Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 538
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден. Аз днес съм доста уморена, трафикът в Болоня беше направо смазващ.
Исках да питам Моя Кукла за скутера - вие в БГ ли го регистрирахте!? Всмисъл как го караш сега, ако е с български номер? Или нещо не съм разбрала ...

# 31
Аз също нямам нужда от диети, но гледам да се храня колкото се може по-здравословно. Не гоня идеални кг и идеална фигура. Но здравето е много важно, т.е. внимавам с храната която приемам.  Например купувам единствено паста интеграле 100 процента биолоджика, за хляб взимам един хрупкав от лидл, който е с витамини и череали. Сол много рядко употребявам, почти всичко безсолко приемам, също не се тъпча с мазни и тлъсти меса и сирена, единствено риба и пилешко, от сирената моцарелка предимно.  2 литра вода на ден приемам, да чукна на дърво целулит до сега не ми се е появявал ... Алкохол - да вино от време на време. Фитнес - 2 пъти в седмицата, а сега като е и топло времето с колелцето наблягам повече ... Не съм мърдала от две години все си седя на 49 кг ... Е след лятната ваканция по БГ по-прекалявам малко с баничките, Ракийките ... и разните му там нашенски гозби, ма бързо влизам във форма, като се прибера... нЕма шест пет.  Laughing Sunglasses Иначе също съм привърженичка на разделното хранене, но не винаги успявам да се храня разделно ...

# 32
Исках да питам Моя Кукла за скутера - вие в БГ ли го регистрирахте!? Всмисъл как го караш сега, ако е с български номер? Или нещо не съм разбрала ...
Лени, ще го регистрирам в Бг като си отидем след месец. В момента се оглеждам за полицаи и като видя, минавам скрита зад някоя кола, щото съм без застраховка.  Laughing  Иначе ще си го карам с български номер, що?

# 33
Защото ми минават едни мисли за едната кола да я регистрираме в Бг, но не знам как става и дали е законно , след като и двамата сме резиденти тук .... проучвала ли си? Ти за да го регистрираш трябва ли да го закараш до там?
И друго - гражданската отговорноств БГ ли ще ги плащаш при това положение?

# 34
  • Italia
Лени, ще го регистрирам в Бг като си отидем след месец. В момента се оглеждам за полицаи и като видя, минавам скрита зад някоя кола, щото съм без застраховка.  Laughing  Иначе ще си го карам с български номер, що?

Деси , не те ли е страх ако недай си Боже стане неЩо и си без застраховка

# 35
Лени, може да регистрираш колата на името на майка ти. Един мой приятел си кара така своята кола с бг регистрация, обаче колата е на името на някой от близките му, тъй като и той е от доста години резидент тук и доколкото знам закона не позволява да е на негово миме колата ... Но казва, че така му е доста по-изгодно.

# 36
  • Italia
Абе хора,интересно ми е от тия луди гимнастики да се регистрират коли в Бг,да се правят бг застраховки колко аджеба се спестява примерно. Дали си заслужава разправията после ако недай си Боже стане някой фал Щото предполагам ,4е е засукано да се разправяШ с български застрахователни институции при все ,4е си тук. Thinking

# 37
Миленка, казват че си заслужава. Обаче и аз не бих се подложила на тази 'операция' ... прекалено рисковано ми се струва.

# 38
  • Italia
Миленка, казват че си заслужава. Обаче и аз не бих се подложила на тази 'операция' ... прекалено рисковано ми се струва.

Анджек,за туй иде ре4...  Thinking

# 39
Абе хора,интересно ми е от тия луди гимнастики да се регистрират коли в Бг,да се правят бг застраховки колко аджеба се спестява примерно. Дали си заслужава разправията после ако недай си Боже стане някой фал Щото предполагам ,4е е засукано да се разправяШ с български застрахователни институции при все ,4е си тук. Thinking

не знам и затова питам.
но застрахователите  си контактуват лесно и успешно. знам, защото един белгиец беше ударил мъжа ми ... всмисъл ти не ги мислиш, нито се разправяш с някой. те си комуникират.

# 40
  • Italia

не знам и затова питам.
но застрахователите  си контактуват лесно и успешно. знам, защото един белгиец беше ударил мъжа ми ...

Да,де ама между Белгия и България май приликата е май само в първата буква.  Wink
Аз въпреки вси4ко бягам от взимане даване с бг институции като дявол от тамян. Даже бих казала,4е бягам от всякакви институции по възможност. Mr. Green

# 41
не лъжа бе, белгийски камион удари мъжа ми преди няколко години. после компаниите си комуникират ти нямаш роля. само че нещата стават по-бавно.

# 42
И аз имам въпрос към вас .
Искам да разбера как стои въпроса с трудовите договори .
Имам ли право да работя на две места легално ?

# 43
  • Italia
И аз имам въпрос към вас .
Искам да разбера как стои въпроса с трудовите договори .
Имам ли право да работя на две места легално ?

Ми заЩо да нямаШ,имаШ,какъв е проблема. newsm78

# 44
мисля, че на темпо пиено на 2 места не можеш да работиш.
но ако имаш темпо пиено по един договор и парт тайм по друг какво ти пречи?

защо не отидеш в Акли, ако има при вас, направи консултация, безплатна е, всичко ще ти кажат хората.
Или пък в CGIL...

Общи условия

Активация на акаунт