Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 561
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • ГОре на черешата...
Хм, при мен се вижда добре, особено като го увелича с лупата, дето ми излиза в горния десен ъгъл Thinking...довечера ще се опитам да го напиша тогава...

# 241
Според мен и Жане', и Инглезина са по_скоро по_големи4ки коли4ки с вси4ките му подплънки и такъми. Хубави са много. НаШата голяма коли4ка е Жане', а приятелката ми има Инглезина и съЩо много ми харесва. Но за втора коли4ка за по_големи4ко дете (като Сами Wink) май е по_добре неЩо съвсем минимално.
На ДЮн Бреви_то съм го мяркала по улиците и е по_добре от наШето Кикко, понеже сенникът е по_свестен. Ина4е в останалите детайли мисля, 4е са 1 към 1 двете коли4ки. Но зависи и как се сгъва.

# 242
По принцип коли4ките, които стигат до легнало положение са по тежки. на мен не ми трябваШе, Щот детенце не спи в коли4ка от година насам...Моята не ляга, само до положение "Шезлонг" се смъква. Много е лека, 4 кг и половина, оптимален вариант. В багажника на Дайхатцу_то влиза само с "4алъм" Laughing Но влиза Peace

# 243
  • Italia
Е,не са 4ак толкова големи. Wink  Единствените разлики са ,4е на моята скиенале_то и пада до хоризонтално положение и сенника е по- голям + покривалото за дъжд,което си върви с коли4ката. Peace Моята тежи 5,6 кг и не бих я определила като тежка. Влиза и в багажника на колата,абе нямам забележки.
ДЮн4е, на моята дребосъ4ке все оЩе и се слу4ва да заспи,разхождайки се,та затова легналото положение ми влиза в употреба. Wink

# 244
  • Italia, Palermo
Девойки, мерси за комплиментите, аз луднах по тая Луиза, ама кой знае кога ще ме огрее пак.
Деси римска, пардон, избора ни общия щеше да се оакже труден с това мое туловище. Даже бай Витакис, мъжо, бе толкова весел, привсе цената, само и само да няма месец ходене по мъките, и из провинцията сме стигали хихихих. А бе, човек ако е до 46 размер при височина 1,58 сатва бързо работата, ама аз съм една с тънки крака, на тях забучена кръгла диня с две дини пред раменете, ужас! Както и да е, намерих това, което исках.
За лека количка сме се замисляли от доста врем, ама засега караме с пасседжиното ни от две години почти насам. То и ние като Андреа сме големи туристи, че и с раница с БАрбита се фръцкаме Joy Количката я ползваме в суперите и из търговските зони, ако разглеждаме магазини, че сред хора и коли няма как, още на моменти ан амлакта и хрумва я да не дава ръка, я ту да се качва, ту да слиза от тротоара, нали енделите са с блокиран център, народа се разхожда, карат се колелета, но на моменти има пресечки с коли и не става. Та...понякога заспиваме още в количката и ми се вижда по-удобна за сън, макар и крачетата ни да висят доста вече, не е като с леките "талиги"
Пиколинка, ако исакш пък вземи си количката, все пак из София се движите и из зони с коли, някоя дълга разходка няма да може да понесе детето, уморавят се малчовците, после искат на ръчички. Аз за Бг ще си взема возилото, макар и да сме в малък град, но на моменти още трябва.
Мислим и у нас да спретнем сватба и в църква, там дано намеря булченска под наем ( там нашите мацки са всички слаби).
Още не са се обадили от комунето, та засега само ан одеждите се спираме, дано идната седмица да имаме вече дата и да действаме, че за края на май ще окъснеем.
Момичета,с ега за грим се замислсям, не знам дали да не извикам парукиере и грим да ми сложат към салона му, предлагат 350 еври за черетта, вежди, грим, прическа, ....тинтири-минтири.... де акзват тук, демек и т.н. и т.н. На рокля аргенто и синъо-сиви очи какви сенки да лепна аххаха, ама , че въпрос, ама ми е весело с вас.
Италинка, помня те като булка от снимките, но твоята рокля бе светла, като булченска като модел. дано не приличам на партечипанте за това, че не избрах нещо булченско или дълга фуста.
феямко, то моите тоалети по принуда станаха множко, с това надебеляване и съвсем леко отслабване откак родих, ни в предните се побирах, говоря за 44-46, ни в тия след раждането, а се натрупаха с тия покани едни сватби и кръщенета, нищичко нямах да си облека. Голям амйтап, мога да отворя магазин, имам широка гама на размери дрехи.
Джуф, хихих, ако щеш вярвай, за теб се сетих с роклята с джуфка, даже мъжо взе да повтаря по пътя после тая дума, нали мераци има да учи нови думи, тая му се стори доста екзотична.

