Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 751
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Момичета искам да ви попитам, ползват ли се продуктите на Чико в Италия??? Тука в Бг и от пазнати в италия чувам разни противоречиви мниния. Извинявам се за това което ще напиша много, но вярно ли е това че само циганите в Италия ползват марката  Чико ??? Тука в България продуктите на тази марка са едни от най - скъпите.

извинявам се още веднъж, но това ми го каза една позната, която живее в Италия -Милано.

Естествено, че се използват. Не са от най-скъпите, но не са и евтиния. Тук се произнася Кикко, а не Чико, означава зрънце. Биберона за водата на сина ми напр. е Кикко.

# 196
Извинявам се за това което ще напиша много, но вярно ли е това че само циганите в Италия ползват марката  Чико ?
извинявам се още веднъж, но това ми го каза една позната, която живее в Италия -Милано.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Виж ти, какви задълбочени изводи!
Да направи един списък твоята позната  на наблюденията си и да ги пусне във форума. Няма да ставаме за смях я. Винаги трябва да сме перфектни  - на шест Joy Joy Joy

# 197
Момичета искам да ви попитам, ползват ли се продуктите на Чико в Италия??? Тука в Бг и от пазнати в италия чувам разни противоречиви мниния. Извинявам се за това което ще напиша много, но вярно ли е това че само циганите в Италия ползват марката  Чико ??? Тука в България продуктите на тази марка са едни от най - скъпите.

По голяма простотия не бях 4увала скоро Joy Joy Joy Twisted Evil
Много ми е 4удно какви продукти използва твоята позната newsm78.За мен Кикко е добра марка,да не говорим,4е  не е и никак евтина.Аз купувам дрехи на малкия на Кико и съм много доволна Peace

# 198
  • Bulgaria-Italia
Привет момичета?Що е така пусто в тоз форум  newsm78 .Или и вас ви е грабнала пролетната умора и не ви се пише.Незнам вие как сте ,но на мен постоянно ми се спи,нямам апетит,едно ми е такова свинско  Twisted Evil
 Искам вече да излизам в отпуск и да си ходя до БГ да си видя слънчицето,а има още доста време дотогава  ooooh!

Кико за мен е хубава марка,въпреки да си призная ,че аз никога не съм купувала нищо,а имам наблюдения само от няколко техни продукта ,които са ми подарявали,останала съм с добро впечатление.Пък дали ги купуват цигани ,италианци или българи  Rolling Eyes

Хайде лека от мен аз отивам да  спя love001

# 199
реших да проведа интервю с моят съпруг за изучаваните книги в училище, които са му останали в главата. Резултатите  отчайващи, чак мъчно ми стана.
Аз и др. път съм питала , тук какво се изучава в часовете по литература?

Ако трябва да съдим по "Chi vuol essere Milionario", определено мога да ти кажа, 4е изу4ават "Promessi sposi". Laughing

А разбрахте ли, 4е в БГ по телевизията имало някакво Шоу, 4иято тема били най_разли4ни известни книги. ОбЩо 100 заглавия _ и български, и 4ужди. Целта била публиката да гласува и да се избере "лЮбимият роман на българина". В крайна сметка от 100те заглавия избраният победител е "Под игото" на Вазов. Mr. Green

Лени, впе4атлих се, когато ти написа, 4е са цъфнали светлите магнолии, а тъмните оЩе не. Дадох си сметка, 4е и аз за сега виждам в Лугано само светли магнолии. Ходих в едно виваио да питам Laughing и ми казаха, 4е цвета няма ниЩо обЩо с по_ранното или по_късното цъфтене. Имало било оба4е разли4ни типове магнолии, от които едни цъфтят по_рано от други, и в някои слу4аи белият цвят може и да е обвързан с типа магнолия. Crazy

но вярно ли е това че само циганите в Италия ползват марката  Чико ???
Това е голяма глупост. Laughing Най_малкото тук няма такова нарицателно като "циганите", така, както се използва в България.
Та кои са тия цигани с биберони Кикко не знам. newsm78
НаШите биберони са на Авент. На Кикко имаме някои игра4ки, стол4е за хранене и Шезлонг за по_малко бебе. Вси4ките са мн. добри като ка4ество. За дрехи предпо4итаме основно C&A като марка.

Видях, 4е в YouTube.it има предаването "Che tempo che fa" със Савинао, за което спомена Феиам. Разбито е на 3 епизода.
Има и други по_стари интервЮта с него.
Аз оЩе не съм ги гледала, но съм си ги запазила в Преферити и скоро Ще ги гледаме.

И най_накрая, но не по важност bowuu
4РД на двете хубавици Макдирокови. Hug Heart Eyes
Да са здрави, красиви, все такива 4аровници и ... да слуШат пове4е мама и по_малко тати Laughing (Шеги4ка Wink)

# 200
  • Italia, Palermo
Здравейте и от мен. Тая вечер е голяма скука, не знам дали не ни е хвръкнала антената от силния вятър, не можем да гледаме програмите на Скай, ни тия с обикновената антена, само бг-телевизия, нали е на втора сателитна 'чиния'. Майтапа настрана, ама тук са такива невиждани ветрове, а нашата родна телевизия е винаги безотказна, явно антената за Булсаткома сме я 'турнали' на завет Joy
лени, продължавамс ега с преглед и ехография при гинеколога си, не може да се разбере от ккво е това кръвно и толкова, особено рпеди цикъл, брей, изтормозих се вече. Тия дни 'ближа' рани от операцията, след седмица и конци ще се махат от венеца, ама не боли.
Вчера мерих сумати рокли в един магазин, ужасна дебелана съм, ама и за дебебли би трябвалод а се анмерят одежди, сефте почнахме с обиколките. Аз не съм ни за 46, едва в 48 влизам, ан моменти в 50, ама странни 50, по-тесни от повечето, ама че номерации и модели различни, ен съм ни за талие комоде, ни за калибрате, на границата с 'нормалните', дано отслабна за месец и нещо.

