Хайд парк 2

• 119 051
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 1 110
тук е в момента 14. гадни капиталисти..........

може да се направят, катри. има сума ти страници в нета, има и курсове по моделиране. сега набарах кукленски къщи за кукленските къщи. тези хора определено не са нормални. на кукленските къщи мащабът е едно към 12, а на кукленските къщи за кукленските къщи е едно към 144 Crazy има и разни бродирани каренца, майтап голям.

кудку, аз надебелях, откакто осинових алекс. до делото, нищо, след него, та досега - 20 килца съм качила...........

# 1 111
Кудку, не се ядосвай, така сега ще компенсираш натрупаните килограми Hug за протокола - Боби, като дойде в къщи се бях стопила, но пък за сметка на това сега за година и половина съм плюс 12, не само че си ги възстанових ами и много отгоре качих Embarassed
Мата, при нас огромна жега, при вас студ, ако се събере май средно ще даде нормална температура Grinning

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 08:09 от kali 7

# 1 112
От тия жеги се чудя къде да умра. Отивам да питам чичко гугъл за рецепри за ниско кръвно. 60 на 40 и се чудя как да оцелявам. И не ми е сефте.

# 1 113
  • Вън от пространство и време
От тия жеги се чудя къде да умра. Отивам да питам чичко гугъл за рецепри за ниско кръвно. 60 на 40 и се чудя как да оцелявам. И не ми е сефте.

Айрян с малко сол пий! На мен и на мои познати помага.

# 1 114
Направо на цианкалий се спирам. Мъжа ми така се стряска като ми е зле, че спира да диша направо. А сега е момента да ми вдигне кръвното. А той - коте направо. Чак миялната пусна и сгъна прилежно покривката.
Матоуу, дай отровния паяк, че не пурдават цианкалий в кварталния магазин.

# 1 115
от отровния, капиталистически паяк не се мре. само се мъчиш Mr. Green
яж свинско, пии винско. и ще си оправиш поне малко кръвното. наблегни на винското Wink червено винце повечко. ако не помогне, ще си пияна и няма да ти пука Joy
сори, калинче, знам колко е гадно. аз страдам от високо..........всеми някакви хапчета, душко.

# 1 116
Аз като чета Калина направо съм с високо кръвно - 90/60. Мъж ми в София онзи ден ми вдигна кръвното до 130/90, та сега ме пита искам ли пак да ми го вдигне, че да ми стане по-добре, ама му казах, че не е в негов интерес, щото ще си изпати.
Калино, ако искаш, ще ти го изпратя.

Щото аз съм му казала, че ако не слуша, ще го върна в София. Това след онзи ден там, това е голяма заплаха в нашата къща.

# 1 117
Залагам на винското и мъжа на Кудку. Като една ханъма съм в къщи и не смея да се покажа. Опиках се от айряни. Ма ей сега като се насвяткам все ще ми е тая. Кудку, що в София? Прати го у нас. И тук ще му намеря нещо за ремонт Mr. Green Пък и моите фурии ще те възмездят за два живота напред - кротки, тихи, направо безхумни деца, дето нямат идея какво е да се сбият, да се кротнат...
Мате, я да ти се почеткам. Нали вървеше кастинг за зет - моето едното е черно кат арап от приказка, а другото червено като току що добре сварен рак - пускаме си кандидатуррр.

# 1 118
  • София
Калина, заложи на червеното вино - поне няма да знаеш, от какво ти се вие свят - от виното или от кръвното  Mr. Green

Аз днес цял ден стягам багажа. Малките пърхат около мен, а баткото от няколко дни е най-послушното дете на света - голямо е шубето да не би да не го вземем на морето.  Вече почти съм готова и от утре ви напускам за две седмици - и аз да си почина от вас, и вие от мен  Mr. Green

# 1 119
Хоп и аз да си кажа-кръвното нискоооо #Cussing out Иначе днес мъж ми го вдигна, ама вчера да беше, че бях парцал...
Имам и други начини да качвам кръвно, ама  те ми идват изневиделица, ама сега изневиделицата бачка много и я няма в къщи, така, че си търся заместители.
Пък аз си развалих компа....пусти лъжици....
Обещавам  повече да не се ядосвм ...не и пред компа.
А днес го оправих и съм мнго горда от себе си, беше сдал багажа,моля се да не го сдаде пак...

# 1 120
калинче, естествено взимам черничкото. знаеш ми позицията Mr. Green
аист, стига обикаля около електроуредите, ами лапни една крушка и отивай да работиш като осветително тяло Mr. Green
изневиделицата е мойта гордост. браво на тва дете. малко са хлапетата на тази възраст, които са толкова последователни и амбициозни.

# 1 121
Да...най-после твърдият й характер да заработи в правилната посока Mr. Green
Работни ми са децата, на кого ли са се метнали newsm78
Едната, обаче, умира да се изявява навън, а другата - вкъщи.

Не мога да светна, нямам иструкции Thinking

# 1 122
Фокси, приятно ти изкарване на морето  и да слушаш най-кротките дечица  Hug
за статистиката моЙто кръвно е като на Кудку - 90/60 ама най-весело става например 70/50, събера ли границите съм направо ....... като нацелена от самолет
Калина, пробвай и с кола, също вдига кръвното ако айряните не помагат

# 1 123
  • на път
В събота ходих на погребение с родителите ми в Габрово. Таткото гледаше децата на "ливадата". Бързах като луда да не ги оставям дълго сами. Връщам се - Марти ме чака седнал по турски на земята пред портата. Знаеше приблизително по кое време ще се прибера (след като се наспи следобяд). Разподскача се от радост като ми видя колата .... после плака защото с тати ще умрем. Толкова е чувствителен и емоционален. Страхувам се че ще има много болка в живота си ....

# 1 124
  • Вън от пространство и време
. после плака защото с тати ще умрем. Толкова е чувствителен и емоционален. Страхувам се че ще има много болка в живота си ....

Ива, много е сложно това за децата да го разберат.  Hug Минахме с Ваньо през периода на обясняване и осъзнаване на неизбежността на смъртта на физическото тяло. Толкова разговори! И пак питаше, и пак питаше. Напоследък се поуспокои, явно разбрал че трябва да се радваме на живота докато сме живи и с любимите хора. И да си казваме и показваме колко се обичаме.

Растат децата и разговорите с тях стават все по-сериозни и по-сериозни.

Аз пък да се похваля тук, щото нещо темата за "Кефи ме" е заключена, а друга не намерих. Събудихме се сутринта нашето семейство четири сухи дупета спали без памперс! Вече няма бебета у дома!  Simple Smile и малко тъга

Общи условия

Активация на акаунт