Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 553
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Пак сьм аз Виктория!
Ах,мили сьнародни4ки,моите големи извинения за грубите .правописни грешки,но от скоро пиша на кирилица.
Сте се постарая другият пьт! Embarassed newsm10

# 271
  • в едно миланско село
Момичета, как се борите с разочарованието... как да запазя положителното си мислене, когато не получих отплата за труда ми?

ми не на всяка акция отговаря съответна реакция.
вси4ки отноШения имат пове4е от един у4астник и ти отговаряШ само за себе си. ако си си свърШила работата си ок, проблемът не е в твоя телевизор.
няма с какво да се бориШ, приемаШ, 4е от другата страна е имало некоректност, за която твоята вина е = на нула.

# 272
  • Italia
Момичета, как се борите с разочарованието... как да запазя положителното си мислене, когато не получих отплата за труда ми?

Би ти било от полза да се нау4иШ да гледаШ философски на неЩата. Rolling Eyes В днеШно време е доста 4есто среЩано явление и ако всеки път о4акваШ трудът ти да бъде оценен и съответно заплатен подобаваЩо пък не се полу4ава то4но така Ще има доста да страдаШ.

# 273
Здражей Дезире! Hug
Казваш разо4арование-но ,мила от какво естество?
Пишеш .4е не си полу4ила благодарност?!
Това е най малкото зло,защото разо4арованието садьржа разли4ни компоненти-обида,омраза,недоверие,и т.н/
Вси4ки видове се преодоляват тръдно.но според мен най -тръдно и мь4ително е любовното.
ВИНАТА ако не е твоя е болезнено,но с времето вси4ко се лекува и забравя.А ЩО СЕ ОДНАСЯ ДО БЛАГОДАРНОСТТА -в наше време трудно се полУ4ава.
Но аз мисля ,4е когато 4овек дава ,не тьрси благодарност.ако отсреща е благородна ли4ност -добре!
Тя се врьща винаги нео4аквано и тогаВа си доволен.
Но не е ли хубаво да даряваш ,и да си доволен ,4е си щедьр.
Но пак казвам ,зависи!!!
Не се натьжавай ,мило ,пред теб е живота!Един ден ще доиде твоят щастлив миг!
 Нау4и се и да гу биш ,за да не страдаш!МНОГО ЛЮБОВ ДЕЗИРЕ! txtloves Two Hearts

# 274
  • Italia
Здражей Дезире! Hug
Казваш разо4арование-но ,мила от какво естество?
Пишеш .4е не си полу4ила благодарност?!
Това е най малкото зло,защото разо4арованието садьржа разли4ни компоненти-обида,омраза,недоверие,и т.н/
Вси4ки видове се преодоляват тръдно.но според мен най -тръдно и мь4ително е любовното.
ВИНАТА ако не е твоя е болезнено,но с времето вси4ко се лекува и забравя.А ЩО СЕ ОДНАСЯ ДО БЛАГОДАРНОСТТА -в наше време трудно се полУ4ава.
Но аз мисля ,4е когато 4овек дава ,не тьрси благодарност.ако отсреща е благородна ли4ност -добре!
Тя се врьща винаги нео4аквано и тогаВа си доволен.
Но не е ли хубаво да даряваш ,и да си доволен ,4е си щедьр.
Но пак казвам ,зависи!!!
Не се натьжавай ,мило ,пред теб е живота!Един ден ще доиде твоят щастлив миг!
 Нау4и се и да гу биш ,за да не страдаш!МНОГО ЛЮБОВ ДЕЗИРЕ! txtloves Two Hearts

Виктория,тя е написала,4е става дума за незаплатен труд.

# 275
ето ме и мен, не съм ви забравила.

преди 2 дни пристигна майка ми, за 2 дни изприказвах толкова приказки, колкото не бях в последните 2 месеца:–)) тук вали почти непрекъснато ситен и досаден дъждец, който вече ме изважда от релси, тази пролет май никога няма да дойде.
майка ми е донесла една книжка за италия, която е наследство от прадядо ми - написана в 1920г и е стреашно интересна, направо съм във възторг колко богат е бил езика и как са описвали всичко, няма нищо общо със сегашните сухи и скучни пътеводители.

за седалчицата да кажа на джуф, т.е да я порицая малко- няма кола, в която детето да не може да седне в столче, пък било то и рено туинго... времената са различни вече, не е както когато ни возиха в москвичите и жигулите без седалчици...

