Аз вече съм по добре и слава богу Маги е добре и не прихвана нищо от мен.
Знаете ли момичета педиатърката ми разправяше ама аз не вярвах,верно , че с мъниците имаме страхотна емоционална връзка.Докато бях болна и с температура само я вземах да я кърмя и оставях в леглото защото ме беше страх да не я заразя, така плачеше милата и като я вземех на ръце и почваше да гука и се смее.Сякаш мъничето разбираше , че не съм добре.
Да знаете понеже звънях на педито при температура може да се кърми а ако не иска да приема кърмата изкуствено мляко ама давано с лъжичка за да не се отбие.
Както и да е вече сме добре

green eyes на мен свекърва ми като дойде ми донесе торба с шипки да съм правила чай на Маги , било хубаво за сърцето дрън дрън тя нямаше месец още, в момента тази торбичка стои захвърлена на терасата.Хич не съм по тия работи ако доктор ми каже бих се замислила ама бабини рецепти без такива.
sladur4esta и нас ни плашиха с рахит и се вързах първоначално ама не се впрягай много много те се застраховат ние сме на Вагинтол два пъти по две капки.
Леле момичета какви козунаци недейте така тези килца как ще ги свалям.
Страшни снимчиците се пуснали на бебоците ама като не знам как да намаля размерите на снимките , че и аз да пусна на моята Маги.