Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 581
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Макдирок4е, 4естит рд на дъЩери4ките ти Heart Eyes Нека са здрави, весели, усмихнати  Hug и да слуШат прекрасната си мама  bouquet

# 226
  • Italia, Palermo
Доброутроооо!
тия дни пекна слънце и е пустош тук, всички де на работа, де по разходки...
Аз снощи умувах за сватбената си одежда пак до първи петли newsm78...ееех, май забравихме всички тия "мелодии" по зори Sad
  И по едно време, бродейки из нета попаднах на каталога на Луиза Спанъоли, направо се влюбих- имат и размери над 46, дано ме огрее нещо от там. Момичета, какво ще кажете за тая марка дрехи? Четох малко форуми, досега не съм влизала в нейните магазини, но е трябвало да го сторя, при все ценичките ми се струват невероятно красиви и елегантни моделите. Имат сумати роклета с дължина около коляното в жълто, бледолилаво и синъо, в бяло, бяло и черно, бледорозово. Ами не ми се навира в булченска рокля и това е.

# 227

ДиРокова,да са ти живи и здрави щерките,на патерица  bouquet

И тук магнолията в двора на у4илището цъфна,тъмна е.
Милен4е,пообиколи магазините малко,може да намериш за официални облекла нещо.Аз моята така купих,пола с бЮстие за 130 евро с шал към тях за 20.И много красиви при това,не са бул4ински,но и не държах,нали сме 2ра употреба  hahaha
Ако искаш снимка,казвай,4е сега не ми се търси.

# 228
Ани, тази е логиката на гласувалите, не моята,
А, ок. Радвам се, 4е великите български романи, последвани от "Малкият принц", не е твоята логика. Laughing

Аз помня снимките на Италина като булка. Много, много красива. Heart Eyes

# 229

Дезире, Под игото е първият български роман и като такъв винаги ще печели класациите.
Аз минах на научна литература. Страшен бум е в технологиите. Някои технологични новости ги публикуват и в Кориере дела Сера.
Ползвате ли скайпа на мобилните си телефони?

Да, ама класацията не е за коя книга е написана първа, втора и т.н. (Разбрах, че не е твоя логиката, ама аз да си помрънкам, че ми криво за друго нещо и подхващам всичко наред).

А от тоя университет ми писна, вече почвам да се чудя дали да не прекъсвам, наистина то такова училищно поведение, все едно не са големи хора, ами деца в 8 клас. Старание, старание и накрая какво.. нищо. И все ти се гледат оценките, а си мислех, че тея времена са отминали. Явно това е най-важното, за да успееш в живота, да имаш отлични оценки на изпитите (не 5 и 4, ами 6).  smile3511

# 230
На патерица 4естит рожден ден на малките Дирокови,да бъдат здрави и добри4ки.

От днес съм в болни4ен.10 дена си вла4ех кашлица,температура и хрема.Та ме удари и в ушите.А докито толкова заспало 4е ми написа от днес 31.03 до 6.03 ....пак трябва да ходя да се разправям.

Моми4ета видяхте ли новините ? Вси4ки цени падат,от цигари  Praynig  до вси4ко. Само за това говорят,нали стоя в леглото,та гледам.

# 231
  • Italia, Palermo
Джуф, още ли си болна от последния път като писа за това или се оправи и сега пак се тропяса? Ама ти яко пушиш май, пробвайд а намалиш цигарките, не се страхувай, няма да надебелееш. Аз като съм толумбичка и пуша да не съм отслабнала?
Момичета, речено-сторено, изръсихме 640 еври за рокля, болеро и чанта от същия плат в един амгазин Луиза Спанъоли. ето това взех, но в ардженто.

http://www.luisaspagnoli.it/home_page_ita.htm
не става само фото да сложа, та на 12 страничка от колеционе 2009 най-десните две рокли в розово и с джуфка на талията, по погрешка явно са сложили две еднакви с същия цвят
Мъжо е щастлив привсе спезата,защото камък ни падна и сега ни е леко- то ние жените сме трудни, особено аз с тия кила в сравнение с предишната си форма направо прекалявам с обиколките по магазините и го тормозя в случаи на избор на дрехи и аксесоари по някой повод на сватби и прочие, нали смених хиляда размера откак съм тук. Сгеа спирам, че натрупах за години нарпед официални облекла.

# 232
  • в едно миланско село
На патерица 4естит рожден ден на малките Дирокови,да бъдат здрави и добри4ки.

От днес съм в болни4ен.10 дена си вла4ех кашлица,температура и хрема.Та ме удари и в ушите.А докито толкова заспало 4е ми написа от днес 31.03 до 6.03 ....пак трябва да ходя да се разправям.

Моми4ета видяхте ли новините ? Вси4ки цени падат,от цигари  Praynig  до вси4ко. Само за това говорят,нали стоя в леглото,та гледам.

къде това?  Shocked
цигарите ги ка4иха преди 2 месеца, в4ера последният ми пакет си беШе на 4 евро  Confused

и аз вла4а такава хрема, надявам се да се размина без уШни истории  Shocked
(но продължавам да пафкам  Embarassed ooooh!)

milix, много е сладка роклята, а ако са ти в пове4е официалните тоалети, пусни ги тук на разпродажба, аз нямам въобЩе такива, та знае ли 4овек  Laughing

# 233
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мами от Италия Hug!

Нуждая се от малко помощ - бихте ли ми превели схема за плетиво на две игли? Принципно се ориентирам, но имам бели петна Rolling Eyes...интересувам се преди всичко от знаците в схемата за ажура и от частта, където се обяснява как се свива и наддава за оформянето на ръкава.

http://media.snimka.bg/2548/011351967.jpg

Предварително Ви благодаря  bouquet!

# 234
Миликс4е, честито! Сестрата на мъжа ми беше с тоалет на Луиза Сп. за нашата сватба, оттогава познавам марката. А за цената, сериозна си е, но официалните все соленичко ги плащаме  Wink И аз съм на сватба през май, ще чакам съвсем да вляза в перфектна форма и тогава ще купувам джиджани одежди  Crazy

Моето детенце е настинало и сме с температура и течащ нос- откакто го водя често сред деца, все болнав.

Препоръчайте ми лека количка като за нашата възраст, плз  Simple Smile

Хайде чао от мен, че съм в решителните часове на траслоко.

# 235
Милх4е 4есно от как съм болна петък 20,,пуша 3 цигари на ден,то не ми се и пуши,ама пуст навик.По4нах с бабини лекове и си ходих на работа, но се усложни вси4ко.
Много е сладка одеждата а щом има и ДЖУФКА . Peace

Фем ми от тази сутрин само това се говори по новините,цигари,храни,бензин ,наеми ,падат.А говерното и общините поли4или много от предвиденото молби за бонус фамилия. Бо
Но тук при мен с тази ВИП зона и с тези туристи ,маи няма да ни огрее.
В4ера пратих моита приятелка(бг) в общината да си подаде документи за бонус фамилия,и й казаха 4е има право и на каса комунале ,социални помощи и детските.Така 4е събра сумата от 820 евро плюс каса комунале(тристаиен апартамен 200 на месец като вътре влизат и спези кондоминиали).Ходихме в4ера да ги видим ново строителство от миналата година. Crossing Arms

# 236
Миликс4е, страхотно мила, много се радвам за тоалета, сега Ще го разгледам подробно. хайде, няма да ти се сърдя, 4е не го избрахме заедно, според уговорката Crazy Hug

Сон4е, за коли4ка, аз и Деалемка, както и пове4ето ми приятелки тук имаме : http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/b-light.html, много сме доволни вси4ки Laughing Моята е синя.
За разболяването: така, води си Сами да си играе с де4ица, това са неЩата от живота. МАлките палавници се разболяват така или ина4е, и в къЩи да ги затвориШ. Вируси навсякъде. И аз съм на твоя принцип, излизаме и играем с другар4ета на воля, пък болестите си идват и отиват, няма как. Confused

Цун на вс4ики, лек ви ден
    bouquet

# 237
  • в едно миланско село
Милх4е 4есно от как съм болна петък 20,,пуша 3 цигари на ден,то не ми се и пуши,ама пуст навик.По4нах с бабини лекове и си ходих на работа, но се усложни вси4ко.
Много е сладка одеждата а щом има и ДЖУФКА . Peace

Фем ми от тази сутрин само това се говори по новините,цигари,храни,бензин ,наеми ,падат.А говерното и общините поли4или много от предвиденото молби за бонус фамилия. Бо
Но тук при мен с тази ВИП зона и с тези туристи ,маи няма да ни огрее.
В4ера пратих моита приятелка(бг) в общината да си подаде документи за бонус фамилия,и й казаха 4е има право и на каса комунале ,социални помощи и детските.Така 4е събра сумата от 820 евро плюс каса комунале(тристаиен апартамен 200 на месец като вътре влизат и спези кондоминиали).Ходихме в4ера да ги видим ново строителство от миналата година. Crossing Arms

аз 4ух, 4е говорят за много ниската инфлация, което зна4и 4е не са се вдигнали цените, но не и 4е падат  Rolling Eyes
единствените падаЩи (уж) са електри4ество и газ, ама я някой да си погледне миналогодиШните сметки и тогава Ще си говорим  Confused

цигарите, алкохолът, алиментари с изкл. на хлебни, ги дават с все оЩе растяЩи цени.
ей тук 4е ми е най_бързо

http://www.corriere.it/economia/09_marzo_31/inflazione_marzo_ist … 0144f02aabc.shtml

# 238
Миликс, много е хубава роклята. 4акаме те да се покажеШ ли4но. Wink

mari_eta, това неЩо е написано на някакъв кодиран език. Shocked НиЩо не разбрах. Laughing А и е доста размазано.
Италина се занимава с подобни плетива, може би тя Ще може да те упъти.

Соня, каква коли4ка търсиШ? Тази стандартната на Chicco, модел Caddy 06, не те ли устройва? newsm78

Ние имаме то4но такава като на снимката и не й намирам кусур... Много лека, много компактна, когато се сгъне. Става буквално като 4адър, оба4е на дължина става доста дълга. В багажника на Микрата я слагам малко по диагонал, ина4е не влиза.
Съвсем откровеното ми мнение е, 4е можехме спокойно да минем и без тази коли4ка Thinking, но ми е била удобна в някои ситуации, особено през лятото, понеже е много тънка (само плат), а другата ни коли4ка е с подплънки и подплати, които малко или много запарват. Казвам, 4е можехме да минем и без малката коли4ка, понеже я използвахме само 1 лято (от година и 2 месеца до година и 6 месеца) и ве4е спряхме да използваме каквато и да е било коли4ка. Когато ходим на пазар и имам нужда да е усмирен, а не да му тър4а по петите Twisted Evil, там го слагам в стол4ето към карелло_то. На разходка, парк, ходене по улиците на града и др. подобни караме на собствен ход. За вси4ко друго се придвижваме с кола.
В на4алото на лятото ни предстои ходене до БГ за малко по_дълъг период от време и се 4удя да се разправям ли изобЩо да мъкна коли4ка с нас, за да имам под ръка "за всеки слу4ай" или да заминем без? newsm78

# 239
  • Italia
Здравейте, мами от Италия Hug!

Нуждая се от малко помощ - бихте ли ми превели схема за плетиво на две игли? Принципно се ориентирам, но имам бели петна Rolling Eyes...интересувам се преди всичко от знаците в схемата за ажура и от частта, където се обяснява как се свива и наддава за оформянето на ръкава.

http://media.snimka.bg/2548/011351967.jpg

Предварително Ви благодаря  bouquet!

Maри_ета, не се 4ете това,което си пуснала.... Твърде дребно и размазано е  Confused

Миликс,аз съм купувала от Луиза Спаньоли ( в салдо оба4е Twisted Evil ) за два официални слу4ая и съм доволна.  Peace

Соня, моята е на Jane',но е стар модел ( нямам забележки  Wink)  Една съседка има ето тази http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5884&c_id=33&cf_id=38 и ми каза,4е е доволна. Оба4е трябва да видиШ дали като е сгъната Ще ти се събере в багажника на колата,ина4е може би трябва да гледаШ и ето този тип http://www.ebaby.it/index.php?target=products&product_id=2867 За мен като избирах беШе важно и да може да пада до легнало положение. Peace

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:14 от mcdirock

Общи условия

Активация на акаунт