# 245

за София няма смисъл да носиШ подобна коли4ка ... само големи гуми върШат някаква работа там  Laughing

# 246
Да, наистина, това съЩо е вярно. Laughing Бях забравила за този момент.
Жане' е тип "фуористрада". Laughing
Добре, а след 2 навърШени години, децата пътуват със собствен билет и собствен багаж в самолета. Коли4ката за какъв багаж минава? Преди, като бебета на 0_24 месеца, коли4ката минаваШе за неЩо като допълнителен ръ4ен багаж на родителя и я прибираха на пистата. А сега? 4ек_ин, заплаЩане на свръх багаж? Какво да о4аквам, ако реШа да взема коли4ка?

То и ние като Андреа сме големи туристи, че и с раница с БАрбита се фръцкаме Joy
НаШата раница е с Ме4о Пух и Мале4ко "ли4но" си я спе4ели на 3 месеца и 1 ден, пробягвайки един местен маратон, зака4ен за корема на татко си. Wink Наградиха го за най_млад у4астник. bowuu
И до ден днеШен приятелите бъзикат татко му, 4е Андреа, хем толкова малък, ве4е има награда от състезание по бягане, а той НИЩО. Laughing Тук наШите приятели, та и Симоне покрай тях, са много джогинг практикуваЩи. У4астват във вси4ки състезания, които се организират в околията. В неделя сме на Страмилано. Вие Ще у4аствате ли? Laughing
Сега и жените Ще по4ваме да тенираме и целта е цялата компания да сме във форма за маратона на НЮ Йорк. Tози през ноември 2010 най_вероятно, 4e тази година едната е заета да ражда. Simple Smile

# 247
  • Italia
Да, наистина, това съЩо е вярно. Laughing Бях забравила за този момент.
Жане' е тип "фуористрада". Laughing
Добре, а след 2 навърШени години, децата пътуват със собствен билет и собствен багаж в самолета. Коли4ката за какъв багаж минава? Преди, като бебета на 0_24 месеца, коли4ката минаваШе за неЩо като допълнителен ръ4ен багаж на родителя и я прибираха на пистата. А сега? 4ек_ин, заплаЩане на свръх багаж? Какво да о4аквам, ако реШа да взема коли4ка?

Аз съм си пътувала до София с Джулия,беШе на 2 г и половина ако не ме лъже паметта и си носих старата коли4ка,подобна на малкото Janè. Не са ме карали да плаЩам допълнителен багаж и ми я взеха на пистата по познатия ви сценарий. Thinking

# 248
Миликс4е много се радвам за теб HugРоклята е много симпати4на и ще си я обли4аш после и по други хубави поводи Party.Ние имаме магазин на Луиза Спаниоли то4но до нас и аз ли4но много го харесвам Simple Smile.Свекърва ми се беше стегнала със страхотен костюм за нашата свадба от там и вси4ки я заглеждаха:lol:
Ние си караме със старата коли4ка на Пег Перего ама и аз искам да взема за през лятото от тия леки4ките.Видях на Кикко една която сгъната прили4а на 4адър4е и е не пове4е от 2-3кг Peace
Боже зълва ми и брат му на мъжа ми за 4етвърти път  ще си сменят колата от миналата година насам .Тия са луди за връзване а пък после реват,4е нямали два лева в джоба Crazy
Габриеле пък се е нау4ил да казва на баща си "Баббо динди" Laughing.Голяма е скица тоя малкия,умирам да се смея с него.А пък е такъв хитрец,4е ще ни купи и продаде и двамата с баща му Simple Smile
Ани спомням си за маратона Grinning.Твоя андрейко е голям герой.Хубаво правите да го у4ите на спорт още от малък Peace.Аз Габ4о мисля да го изпращам още догодина със би4иклета Simple Smile

# 249
Моми  като заговорихте за коли4ки,сестра ми и децата пристигат другия 4етвъртък коли4ката им я таксуват гратис.Това ОК.Айде за големия ще намеря стол4е за колата,ама за мале4кото не може ли сестра ми да си го държи в ръцете? Моя син е на 15 нямам такива неща, те в София си имат(за да купувам евентуално).Само се моля да са живи и здрави до последно,за да не стане както миналия път.

Габ4о е сладуррр.Моя позната се  занимава с коли за БГ,а гаджето и (ит) ги сменя всяка седмица колите,,ина4е е в дългове нема да ти казвам колко.

Ленка нищо не казваш за серия 10.