# 201
  • Italia, Palermo
Ауу, чак сега видях и аз за МАкдироковите щерки Embarassed
Миленка,да са тиви живи и здрави и да не правят големи бели! newsm59 newsm18 newsm18

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 00:08 от milix

# 202
ани, това имах предвид, да
видимо има 2 различни вида с по-светли цветове и с по-тъмни, цъфтят по различно време. аз преди да реша че това са 2 вида мислих, че от слънцето така избеляват  Mr. Green което не е съвсем лишено от логика де, както и да е. 
имаме и др. вид магнолия от тази с дебелите листа, те цъфтят мисля, че към края на лятото-есен
нашата е много висока и не цъфти много, но пак виждаме някой и друг цвят понякога, те са големи, като лилии....
общо взето магнолиевите са много богато семейство.

За Кикко че е циганска марка - мисля, че не е, ама защо да ги разубеждаваме българките в Милано.

# 203
  • Italia, Palermo
Лени, навремето се готвех за изпит по литература, за приравняването на дипломата си, но като дойдох в Палермо се оказа, че тук за разлика от останалите неавтономни италиански области се прави елементарен тест по езика.
ТА...бях си взела учебници секонда мано, видях, че учат и западноевропейска литература, и руска, древногръцки митове и легенди и като при нас техни си автори по периоди.
Уфф, Вито се мъчи да ме убеди, че магнолиите са фикуси, аз досега не мернах никакви дървета тук разцъфнали, няма начин да няма вече по многобройните разкошни градини, но с тия дъждове и ветрове сме малко далече от природата тия седмици. Тук има невероятно много видове растения, обожавам ги.

# 204
  • Italia, Palermo
Ааа сега се загледахме из нета в Уикипедията видяхем фотота, амй е олеандър дървото, ниски дървета или като храсти са, от семейството на магнолиите е, да не би за него да говорите? Имат хубав аромат.

# 205
Ами не, не са фикуси. По принцип  род ФИКУС е от един и същи клас с магнолиите, но са по-близки със смокините, отколкото с магнолиите ( едно сем. са).

# 206
  • Italia
Добро утро  Simple Smile

Благодаря за пожеланията .По4ерпете се макар и виртуално за здравето на моите моми4ета. Hug

# 207
  • в едно миланско село
Макдирокова, аз на това му викам атентат  Shocked Mr. Green
да са ти живи и здрави, пък ако може и послуШни  Laughing

дамата, за която Кико е циганска марка, сигурно пазарува само алта мода за деца, инак ми е необяснимо мнението  newsm78

за изу4аваните книги... ами в средния курс у4ат да, малка 4аст митология, така предложена, 4е и аз бих я намразила  Confused и ит. автори. про4итът на цялата книга/стихосбирка не е задължителен, нито дори желателен... 4етат там откъси разни и толкова  ooooh!

да видим догодина в горния курс как Ще е, но мисля, 4е с изклЮ4ение на ли4ео класико, останалите програми са много скромни  Confused

# 208
Честито на двете принцески на Милена! Heart Eyes  bouquet

Да са здрави и много послушни!  Hug

мисля, 4е с изклЮ4ение на ли4ео класико, останалите програми са много скромни  Confused

Вярно е  Peace , моята дъщеря завърши liceo linguistico, наблягаше се яко на  Promessi sposi, Paradiso - Dante и няколко други, все италиански автори, нищо от световната класика.  Peace
      А и лингуистикото тук е много далеч от езикова гимназия, каквато е в Бг.
      Просто се учат повече часове по езици, не се учи целия материал на чужд език.
   Нямам думи за преподавателите и квалификацията им, учителката по английски караше дъщеря ми да чете текстовете, правеше много груби грешки в произношението и граматиката, а уж била живяла в Лондон...  Crazy
   Освен това учиш едновременно 3 езика, в резултат-става пълна каша и не знаеш добре нито един.  #Crazy

Наскоро си говорихме и с един братовчед на мъжа ми, който  е завършил технически лицей, нямаше си и понятие кой е Сервантес и Дон Кихот.  Rolling Eyes
    Беше чувал само по телевизията. Tired

# 209
Макдирокова, да са ти живи и здрави красивите моми4енца. Много да те радват и слушат  Wink  bouquet

До нас имаме Виладжо и аутлет на Кикко, намира се в Грандате, до Комо. Сами много се забавлява там, пълно е с деца, от всякакви националности. Пазаруващите за италианци, швейцарци, поляци, чернокожи, българи, турци и пр. Има и майки с деца от ромски произход, естествено, като във всяко мултиетническо общество. А такива генерални заключения като на въпросната девойка от Милано, са толкова плитки и смешни, че дори няма смисъл да се занимаваме с нея  Stop

Общи условия

Активация на акаунт