# 276
Много ви благодаря за подкрепата,  Hug за съжаление не съм много сигурна дали ще е правилно да напиша точно какво стана, защото са замесени доста хора. Въпроса е, че не става въпрос за парично възнаграждение, а за нещо, което би ми помогнало много за бъдещето ми развитие. Както и да е, аз много се старах, но не получих тази възможност и ми е доста криво. Два дни бях като ударена с мокър парцал, днес съм малко по-добре. Опитвам се да гледам философски, ама никак не е лесно. Казва се, че човек, когато губи, не знае какво печели, досега винаги съм успявала да мисля така, но този път това беше твърде важно и прекалено много се надявах... Тук вече времето се позатопли, но май пак ще се разваля...

# 277
Ленка наистина няма място за 2 стол4ета и място за 4овек .Не 4е не искам,няма място.
Малии гледа ли 11 ?? Разбра ли защо Бен е такав?Ри4ард...Кейт не се връща заради Сойер ,а заради Клер .Все по объркано става.Много ме кефи козото ,хи4 не е луд.
Представям си колко се 4устваш добре и щастлива в компанията на мама.Сложи сним4ица на книгата.

# 278
  • в едно миланско село
Много ви благодаря за подкрепата,  Hug за съжаление не съм много сигурна дали ще е правилно да напиша точно какво стана, защото са замесени доста хора. Въпроса е, че не става въпрос за парично възнаграждение, а за нещо, което би ми помогнало много за бъдещето ми развитие. Както и да е, аз много се старах, но не получих тази възможност и ми е доста криво. Два дни бях като ударена с мокър парцал, днес съм малко по-добре. Опитвам се да гледам философски, ама никак не е лесно. Казва се, че човек, когато губи, не знае какво печели, досега винаги съм успявала да мисля така, но този път това беше твърде важно и прекалено много се надявах... Тук вече времето се позатопли, но май пак ще се разваля...

Дезире, от вси4ко се вади опит. не е философия, реалност е. вси4ки, които сме тук от достатъ4но време, сме минали през някакви разо4арования... така 4е, зарежи философията е си извади практи4еското у4ение. каквото и да се е слу4ило не ти е затворило вси4ки врати, само една  Laughing

Лени ме подсети да кажа на Джуфка, 4е не помня възрастта на децата, но е напълно възможно да не са необходими 2 класи4ески бебеШки стол4ета... може би за едното дете да е достатъ4на повдигаЩата седалка  Rolling Eyes

# 279
Благодаря на всички за съветите  Hug , направих си списък и повечето неща вече съм ги метнала в куфара.  Wink

Да ви почерпя рано-рано за здравето на мъжа ми, който днес има рожден ден.  Grinning

Весел уикенд на всички .  bouquet

Cтискайте ми палци.  Hug

# 280
Астеа, Честит Рожден Ден на мъжа ти !!!!!! Тази вечерсъм на курс по дегустация и ще пийна не една- две чаши хубаво вина в негова чест Wine Glass cheers

Фейам,много ми хареса това-". каквото и да се е слу4ило не ти е затворило вси4ки врати, само една  "

Момичета ,и мен ме заболя ухото Joy Joy. Я кажете главата в каква позиция трябва да е главата за да се стичат капките по-навътре ? Rolling Eyes

В неделя съм на маратона в Милано !!! Joy Joy-ще бягаме семейно.. Joy
Т.е.,ако не издам багажа,в понеделник ще ви пиша. Grinning

# 281
за седалчицата да кажа на джуф, т.е да я порицая малко- няма кола, в която детето да не може да седне в столче, пък било то и рено туинго... времената са различни вече, не е както когато ни возиха в москвичите и жигулите без седалчици...

едно да, ама 2 плЮс 4овек, не
други варианти трябва да мислите....

# 282
Гери, да е жив и здрав мъжа ти. Simple Smile

ФФР, законите на гравитацията действат и в уШите. Laughing Wink
Ние съЩо сме записани за Страмилано, но май Ще се разминем заради моят отит, който все оЩе ме тормози.

# 283
Гери да ти е жив и здрав Массимо,много щастие и успех му пожелаваме нашето семейство smile3525 newsm59 Gift

# 284
Гери да ти е жив и здрав ,да ви слуша и гледа.
Джоя   Peace това имах предвид,няма място.

Мами тъй като сте пресни мами с опит по самолетите с малки деца,сестра ми ВИ пита: може ли да носи ,биберон с вода,бутилка вода за другото дете,буркан4ета с храна? И последно; малкото е с сухо мляко Фризолак,но тук не мога да го намеря,кой е най близкия заместител до Фризолакса?

Общи условия

Активация на акаунт