# 250
Добро утро! Въобще не сме спали, детенце не спря да се върти в леглото и с този запушения нос, едва дишаше горкия  Tired

За количките- леките модели на Кико и Бреви точно гледах и аз. По бебешките онлайн маркети се намират навсякъде, имаше и интересно предложение на Инглезина. Последно май си бях харесала Бреви и Инглезина, тъй като имаха и цветове, които ми харесаха- тъмно кафяво, синъо, черно. Ако ги сравнявам с моето Перего, да мисля, че нямат само напълно легнало положение, така ли?
О, ние без количка не можем. Верно, че навсякъде сме с кола, а в супера с голямото карелло. Но на разходка, покрай езера, по магазини, са  часове ходене, или в други  градове, моето дете въри малко, беснее и после иска да го нося. Затова го слагам в количката и готово. Отделно на количката слагам и багаж. Иначе, дете, багаж, чанти, множко ми става  Crazy
Аз пък си мислех, дали да не отидем в Бг без количка и оттам да купим директно леката. Там ще сме цялото лято.

Ехх, да ви кажа Сами как се кефи на новата си камеретта, само там иска да стои, ама не сам, де  Laughing Проблемът е, че като съм долу или навън, въобще не го чувам. Аз бях питала май, но никой нищо не каза. Трябва ми бебефон с видео. Последно си харесах този на Грако, оба4е е доста скъпичък.
http://bimbomarket.it/product.asp?Id=6327&c_id=&cf_id=&a … ;video=true#video
Някой има ли мнение от лично ползване? Така, както го представят, изглежда  много удобно, както за малки бебета, така и за големи деца, когато ги оставиш сами да си играят.

# 251
  • Italia
Соня,този бебефон наистина изглежда много добре и с вси4ки екстри,но според мен е приложим пове4е за бебета,отколкото за малки деца. Като си представя моята малката с каква светкави4на скорост успява да падне или да направи някоя беля не бих си и помислила да я оставя сама в някоя стая дори и да имам такъв видео бебефон. Факт е,4е ти дори и да видиШ на монитора,4е неЩо става въпроса е за колко време Ще стигнеШ до Сами. А ако смятаШ да го ползваШ само за спане според мен не си заслужава,просто заЩото децата колкото пове4е растат толкова по-малко спят,та според мен разхода няма да ти е оправдан. Но разбира се ако се вземе предвид,4е Ще можеШ да го ползваШ и с евентуално бебе номер две някой ден...не знам. newsm78
За коли4ката наистина е идея да се купи и в България. Там ве4е има абсолЮтно съЩите неЩа както и тук,само не знам цените доколко са изгодни. Thinking

# 252
Моми  като заговорихте за коли4ки,сестра ми и децата пристигат другия 4етвъртък коли4ката им я таксуват гратис.Това ОК.Айде за големия ще намеря стол4е за колата,ама за мале4кото не може ли сестра ми да си го държи в ръцете? Моя син е на 15 нямам такива неща, те в София си имат(за да купувам евентуално).Само се моля да са живи и здрави до последно,за да не стане както миналия път.

Габ4о е сладуррр.Моя позната се  занимава с коли за БГ,а гаджето и (ит) ги сменя всяка седмица колите,,ина4е е в дългове нема да ти казвам колко.

Ленка нищо не казваш за серия 10.
Жувке, не може, рискуваш голяма глоба ако те спрат с бебе в колата без столче. Особено на север са много "севери", виж тук за малки разстояния си го държа в ръце без някой да ми обърне внимание, но Наполи е друг "щат"  Laughing.

# 253
  • Italia, Palermo
Здравейте. Ама, че странно време тук- хем топло, хем вали силно, после лек бриз хладен, после слънце, сега пак реши да вали.
Пиколинка, ние не сме побягането, малко Алековци край морето и в палнините си падаме, на моменти в лек тръс след малката.
Сонитка, нищо не казваш за дома, редиш ли го? Дано с теб успеем да се видим на кафе във Варна, т.е.  да ме огрее и там да идем де. По всяка вероятност сме в България с татето първите седмици на юли, после с Маргито оставаме още за месец и нещо.

# 254
Дирок, особено си права. Оба4е ми трябва нещо поне да чувам, като се събуди и започне да плаче, мрънка, иначе няма как да го чуя, когато спи следобяд или ве4ер, тъй като си ляга доста преди нас.
Б Бг май са дори по-скъпи количките  Thinking

Като казахте глоби, аз в4ера отнесох една за паркиране пред Комунето  ooooh! Всъщност, това е първата ми глоба  Wink Интересното е, че аз винаги си паркирам там, на куатро фре4е, ако имам работа буквално за 1-2 минути в Комунето или  пощата. Досега не бяха ме санкционирали, а участъка е точно там  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт