Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 748
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Макдирок да са ти живи и здрави щерките и много да те слушат newsm59  ura  bigdance2

# 211
  • Bulgaria-Italia
МкДирок,да са ти здрави,послушни,усмихнати и много жизнерадостни щерките

# 212
Честит Рожден ден на Джулия и Алессандра! Да са живи и здрави и да растат все така красиви и усмихнати! (че на нас снахи ще ни трябват  Laughing)

# 213
Мак Дирок, 4естито и от нас, и щерките много да те слушат и да са все така жизнерадостни и щастливи.
 bdbaloni

# 214
Честит Рожден Ден на двете малки дами и от мен !!!.Аз обаче не знам на колко годинки стават?

Относно това,че Кико е циган.марка,какво да кажа-ей това "изхвьрляне" на бьлгарите е много отвратително.Все с това демонстриране на това,кой сьм аз и то винаги от хора,които не са нищо...

# 215
  • Italia
Благодаря на вси4ки за пожеланията  Hug  bouquet

ФФР,малката в събота стана на 2 а голямата днес навърШи 6. Wink

# 216
Честит Рожден Ден на двете малки дами и от мен !!!.Аз обаче не знам на колко годинки стават?

Относно това,че Кико е циган.марка,какво да кажа-ей това "изхвьрляне" на бьлгарите е много отвратително.Все с това демонстриране на това,кой сьм аз и то винаги от хора,които не са нищо...
Аз на това му викам грандомания !!!

# 217
ОООО малките Дирокчета празнуват голям ден ... за манлко да пропусна Party
Честит рожден ден им желая!
Много здраве, щастие и безкрайни игри и весели дни!

# 218
Йее, честито на Дироковите щерки!!!   bouquet

# 219
Ааа сега се загледахме из нета в Уикипедията видяхем фотота, амй е олеандър дървото, ниски дървета или като храсти са, от семейството на магнолиите е, да не би за него да говорите? Имат хубав аромат.

Не, не говорим за олеандър. Това е олеандър. Не ми се вярва да е от сем. на магнолиите, понеже по ниЩо не ми прили4а, но аз не съм валиден критерий. Simple Smile
Не знам дали знаеШ, Миликс, 4е олеандрите са доста силно отровни! Внимавай, ако седнете да ги берете с Маги. А по_добре изобЩо да не й даваШ да ги къса. И листата, и цветовете са отровни. Когато го откъснеШ, пуска едно бяло мляко, което съЩо е отровно. При нас не веднъж е имало слу4аи на отровени елени, които са яли листа от олеандри.
Аз съм посадила около 10 олендъра около наШата къЩа, но са все на места, които са неудобни за игри и няма опасност Андреа да се завърти много, много около тях.
Имам съседи, които си гледат олеандри в големи саксии по балконите. Много е красиво, но, заради детето, ние се спряхме на маслиново дръв4е и acero rosso giapponese за терасата.

# 220

А разбрахте ли, 4е в БГ по телевизията имало някакво Шоу, 4иято тема били най_разли4ни известни книги. ОбЩо 100 заглавия _ и български, и 4ужди. Целта била публиката да гласува и да се избере "лЮбимият роман на българина". В крайна сметка от 100те заглавия избраният победител е "Под игото" на Вазов. Mr. Green

Аз даже го гледах и честно казано хич не съм изненадана, че избраха тази книга. Интересното е обаче, колко ли от гласувалите изобщо са я чели... айде... все като има някакви такива класации и "Под игото" та "Под игото". Лично мнение, ама чак пък толкоз да ми е любима, или пък изобщо на някой мой познат... Не отричам, че е важна, класика е да, трябва да се учи, ама не съм съгласна все тя да печели ПЪК!

# 221
  • Italia, Palermo
Здравейте, и тая вечер сме пред компютрите, утре ще идва техник за сателитната антена, нямаме Скай, нищо, по седемте канала террестри няма нищо интересно според нас тая вечер. От тия ветрове антените са я кривнати, я директно отмъкнати от ураганите и паднали пред блоковете. От всичкото нагоре е горещо, вчера и оня ден следобеда бе 27 градуса, не помним такова чудо толкова рано през пролетта, сега пък вали дъжд с пясък. Е, в субтропичния климатичен пояс сме, макар и тук да не ми вярват и като спорим току отварям един атлас на Вито с климатични карти да се видят добре къде се намират и че е огромна разликата с умерения климат. То май напоследък не може да се определят ни сезоните, ни климата, щом горещи африкански ветрове и дъждове с пясък стигат до северна България, спомням си миналото лято там.
Пиколинка, благодаря ти много, не знаех за олеандъра, но Вито бе осведомен. Снощи явно съм гледала из нета с премрежен поглед от тая смяна на ора легале, наистина пък освен зърнати само отдалеч цветовете на олеандъра са ми се сторили магнолии Shocked
Ама голяма красота е тоя ачеро россо! ще ми се да си добавя още някое растенийце в саксийка, давам на Маргито да ми полива трите китки. Тя междувпрочем ми помага и с бърсане на прах и минаване със Суифера, със слагане на амсата за хранене и носи някоя сгъната изгладена дреха в гардероба. Дано с годините не и минат мераците, много ми е работлива и подредена.
Ох, да ви се оплача имам едни афти около отдуващия се вече след операцията венец, дано минат скоро. така и не разбрах от какво се появяват. Навремето по вашите съвети си купих Пиралвекс, много съм доволна от това мазило за афти и джиндживити.

# 222
честит рожден ден на Макдироковите щерки  bouquet  bouquet  bouquet
Олеандърът е коварна отрова, действа като дигиталин на сърцето. Коварна красота...
Дезире, Под игото е първият български роман и като такъв винаги ще печели класациите.
Аз минах на научна литература. Страшен бум е в технологиите. Някои технологични новости ги публикуват и в Кориере дела Сера.
Ползвате ли скайпа на мобилните си телефони?

# 223
Под игото е първият български роман и като такъв винаги ще печели класациите.

По тази логика първото място е трябвало да се даде на "Дон Кихот" на Сервантес, а "Под игото" на Вазов да отиде на второ място все пак. Laughing
Извинявай, но ето списъка на 100те заглавия:
топ 12,
останалите.

# 224
Ани, тази е логиката на гласувалите, не моята, така предположих.. все пак са гласували...

Общи условия

Активация на акаунт