къщичка, по точно ясла за коледните фигури. отсега събираме клечки и всякакви дреболии. даже плет ще плетем. много приятна занимавка е.

ти впрочем каква зодия си.........

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 18:24 от matakosmata

# 1 102
О, едно "ню борн бейби" имахме, наистина страшничко е  с пъпа...Ама се изчанчиха нещо очите , че не става хептен за гледане, макар , че не съм го изхвърлила...

Ми Мате, аз да си кажа по сериозната тема мнението като преспя една нощ, май е по-добре , отколкото да трия, ама ти ги четеш, де, изтритите Embarassed

Иначе почвам да сменям аватари, да побъркам Фокса,  ако не се е побъркала още, де.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 19:21 от аистенок

# 1 103
  • София
   Аз съм близнаци - пенкилер. И плета и бижута правя и картини съм рисувала и 3DS MAX уча сега (химия съм завършила като дизайнер работя) само спорт - нъц. Повече от 3 дни не издържам. А мъжа ми и той е близнак - музикант. Нещо напоследък сама в къщи както няма работа съвсем не ми е здравословно в психическо отношение и нищо не ми се прави при толкова интереси... Та чакам детето (оправдание) да си играя и аз с къщички!  #Silly  Crazy

# 1 104
  • София
Една двуетажна къща на Барби три години заемаше цяла стая у дома, пишман бях станала...........................особено като я почиствах от прах.Мишето игра известно време, но после хем не играе, хем не дава да я разглобиме и прибереме, нали е суета и се хвали на приятелки.Накрая ми писна и я събрах в няколко чувала, но сега ако се наложи надали ще мога да я сглобя отново, голям зор беше с описание та какво ли ще е без него...... newsm78
Но иначе си е занимавка голяма
Някой ако има интерес-свиркайте, давам я веднага на желаеща мома

# 1 105
Мата, страхотно хоби си избрала, толкова са красиви тези къщи, сигурно и много чистене си искат но са красиви, хм ако има такъв род замъци.........Спомням си като малка имах едни такива немски къщички, баща ми ми беше сглобил, отприд с градинка с дръвчета и тревичка, ех пренесе  ме в детството........ Hug

# 1 106
всякакви неща има. направо е невероятно. книгата е страхотна. с размери, шаблони и какво ли не. като намеря малко време, ще я сканирам и ще я пратя на който иска. мисля, че имам и някъде замъци с детайли за правене, ама трябва да поровя.
купих я за смешната сума от 9 евро, което за подобна книга е направо подарък.
май някъде из ДиС имаше тема за кукленските къщи newsm78
може да ида да ги подразня Joy

абе, при всички положения голямо гледане я разглеждахме и голямо подсмърчане падна. те къщите са с електрическа инсталация и какво ли не още. всичко се прави в определен мащаб, даже има ръководство и за малките кукли. когато бяхме в испания влязох в магазин за мебели за такива къщи, не ми се излизаше..........
другата ми тръпка са влакчетата. обаче това вече е ужасно скъпо хоби, а и трябва отделна стая за тях.

мен пак ме изяде някаква гад. някой капиталистически паяк е май. целия ми крак е подут, засега до коляното. преди две седмици беше бедрото. явно ме дебне на градината и ме ръфа, когато не внимавам. отвратителна история. предполагам е бая отровен, след като организма ми реагира така. добре че не е набарал детето. тя е само с няколко плюски от комар. тук и комари завъдихме с тези дъждове. вчера беше 28 градуса, днес е 14. по-гадно лято не е имало от години.

# 1 107
  • София
   Мата, пу първа на опашката за книгата за къщичката  Peace! От този магазин в Испания поне сервизчета от порцелан не си ли купи - има много фини и няма как да се направят.
   За ухапването - аз така се подувам само от бълхи и много отровни паяци и се оправям само като изцедя отровата от ухапаното (иначе продължава да се подува всеки ден) и го намажа с алергозан.

# 1 108
Мата, и аз се нареждам на опака за книжката Praynig а ти сигурна ли си че те хапе паяк, може да е някаква друга гадинка или пък си много алергична, дано бързо ти минава Peace
хм Боби току що ми заяви нещо -"мамо може ли да ме сложиш в коремчето си и да съм пак бебче, после да се родя голям батко" поговорихме си за малко но той вече е на друга вълна...........

# 1 109
Абе аз не съм у ред. Нормалните хора слабеят като осиновят, дебелеят като бременеят. Аз като осинових надебелях, сега като бременея слабея. От началото досега съм свалила 4-5 килограма, пък шишкавея в шкембето. Хората на терсене, аз наопаки.

Тук е 40 градуса. Направо ми се умира.

Общи условия

Активация на акаунт